Feriehuset

Can Miña

(61185)

Sitges

Can Miña er en autentisk catalansk ferievilla, som oprindeligt er opført i det 15. århundrede. Ferieboligen byder på 500m2 fantastisk indrettede omgivelser og har plads til hele 16 gæster. Huset ligger midt i en 3500m2 stor privat have, som er placeret mellem ​​Penedes’ vinmarker og de omkringliggende bakker. Feriehuset er perfekt placeret med kun 15 minutters kørsel til strandene i Sitges, og det tager kun 30 minutter at nå hovedstadsområdet Barcelona. Den nære middelhavskyst garanterer et perfekt klima året rundt.

Ejerne af Can Mina har lagt et fantastisk stykke arbejde i dekorationen af ferieboligen, og de har formået at lave de allerbedste omgivelser til en god ferie. Huset har 8 rummelige soveværelser, som alle virkelig er flot indrettede. I hovedbygningen finder du fem soveværelser, der alle har en suite badeværelser. Hvert værelse er opkaldt efter farven på dekorationen.

I den klassiske gård er der et lille hyggeligt gæstehus (perfekt til teenagere eller bedsteforældre), som har en dobbelt kingsizeseng og eget badeværelse med bruser og toilet. Længere nede i haven er det et andet gæstehus, der er blevet indrettet som en dejlig lille separat lejlighed. Lejligheden har to soveværelser (et king size værelse og et værelse med 2 enkeltsenge), et fælles badeværelse, et lille køkken og en lille gårdhave. De to separate gæstehuse er perfekt til en stor gruppe, fx en familie med mindre børn, som kan finde stilhed her om aftenen. De modne i gruppen kan også have stor glæde af dette, da de måske ønsker at have noget plads for sig selv.

Huset byder også på nogle dejlige fællesområder såsom en stor og meget hyggelig stue med pejs, en smuk spisestue og et moderne, fuldt udstyret køkken med opbevaringsrum. Der er ydermere TV, fladskærm, DVD og internet samt en eksklusiv vinkælder med lokale vine.

De udendørs faciliteter er ligeledes af høj standard og med høj underholdningsværdi. Can Miña tilbyder en romantisk gårdhave, swimmingpool med liggestole, afslapningsområder, grillområde med udendørs overdækket spisestue, og der er endda et dejlig træhus til børnene.

Ud over alt dette tilbyder ejerne et bredt udvalg af ekstra tjenester såsom et besøg af en "privat" sommelier, privat kok i huset og catering. Tag venligst kontakt for priserne for ekstra services.

Den fantastiske beliggenhed af Can Mina, dekorationen og faciliteterne gør huset helt unikt. Huset vil sikkert være den perfekte ramme for et uforglemmeligt besøg i Catalonien.

Oversigt over faciliteter i Can Mina:

  • 3500m2 have
  • 500m2 dejligt indrettet feriehus
  • 8 soveværelser med dobbeltsenge - 6 dobbeltsenge og 6 enkeltsenge
  • 7 badeværelser
  • 2 gæstehuse
  • Parkeringsområde med plads til 15 biler
  • Privat pool med liggestole
  • BBQ område med udendørs overdækket spisestue
  • 15 minutter i bil til strandene i Sitges
  • 30 minutter i bil til Barclona.

Tag en tur til Barcelona og lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Can Miña

16 personer

2 Mulige ekstra opredninger

500 (m2)

6 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

7 Badeværelser

6 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse