Feriehuset

Casa del Aquitecto

(39280)

Plana de Vic

I en lille by, 58 km. Fra Barcelona, ligger en meget unik feriebolig, som har været brugt som location i flere fotosessions til modebladene fra Barcelona og i Tv-reklamer. Overraskelsen over den verden der åbner sig, bliver ikke mindre af, at husets facade mod gaden i den lille landsby, er nænsomt renoveret i den autentiske stil, så den super moderne indretning virker ekstra overraskende!   

Det er ikke uden grund af Casa del Arquitecto bruges i fjernsynsreklamer og som location for modeoptagelser. Huset på 180 m2 består af 3 etager der alle, mere eller mindre, er helt åbne. Således er der f.eks. mere sovezoner end egentlige soveværelser og det samme gælder for badeværelserne. I stuen åbnes der op til en drøm af en 34m2 terrasse og i haven er et spa, hvor I kan køle af på de varme sommerdage.

Der er 2 sovezoner på 1 sal og 1 på 2 sal. Samtlige sovezoner har egen bade og toilet zone. Alle zoner er åbne men man kan ved hjælp af tunge, mørke gardiner (der ellers er kørt helt ud til siden og nærmest er usynlige)  isolere og aflukke de enkelte zoner. Ideen skaber nogle store og smukke områder og et helt fantastisk leve miljø,

Huset har et uendeligt antal fascinerende detaljer, som badevandet der forsvinder i væggen, brusebadet, hvor man har mulighed for direkte udsigt over landskabet fra bruseren, glastrappetrinene, vaskesøjlen der nærmest forsvinder ind i væggen, det super moderne køkken og den meget gennemtænkte belysning.

Huset byder således på en unik mulighed for at bo en weekend, en uge eller mere i omgivelser, hvor nogle ambitiøse design ideer ikke er strandet på tegnebrættet eller som modeller, men er blevet til en herlig virkelighed.

Samtidig er husets beliggenhed perfekt til at udforske det kulturelle Catalonien. Barcelona ligger 58 km.  Fra huset, men den nærliggende regionshovedstad Vic, er ligeledes et besøg værd. Er man til Gaudis specielle arkitektur, kan man udover Barcelona, besøge det nye rigtig gode museum i byen Reus, eller man kan køre op og se Gaudis ”hemmelige park” i Pyrenæerne, der i sin tid blev sponsoreret af en lokal byggematador. Er man fascineret af surrealisme, er der en time til Costa Brava området, hvor Dalí trekanten bestående af hans slot i Puból, hans museum i Figueres, og hans private bopæl Cadaquez ligger - alle er et besøg værd.

 Naturreservatet El Montseny ligger få km. fra huset og blev i 1978 udnævnt af UNESCA (World Heritage) som ”Biosphere reserves”. I vil, ud over en enestående natur, her kunne gå nogle af de mange fantastiske vandreruter.

 

  • 180 m2. unik bolig
  • 34m2 terrasse
  • Have
  • Udendørs spa
  • 3 sovezoner med alle med egen badezoner
  • Køkken med alle moderne faciliteter
  • Gæstetoilet i stueetagen
  • Wi- Fi

Casa del Aquitecto

6 personer

180 (m2)

3 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse