Feriehuset

Casa Vilma - El Cellar

(37343)

Costa Brava-Girona

Ferielejlighed i Costa Brava-området til 7 personer

Casa Vilma er omhyggeligt istandsat feriehus med swimmingpool, beliggende i smukke omgivelser omkranset af skov og marker.  

Datoen for opførelsen af huset er ikke sikker. To sten dateret i 1681 blev fundet, men i det lokale rådhus’ arkiver er der nogle dokumenter, som beskriver nogle reparationer selvsamme år. Familien var dedikeret til produktion af olivenolie og den antikke oliemølle, og brønden eksisterer stadig som dekoration. De søde ejere som bor i den ene ende af huset, er efterkommere af de oprindelige ejere. Arbejdet med at omdanne huset til land-turisme startede i 1996, men først i 2005 kunne man tage imod de første gæster.

Huset er opdelt i tre lejligheder, og det kan lejes sammen eller hver for sig. Det har meget rummelige udendørs faciliteter. Hver lejlighed har deres private terrasse med grill og adgang til den store, fælles swimmingpool med liggestole. Haven har en mange skyggefulde hjørner under de smukke oliventræer.

Lejligheden El Cellar er en lejlighed til 7 personer. Fra den private have træder du ind gennem den smukt restaurerede trædør, som er en remisens fra det oprindelige stenhus. Man kommer ind i den meget store stue, der foruden et meget stort rundt spisebord, har et åbent køkken - veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, keramiske kogeplader, ovn, køleskab, brødrister - og et sofahjørne med tv.

Lejligheden har 3 soveværelser. Den første er restaureret i autentisk stil, og det har 3 enkeltsenge og har udsigt til haven. Det andet værelse er et dobbeltværelse med en dobbeltseng (str. 135 cm.). Det har et lille badeværelse med en hydromassage brusebad ensuite. I det tredje soveværelse er der en dobbeltseng (str. 150 cm.) Med et antikke sengeborde og en smukt restaureret klædeskab. Det andet delte badeværelse har er moderne og er udstyret med et badekar, bidé, håndvask og et toilet.

Udenfor har man sin egen private terrasse, der er overdækket for at give skygge på de varme Catalanske sommerdage. Der er desuden en grill. Du har naturligvis fri adgang til den store delte swimmingpool.

Faciliteter i feriehuset:

- 2 dobbeltværelser med dobbeltsenge, et af dem med badeværelse med hydromassage
- 1 tresengsværelse med 3 enkeltsenge
- 1 ekstra badeværelse med karbad
- Stue med spisebord og sofahjørne (tv, internet)
- Køkken med opvaskemaskine og andre bekvemmeligheder
- Privat terrasse med grill
- Adgang til den store fælles swimmingpool
- Beliggende perfekt i forhold strand, kultur, aktiv sport og kulinariske oplevelse

Casa Vilma - El Cellar

7 personer

1 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

210 (m2)

3 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse