Feriehuset

Casa Teudora

(15622)

Costa Daurada & Tarragona

Casa Teudora er et nyrenoveret landhus, hvor dele af huset kan dateres mange hundrede år tilbage. Det er beliggende i provinsen Tarragona med stranden kun 20 minutters kørsel væk. Samtidig er det nær bjerge, vindistrikter, mange historiske steder i Catalonien og byerne Reus og Tarragona. Den nærliggende landsby med butikker og flere restauranter ligger i gåafstand.  

Huset er smukt dekoreret med fornemmelse for de rustikke detaljer, og det er lykkedes at forene den moderne stil med husets historie.

Fra haven er der adgang direkte til underetagens spisestue. Herfra er der adgang til det moderne køkken og fire dobbeltværelser. Derudover er der to fuldt udstyrede badeværelser på denne etage.

På den øvre etage kan du finde yderligere 5 soveværelser tre badeværelser. På første sal er der også en stor balkon med udsigt over haven og landskab, som er domineret af frugttræer, oliven beplantninger og med bjergene i det fjerne.

Udenfor er swimmingpoolen beliggende i centrum af haven. Der er terrasser i begge ender af svimmingpoolen og mange solsenge omkring poolen. Der er mange planter og små træer til dekoration. Størrelsen på swimmingpoolen er ca. 8 x 5 meter.

På den side af swimmingpoonel er der en meget stor hal med et langt spisebord, et lille køkken, sofa hjørne, og pejs. Den anden ende er dedikeret til spil. Der er bordtennis, et bordfodbold samt billard. Du kan spise her eller ved swimmingpoolen, afhængigt af hvor varmt det er. Der er desuden et toilet.

Da huset ligger kun 1 km. fra landsbyen, kan du nemt komme dertil til fods, hvis du foretrækker at lade bilen stå en dag. Køb sæk appelsiner og pres din juice om morgenen, eller nyd et glas af den lokale cava under den lune catalanske aftenhimmel.


TILBAGEMELDINGER FRA TIDLIGERE KUNDER:

This is a wonderful location for families or friends with children.

Casa Teudora

18 personer

400 (m2)

4 Enkeltsenge

7 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

1 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet


Inkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse