Feriehuset

Las Casas del Arcos - Gran

(81804)

Plana de Vic

Hyggeligt Feriehus med rigtig gode facilitetsmuligheder for børnene

Las Casas del Arcos – Gran er en feriebolig i meget smukke omgivelser og med rigtig gode fællesområder. Det er et perfekt feriehus for en gruppe med børn, der ønsker god udendørsplads, en masse aktivitetsmuligheder og syntes det er sjovt at møde andre børn og familier ved poolen, da fællesarealerne deles med to andre feriehuse på grunden.

Den helt store juvel i Las Casas del Arcos er de gode aktivitetsmuligheder. Haven er stor, nærmest parklignende,  og i bagrunden af haven ligger desuden en mindre skovområde, hvor man kan gå gode ture eller gå på opdagelse. I haven er fodboldmål, en lille legeplads, et herligt indhegnet swimmingpool område med gode møbler og langt nede, bagerst i haven er et lille område med kaniner, geder og en påfugl. Et område, der med garanti vil tiltrække børnene og bidrage til mange hyggelige ferieminder. På grunden er desuden et aktivitetshus med bordfodbold, bordfodbold og legehjørne – herligt hvis man har brug for lidt skygge på de varme sommerdage. I et skyggeområde ved indgangen til skovområdet er desuden en hængesofa og en hængekøje. Her er det oplagt at søge hen med en god bog under siestaen, hvor solen står højest.

Ferieboligen ligger i det smukke rustikke hovedhus lavet af store kampsten. Hovedhuset er delt i to separate og identiske ferieboliger.  Feriebolig er fordelt på to etager med de primære fællesområder på nederste etage. Her er er en hyggelig stue med traditionelle catalanske møbler, et spiseområde med et godt køkken langs bagvæggen. Der er alle moderne faciliteter som opvaskemaskine, mikroovn, komfur etc. Der er desuden vaskemaskine og WI-FI i boligen. Der er desuden et badeværelse på underetagen. Husets fire soveværelser ligger alle på første etage sammen med endnu et badeværelse. Der er to dobbeltværelser med dobbeltsenge, et dobbeltværelse med to enkeltsenge samt et super hyggeligt enkeltværelse. Samtlige værelser er dekoreret med smukke, antikke møbler i traditionel catalansk stil.

Ferieboligen ligger i Plana de Vic regionen. Hovedbyen Vic ligger 22 km. Fra Las casas del Arcos og har et rigtig godt marked hver tirsdag og lørdag mellem 7-14.00. Her kan købes alt fra alle tænkelige lækkerier fra de lokale producenter, tøj, krukker og levende dyr. Det er absolut værd at tage på markedet i Vic. Derudover er hovedbyen Vic hyggelig og har et hav af rigtig gode butikker. Det er et must at besøge en af de to virkelige gode pølsemagere i byen, der leverer deres spanske pølser til specialbutikker over hele Spanien og en del specialbutikker i resten af verdenen. Der er desuden en rigtig hyggelig vandretur omkring Vic, der tager ca. 4. timer

Der er 90 km til Barcelona så det er desuden oplagt at reserverer en dag eller to til et besøg i storbyen. Landsbyerne Rupit og Tavertet er også et ”must see” når du bor i Vic området. Her er der utroligt charmerende og Rupit, der er bygget på klipper, er sjov at opleve for børn og voksne. Medbring badetøj da I kan bade i floden neden for landsbyen. Vil I have en stranddag kan I enten tage til Barcelona, der har en 4,5 km lang stand omkring byen eller køre til Costa Brava, der ligger 115 km væk (her kan I slutte dagen af i byen Girona, der er en rigtig fin by).

Vi er overbeviste om at I vil kunne få en rigtig god ferie i Las Casas del Arcos og mener at det er en lille perle for børnefamilier. 

Faciliteter i Las casas del Arcos – Gran:

  • 160 m2 hyggelig, traditionel feriebolig
  • 4 soveværelser – 1 enkeltværelse og 3 dobbeltværelser
  • 3 enkeltsenge og 2 dobbeltsenge
  • 2 badeværelser – 1 med badekar og et med brus
  • Stor, hyggelig parklignende have
  • Mange faciliteter for børn: Indhegnet pool, lille legeplads, bordtennis, bordfodbold, høns, geder og påfugl
  • Smuk udsigt til det charmerende catalanske landskab
  • Wi-Fi

Las Casas del Arcos - Gran

8 personer

1 Mulige ekstra opredninger

4 Værelser

125 (m2)

3 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Fælles have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
Privat udendørs pool
Fælles udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Babystol
Hund tilladt (tillæg)
WIFI-Internet
Bordtennis
Fodboldbane
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse