Feriehuset

Can de Margít

(89946)

Penedés

Bo i en autentisk ferievilla med lækkert poolområde i Penedés

Midt i et lille, hyggeligt villakvarter, der er smukt omgivet af de typiske vinmarker, ligger Can de Margít. Dette feriehus har plads til 10 personer og er derfor perfekt til to-tre familier på ferie sammen. Derudover ligger det blot 9 km fra den hyggelige landsby Vilafranca del Penedés og med kun en times kørsels til Barcelona, og 20 km til stranden, er der rig mulighed for gode dagsaktiviteter.

Ferieboligen har en afskærmende mur, så man på trods af naboerne kan have en fredfyldt ferie. Når man træder ind af husets flotte port, ligger huset på venstre side og haven på højre.  Specielt haven og poolområdet er det perfekte sted at slappe af. Haven er velplejet og har oliventræer, blomster og planter. Swimmingpoolen er 32 m2 med trapper ned i vandet, og der er liggestole, så den varme sol kan nydes for fulde drag.
Lige op af huset er der bygget en overdækket terrasse, hvor der er spiseområde og stor BBQ-grill, så man kan nyde og tilberede måltidet her.

I feriehusets stueetage er der først og fremmest et alrum, hvor dagligstue, spiseområde og køkken er smeltet sammen. Her er der sofahjørne med pejs og TV i den ene ende. I midten er der spisebord, og på den anden side er det veludstyrede køkken med bl.a. mikroovn, ovn, kaffemaskine, samt køleskab og fryser.
På denne etage er der ligeledes et badeværelse med bruser, så man ikke skal hele vejen op på første sal hver gang. Der er også vaskemaskine her.

Soveværelserne ligger samlet på ferievillaens første sal. Der er to dobbeltværelser med dobbeltsenge i klassisk stil. Endvidere er der to tripleværelser – her kan man selv vælge på hvert værelse, om man vil have en dobbeltseng og en enkeltseng eller blot tre enkeltsenge. Dermed kan man let lave et værelse til børnene. På denne etage er der ligeledes et badeværelse med badekar.

Husejerne har deres egen lille vingård, som man kan besøge og eventuelt smage deres vin. I slutningen af august og september kan man ligeledes være med til at høste druer til vinproduktionen.

Aktivitetsmuligheder under opholdet
Vilafranca del Penedés er en stor og livlig by, som altid vil være et besøg værd. Den er især kendt for sitlørdagsmarked, hvor folk fra hele regionen kommer for at købe friske fødevarer og masser af andre ting, der sælges overalt i gaderne i det antikke bycentrum. Byen bryster sig også af at være bedst i den catalanske disciplin, ”castells”, mennesketårne. Det er en fantastisk oplevelse så vi anbefaler et besøg på turistkontoret for information om hvornår det er muligt at se det under jeres ophold.

Da I bor midt i Cataloniens mest velkendte vindistrikt, vil vi selvfølgelig anbefale et besøg hos en vinproducent(bodega). Man behøver blot køre lidt omkring i området, hvor mange skilte viser ind til bodegaerne eller, hvis der er børn med, at overveje et besøg på et af de større stede (Cordorniu, Freixenet, Torres), hvor der er organiserede ture med små tog.

Hvis I vil have en dag på stranden, er Sitges en meget rar by med nogle fremragende strande. Alternativt er der mindre befolkede områder langs kysten. Hvis I vil en tur til Barcelona, tager det kun 50 min. i bil, eller man kan parkere i Vilafranca del Penedes og tage toget. Dermed slipper man også for parkeringsproblemer i Barcelona. Hvis I har børn med, kunne I overveje at køre mod syd til Universal Studios Port Aventura, lige på den anden side af Tarragona (ca. 1 times kørsel)

Faciliteter i feriehuset:

  • Feriehus til 10 personer i Penedés-regionen
  • To dobbeltværelser og to tripleværelser
  • To moderne badeværelser
  • Veludstyret køkken
  • Vaskemaskine
  • 32 m2 swimmingpool med liggestole
  • Flot have med oliventræer og blomster
  • Tæt på strandene i Sitges og ikke langt fra Barcelona
  • Mulighed for at besøge ejernes vingård

Can de Margít

10 personer

4 Værelser

2 3-personers værelser

6 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Catalansk Turistskat
Afstande

Nærmeste supermarked6,3
Nærmeste restaurant4,1
Afstand til nærmeste bager4
Afstand til vingård (med vinsmagning)0
Nærmeste togstation (lokaltog)9
Afstand til Barcelona46
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PB-000181

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse