Feriehuset

Casa Ruralera - Piso El Cellar

(6819)

Costa Brava-Girona

2-personers ferielejlighed i skøn natur

Piso El Cellar er en fantastisk ferielejlighed til 2 personer beliggende i meget naturskønne og smukke omgivelser. Lejligheden er en del af et stort hus, Casa Ruralera, hvor der er to andre ferielejligheder. Dette store feriehus deler en kæmpemæssig have, hvor der er to swimmingpools, fodboldmål og volleynet. Denne autentiske ferielejlighed og placering vil lægge en solid bund for en uforglemmelig ferie i de catalanske bakker.

Omgivelserne og haven er det helt store ved Piso El Cellar, og det er noget, som specielt børnene vil finde vidunderligt. Der går hyggelige dyr frit rundt på grunden, hvor nogle kan håndfodres: Får og lam, kaniner, gæs, påfugle og heste. Disse dyr er ikke en del af en bondegård - de er der hovedsageligt for gæsterne og ejernes fornøjelse. Endvidere er der to delte swimmingpools på grunden, en lille og en stor, hvor man med en betagende udsigt til bjergene kan køle af i solen og varmen. Til de to swimmingpools er der liggestole. Rundt i haven er siddearrangementer, hvor en eventuel frokost kan nydes.

Det bakkede landskab gør sammen med de omliggende træer, at der er en privat og afslappet atmosfære. I området strømmer en idyllisk å med mindre vandfald og krumninger, hvor der bl.a. kan bades og eventuelt fiskes. Bare 10 minutters gang fra ferielejligheden ligger ejernes campingplads, hvor man kan købe is og lign., samt benytte den enorme swimmingpool.

Lejligheden har en hyggelig stue med spisebord og sofahjørne samt TV. Den ene væg er en glasfacade med udsigt til den flotte have, og som også er en direkte adgang ud til en privat terrasse, hvor de hjemmelavede måltider kan nydes. Der er et fint lille køkken med komfur, mikroovn, opvaskemaskine og andre redskaber. Ferielejlighedens ene dobbeltværelse er meget rummeligt og flot indrettet. Endnu bedre er at det har en suite badeværelse.

Bare en 2-3 km fra feriehuset ligger en lille hyggelig landsby, hvor der er supermarked, små butikker og caféer. Piso El Cellar ligger nær grænsen til Frankrig og 20 minutter fra E15 (Frankrig-Barcelona motorvejen). Ydermere er der et utal af udflugtsmuligheder. Costa Bravas lækre sandstrande ligger bare 20 km væk, mens den kulturelle regionshovedstad Girona, der kun er 45 km væk, bestemt fortjener et besøg. Barcelona, kun 110 km væk, er også et must at besøge.

Faciliteter i feriehuset:

  • Kæmpestor have med masser af aktiviteter
  • To delte swimmingpools
  • Fodboldmål og volleynet
  • Traditionelt landkøkken
  • Frie dyr på grunden
  • Et dobbeltsoveværelse
  • Balkon/terrasse med spisebord
  • Naturskønt område med å og bjerge
  • Autentisk landsby i nærheden med indkøbsfaciliteter og caféer

 

Casa Ruralera - Piso El Cellar

2 personer

1 Mulige ekstra opredninger

75 (m2)

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse