Feriehuset

Masia Antiñas

(86736)

Costa Brava-Girona

Familieparadis med meget stor have og perfekt beliggenhed

Blot 7 km fra det historikmæssige centrum Girona ligger et ferieparadis ved navn Masia Antiñas. Førstehåndsindtrykket med den 10.000 m2 store have vil forbløffe dig. Fodboldbanen, den massive pool, ponyerne og meget mere, efterlader dig med en fornemmelse af, at ferieboligen har alt hvad man kunne ønske sig og mere til. Den unikke, indretning af huset, som perfekt kombinerer det traditionelle catalanske og det moderne, matcher ligeledes det høje niveau af udendørsområdet.

Mulighederne for udendørsaktiviteter er enorme. Uanset om man vil have en hyggelig legeplads med gynger og rutsjebane og mere til børnene eller måske et mere afslappende barbecue-område med indbygget grill og bænke, som ligeledes har udsigt til hele haven, så du nemt kan holde øje med børnene der leger, så kan huset opfylde ens ønsker. Der er udover alt dette bolde, en bred varietet af legeredskaber, bordtennis, sandkasse, og mere, så du kan forsikre dig, at børnene uanset tiden ikke løber tør for sjove aktiviteter. Der er desuden et massivt, indhegnet poolområde med liggestole og græsareal og en lækker swimmingpool på 12x5 meter. Rundt omkring i haven finder man diverse hyggelige bænke og borde, så man altid kan sætte sig ned i skyggen og tage et spil kort el. andet.

Et stykke fra huset er der et hønsehus, hvor man frit kan hente æg, og dermed gøre morgenmaden eller andet en tak mere unik og autentisk.

Når man træder ind i huset bemærker man først den meget smagfulde indretning, som giver en fornemmelse af, at ejeren har gjort alt for få en til at føle sig hjemme. Huset introduceres af den store hall, med det super lækre og moderne køkken samt spisestue på venstre hånd når man kommer ind. I køkkenet finder du to køleskabe, fryser, ovn, mikroovn og kaffemaskine. I kan desuden vælge om I vil spise indendørs ved spisebordet, eller sætte jer ud på terrassen, som altså er i forbindelse med køkkenet.

I den kæmpe dagligstue finder man et dejligt, afslappet miljø, med bl.a. fire sofaer og fladskærm og WiFi-internet. Indretningen er igen meget smagfuld og luksuriøs, og skaber den perfekte feriestemning.

Der er desuden også et toilet på stueetagen, således at det ikke er nødvendigt at tage trapperne op.

Bevæger man sig ovenpå på 1. etage, finder man igen en hall der separerer de fem enorme dobbeltværelser. To af værelserne har eget en-suite badeværelse, mens de resterende tre deles om ét kæmpemæssigt, lækkert badeværelse, med to aflukkede toiletter, to vaske og badekar.

Bevæger man sig videre op på 2. etage, befinder man sig i et hyggeligt værelse for børnene, som de med garanti vil elske. Værelset har en god udsigt, badeværlse (men ikke toilet), samt enkeltsenge. Ejerne er eventuelt meget fleksible, og kan sagtens rykke én eller flere senge fra 2. etage ned på 1. etage, hvis det er.

Feriehusets beliggenhed er en ekstra tiltrækkende egenskab. Til trods for den naturskønne placering, er der kun 500 meter til nærmeste både supermarked og restaurant. Udover dette, vil man kunne finde stranden i den ene retning, med pyrenæerne i den anden. Desuden ligger den  velbevarede og unikke by, Besalu, også nær. Byen, som er kendt for sin nærmest uberørte, historiske bro er en af Cataloniens kulturelle perler. Hvis man vil til en større by, ligger det dejlige Girona 7 kilometer derfra, og vil man til noget endnu større, kan man tage en times køretur til Cataloniens hovedstad, Barcelona.

Faciliteter i Masia Antiñas

 • Legeplads og sandkasse
 • Fodboldbane og bordtennis
 • Legetøj
 • Hønsehus og indhegning med 2 ponyer
 • Terasse med BBQ-grill
 • Indhegnet poolområde med liggestole og pool på 12x5 meter
 • WiFi-internet
 • Dagligstue med fladskærm og sofaer
 • Veludstyret køkken
 • 5 dobbeltværelse, samt ét stort børneværelse
 • 4 badeværelser

Masia Antiñas

16 personer

4 Mulige ekstra opredninger

1 4-personers værelser

475 (m2)

5 Dobbeltsenge

3 Badeværelser

2 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse