Feriehuset

Masia dels Gijals

(73628)

Costa Brava-Girona

Bo i landlige omgivelser med stor swimmingpool og tæt på Costa Bravas vidunderlige strande

I Masia dels Gijals er der bademuligheder, fredfyldt og en smuk natur. Tilmed er der plads til 8 personer, hvilket betyder, at feriehuset er perfekt til to familier på ferie sammen (eller én stor). Med skovområde i bagtil og marker foran er der lidt til hver smag i huset, og da der kun er 15-20 minutter til kysten, er det meget oplagt at tage et par udflugter hertil. Derudover er der kun 4 km til Púbol – en meget kulturel by, hvor bl.a. Salvador Dalís slot befinder sig. Masia dels Gijals har altså lidt af hver og lægger elegant rammerne for en varieret, uforglemmelig ferie i autentiske, catalanske omgivelser.

Huset blev bygget for 300 år siden som en lade, men det er nu blevet restaureret og forvandlet til et flot, lækkert landhus midt i Empordá-området. Huset ligger smukt op af skovkanten, og de eneste naboer er de meget venlige ejere, som også bor på grunden. Alle husets faciliteter er dog for jer eksklusive og private. Ejerne vil med glæde hjælpe med grundigt kendskab til lokalområdet – på flere forskellige sprog.

Ferieboligen har et fantastisk poolområde, der virkelig lægger op til afslapning. Der er først og fremmest en swimmingpool på hele 50 m2, hvor der er masser af plads til leg og afkøling. Lige ved siden af er der et flot siddearrangement med bænke og bord i beton. Derudover er der liggestole, som man både kan placere i solen eller i skyggen, og til den ultimative afslapning er der placeret en hængekøje under et skyggefuldt træ.
Huset har desuden en overdækket terrasse med spisebord – nyd aftensmaden og den lune aftentid her.

I husets stueetage er der et fællesrum med sofahjørne, spiseområde og veludstyret køkken. Køkkenet er moderne, småt og hyggeligt men samtidig udrustet med mange forskellige faciliteter og redskaber. Spisebordet er rundt og stort, og ligger lige ved køkkenet. Ved siden af sofaen og en lille smuk brændeovn er der direkte udgang gennem en glasdør til den overdækkede terrasse.
Trappen op til første etage leder op til husets fire soveværelser. Disse er alle rummelige og i god kvalitet. Alle værelser har dobbeltsenge og et lille, rustikt skrivebord – en fin detalje. Ligeledes har alle værelser deres ’eget’ badeværelse (en suite), der alle er i høj kvalitet.

Masia dels Gijals ligger blot 4 km fra Púbol, hvor det kendte slot bygget af Salvador Dalí står. Dette er en flot, kulturel oplevelse. Der er heller ikke langt til regionshovedstaden Girona, som bestemt er et besøg værd med mange autentiske stræder, caféer og markedsliv.

Faciliteter i ferieboligen Masia dels Gijals:

 • Naturskøn placering mellem Girona og Costa Brava-kysten
 • Fredfyldt område
 • 50 m2 swimmingpool
 • Poolområde med liggestole og hængekøje
 • Overdækket terrasse med spisebord
 • Alrum i stueetagen
 • Lille, men stadig veludstyret køkken
 • Fire rummelige dobbeltværelser
 • Fire en suite badeværelse i høj kvalitet
 • 20 km fra stranden
 • 4 km til Pubol og Dalís kendte slot

 

Masia dels Gijals

8 personer

360 (m2)

8 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

4 Badeværelser

4 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse