Feriehuset

Masia Gravat

(10917)

Costa Brava & Girona

Masia Gravat - stort, historisk feriehus med perfekt beliggenhed, eget wellness og skønt poolområde

I det utrolig smukke og bakkede landskab bare 12 km fra den skønne og historiske by Girona (også kaldt Barcelonas lillesøster) ligger det smukke feriehus Masia Gravat på en lille bakketop. Et hus, der er ideelt på parametre som beliggenhed, pris, kvalitet og størrelse. Den charmerede spanske feriebolig på 600m2 har plads til 18+7 personer og byder på et smukt pool område med en herlig udsigt, spa-zone med spa, sauna og dampbad, en charmerende terrasse og flere aktivitetsmuligheder.

Den store feriebolig kan dateres helt tilbage til år 1200, hvor det var en fæstning for den lokale ”høvding”, hvis våbenskjold stadig hænger og pryder over hovedindgangen. Huset har utrolig meget karakter med et utal af niveauer, charmerende hjørner og en overraskende arkitektonisk indretning. Man kan således tydeligt fornemme, at Masia Gravat er en historisk bygning. Udsigten byder på alt fra nøddetræer, frugtplantager og skovarealer, og bare 500 meter fra huset titter kirketårnet op fra den lille landsby Estanyol. Man kan næsten ikke finde en mere idylliske lokation for et feriehus.

Selve feriehuset er bygget op omkring en super hyggelig gårdhave, der er beplantet med vin, og som fungerer som skyggedække, hvilket er nødvendigt på de varme, solrige sommerdage. Vinen er med til at skabe en hyggelig og særlig sydlandsk stemning. I gårdhaven er terrassebord, så I her kan sidde og nyde jeres måltider. Fra terrassen er desuden et område med BBQ og herfra et lille bryggers med ekstra køleskab (så I har god plads til storindkøb). Man kan nemt komme til varerne, når I er ved poolen eller på terrassen. Fra terrassen er desuden udsyn til swimmingpoolen.

Fra hovedindgangen kommer I ind i den smukke hal med antikke møbler, der fint sender dig tilbage til dengang i 1200, da høvdingen Viscount of Cabrera brugte det som sin fæstning. Bagerst i rummet er en smuk bue, der fører ind til endnu en stue med pool bord og flere sofaer samt en fladskærm.  

Husets køkken er i antik stil, men byder på alt, hvad man har brug for i et køkken. Her er der køleskab, gaskomfur, elektrisk ovn, brødrister, juicer, kaffemaskine og endda en antik brødovn, der kører på brænde. Så kan det næsten ikke blive mere autentisk.

Den absolutte luksus I Masia Gravat er uden tvivl det herlige spa-område, der ligger på et af husets øvre niveauer. Herfra kan man ligge og lade op, mens man nyder udsigten gennem de gigantiske vinduer, der vender mod dalen. Her er desuden også spa, sauna og dampbad. Således har man sit helt private lille wellness-område i sit feriehus. 

Ud over fællesarealerne er der 7 soveværelser I Masia Gravat, der har plads til 18 (+7) personer. På underetagen er der to værelser et med en mindre dobbeltseng (150x200) og et med 3 enkeltsenge. På underetagen er desuden to badeværelser (heraf et i forbindelse med spa rummet).

På husets øvre etage er yderlige 5 soveværelser, hvoraf to af dobbeltværelserne (med mulighed for 1 ekstraseng) er sammenhængende og er således perfekt som fælles børneværelse eller ideelt for en familie på 4-5 personer. På øverste etage er ligelede et rum med tre enkeltsenge (90x200) og via værelset er der en mindre trappe op til det øverste værelse, der har to enkeltsenge. Dette værelse anbefaler vi, at primært børn eller unge sover i. De vil til gengæld hygge sig gevaldigt i det charmerende værelse. Det sidste værelse er et dobbeltværelse med en dobbeltseng. På den øverste etage er desuden tre badeværelser.

På denne øvre etage er deuden endnu en terrasse med liggestole og et mindre bord. Her har man feriehusets smukkeste udsigt og vi kan nemt forestille os, at man vil søge herop og nyde roen og skønheden, hvis man vil have lidt ro i den store feriegruppe. Rejser man f.eks. flere generationer kunne man sagtens forestille sig at bedsteforældrene ville nyde at trække sig lidt tilbage om eftermiddagen. 

I gåafstand fra huset ligger ejerens restaurant/café. Her kan man som gæst i huset spille tennis gratis på restaurantens to tennisbaner, og der er desuden et stort legeområde for restaurantens gæster med bl.a. bordtennis og bordfodbold. Her har man også mulighed for at spise en god hjemmelavet tre retters frokostmenu for bare 10 euro.

Masia Gravat er et glimrende valg af feriehus for dig, der værdsætter en historisk feriebolig i et super dejligt område af Catalonien. Her får du samtidig en smuk udsigt, et skønt swimmingpool område og en super hyggelig terrasse. Sidst men ikke mindst skal er der det dejlige spa område og den lette tilgang til Girona samt et hav af aktivitetsmuligheder i Girona området. 

Facilitetsliste i ferieboligen Masia Gravat

 • 600m2 historisk feriebolig bare 12 km. fra den historiske by Girona
 • Ferieboligen har plads til 18 (+7) gæster
 • Feriehuset har i alt 7 soveværelser (hvoraf to er sammenhængende)
 • Der er fem badeværelser i ferieboligen
 • Meget charmerende terrasse med vin og sejl til at skabe skygge. BBQ område i forbindelse med terrassen
 • To køleskabe, mikroovn, kaffemaskine, gaskomfur, elovn og brødovn
 • Indhegnet poolområde - pool på 10x5 meter
 • Billiard, bordfodbold og wi-fi. 
 • Spa med spabad, sauna og dampbad
 • Øvre terrasse med liggestole og et lille bord
 • Gåafstand til velbesøgt restaurant med tennisbaner og legeområde
 • Bare 98 km. til Barcelona

 

 

Masia Gravat

20 personer

4 Mulige ekstra opredninger

9 Soveværelser i alt

7 Dobbeltværelser

1 3-personers værelser

500 (m2)

8 Enkeltsenge

5 Dobbeltsenge

6 Badeværelser

4 Badeværelser ensuite


Se grundplanstegning

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Babystol
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard
Fodboldbane
Legeplads gynger
Tennis/Padel i området (betaling)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde10
Bredde5


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PG-000111

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Masia Gravat

Skriv en bedømmelse

Milos

Rustic in a great surrounding and super close to Girona.

It is great for people looking to explore the hills and small towns in the neighborhood especially for active ones - great bike and trail paths, large network of quality bike rentals.

House itself is very old with renovated and reconstructed parts, not for someone looking for modern stay.

There are effectively 6 completely separated rooms and the rest are more communal rooms. And in total the house can accommodate around 22 people with 6-8 sleeping in the communal rooms.

Spa area is awesome, newly built in the same manner the house. Pool could be larger as this way it is more a dip than a pool for swimming.

Overall great stay.