Bestil en feriebolig med gratis Corona-afbestilling

SydensFeriehuse.dk og vores Catalanske husejere tilbyder nu gratis Corona-afbestilling på udvalgte huse for bookinger, der er foretaget efter d. 15. marts.

Som en kunde engang skrev, “at se frem til ferien er halvdelen af fornøjelsen”.  Sydens Feriehuse gør det derfor, i samarbejde med vores søde Catalanske husejere, muligt at bestille en ferie med gratis “Corona-afbestillingsforsikring”, hvis nedenstående betingelser overholdes.

Yderligere tilbyder vi ferieboliger i “behagelig afstand af masseturismen”, og dermed ideelle i forhold til ferie en sommer, hvor Corona problemet forhåbentlig er ved at være under kontrol, men hvor man stadig gerne vil have en afslappet ferie, uden konstant at blive eksponeret for mange mennesker.

 

Opdatering 21. Marts

Den nære fremtid er ualmindeligt uforudsigelig i disse uger. Så hvis du føler, at det er lidt for tidligt at bestille ferie - selv med Corona-afbestillingsgaranti - så tilmeld dig vores nyheder eller følg os på facebook, så opdaterer vi løbende!

TILMELD DIG NYHEDER FRA SYDENS FERIEHUSE
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 


Sådan fungerer “booking med gratis Corona-afbestilling”:

Vi giver denne mulighed for gratis afbestilling for gæster der vælger at booke deres sommerferie nu, fordi man typisk ikke vil være dækket af normale afbestillingsforsikring. Vi håber og regner naturligvis med, at I kan holde den bookede ferie, men skulle restriktionerne i forhold til Corona trække ud, tilbyder vi GRATIS afbestilling og 100% tilbagebetaling af depositum, hvis følgende 3 punkter er opfyldt:

 • At bookingen har ankomstdato tidligst 1. juli

 • At bookingen afbestilles senest 1 måned før ankomstdatoen

 • At officielle restriktioner i Spanien eller i dit hjemland stadig umuliggør rejse til Catalonien (dokumentation med link til myndighedens hjemmeside skal fremsendes)

Med andre ord, hvis der er Corona-restriktioner 1 måned før ankomst, tilbagebetaler vi hele det indbetalte depositum.

 

Sådan finder du ferieboliger med gratis Corona afbestilling:

Hvis du udfylder vores forslagsformular sender vi dig en liste af de huse med "corona afbestilling" som vi tænker passer allerbedst til jer:

 

https://sydensferiehuse.dk/forslag

 

Eller hvis du hellere vil lave din egen søgning på ferieboliger som tilbyder “gratis Corona-afbestilling”, kan du gøre det her: https://sydensferiehuse.dk/
(Vælg “Udvidet Søgning” og vælg under faciliteter: “Gratis Corona-afbestilling” )

 

 

Er du i tvivl - selv når Catalonien er åbent for turister igen?

Vi har alle fået et chok over Corona-pandemien, så det er en naturlig overvejelse, hvor man skal tilbringe sin ferie. En ferie skal være afslappende og bekymringsfri, og i den henseende, vil vores husejere gøre alt til, at I får netop det, hvis I vælger en Catalansk feriebolig. Ydermere giver vores ferieboliger deres beliggehed en naturlig tryghed - Her en opsummering:

 

 • Privat (isoleret) beliggenhed: Vores ferieboliger er beliggende i afstand af masseturismen. De giver jer således mulighed for selv at vælge det niveau af isolation, som I foretrækker

 • Levering af varer til huset: Vores husejere er meget motiveret for at give jer et trygt og afslappet ophold. De fleste kan, hvis I er interesserede arrangere levering af varer, såfremt I helst vil undgå at besøge lokale butikker og supermarkeder

 • Mange aktivitetsmuligheder i og ved ferieboligen: Vores ferieboliger er en afslappende base med swimmingpool og de fleste af dem aktivitetsrum mm. De ligger, så man kan gå eller løbe dejlige ture direkte fra ferieboligen

 

Sådan booker du en feribolig med gratis Corona-afbestilling:

Skulle du allerede have fundet den feriebolig du ønsker at booke, så send os en mail til info@sydensferiehuse.dk med:

 • Navn på ferieboligen
 • Datoer for dit ophold
 • Navn på personen ansvarlig for bookinge
 • E-mailadresse
 • Mobilnummer
 • Postadresse
 • Antal voksne, børn (3-15 år) og små børn (0-2 år)

Så laver vi bookingen for jer.

 

Er du allerede kunde?

Vores gratis Corona-afbestillingsforsikring er lavet for at give nye kunder mulighed for at booke allerede nu. Problemet er, at kunder som booker efter at Corona-restriktionerne er blevet indført, ikke er dækket af rejseforsikringer. Gæster som er har booket før Corona-restriktionerne blev indført, henviser vi til jeres rejseforsikring og til vores normale afbestillingsbetingelser, som kan læses her:

Afbestillingsbetingelser for eksisterende bookinger: https://sydensferiehuse.dk/faq/lejebetingelser/afbestilling