Feriehuset

Casa Triala

(16238)

Plana de Vic

Casa Triala er et hus, hvor såvel udendørs området som indendørsarealet er af en meget fin standard. Når man går sig en tur i den gigantiske have forundres man over skønheden i naturen og den ro der hersker i området. Samtidigt er det en fryd for sjælen at bo i dette meget smukke hus til 20 personer, der er indrettet med en smuk og personlig stil. Man fornemmer den autentiske stemning, der ikke mindst er tilstede i kraft af husejeren, der er en velkendt kunstner i området og som har naturen som sit objekt.

Huset fra XVII og har gennemgået en respektfuld og gennemført renovering. Samtlige af husets 9 værelser er rummelige og indrettet særdeles stilfuldt og autentisk. Således har så godt som alle værelser et siddearrangement, hvilket tillader en god mulighed for at trække sig lidt tilbage, når man rejser i en stor gruppe. Samtidigt har 7 af de af de 9 værelser bad ensuite.

Et ophold i Casa Triala giver muligheden for den perfekte base i excellente landlige omgivelser og ligger på samme tid inde for gå afstand til den lille hyggelige landsby Perafita, hvor der er indkøbsmuligheder og desuden er 3-4 restauranter. Ønsker man markedsstemning tilbyder byen Vic, der ligger ca. 14 km. fra husets Cataloniens absolut bedste markedsdage om tirsdagen og om lørdagen året rundt og vi anbefaler at besøge denne smukke by.  

Ikke uden grund danner Casa Triala rammen for mange brylluper året rundt. Den ualmindelige smukke natur og det perfekte hus kan næsten ikke være mere romantisk.

Indretning af huset:Huset har tre etager, samt en stor sal, der kan lejes til festlige lejligheder.

Når man træder ind i Casa Triala møder man en gigantisk hall med et moderne indrettet konferencerum/spisestue bag nogle smukke glaspartier. Herefter bevæger man sig op på husets 1. sal, der indeholder: En stor autentisk spisestue, der succesfuldt har bevaret den catalanske atmosfære. På etagen finder man desuden husets store landlige køkken, der også har et langt og traditionelt spansk langbord. Her er desuden 2 terrasser med udsigt over det idylliske landskab og en lounge. Her er desuden 5 dobbeltværelser, der alle har bad ensuite (3 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge).

På husets 2. sal er 4 store soveværelser, hvoraf de 2 har baad ensuite og de to øvrige værelser deler et tredje badeværelse. Husets største soveværelse (børne eller familierum) ligger her og har plads til 4 personer og har eget stort bad ensuite.

Udendørsarealet er enormt og rummer blandt andet: BBQ, terrasse, privat swimmingpool, havemøbler, boldbane og legeplads.

Når ferien skal holdes i Catalonien, Spanien er Casa Triala  en perle af en feriebolig, der rummer alt hvad vi mener, bør være tilstede i det ultimative ferie paradis.


OBS:
I Juli udlejes huset kun mandag - fredag. Pris: 2.990 Euros
I August udlejes huset mandag - søndag. Prise: 4.490 Euros
For øvrige priser, se prislisten.

Casa Triala

20 personer

4 Mulige ekstra opredninger

9 Soveværelser i alt

8 Dobbeltværelser

1 4-personers værelser

550 (m2)

12 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

8 Badeværelser

7 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
WIFI-Internet


Inkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse