Feriehuset

Mas Paraiso

(61219)

Sitges

Bienvenido a Mas Paraíso, Velkommen til Mas Paraíso! Ekstraordinær luksuriøs villa i det fashionable område nær Sitges, Barcelona - Spanien

Når man har parket på den store private parkeringsplads foran huset, vil du ankomme på den eksklusive ejendom Mas Paraíso gennem en stor og smuk trædør, der fører dig til den 4000 km2 privat have med et springvand, stor udendørs swimmingpool (7x23 meter) flere terrasse områder, sauna og et dejlig BBQ område.  Den unikke charme ved selve huset er bl.a. opnået ved at kombinere antikke og nye møbler, der alle er af usædvanlig høj standard. Dette sted er ideelt for familier og venner og det er oplagt som luksiøs ramme ved særlige lejligheder. Her har man samtidigt mulighed for at nyde den smukke natur og den herlige komfort.

Huset er indlejret i vinmarkerne i regionen vin El Penedes, kun 5 minutter fra Middelhavet og den smukke by Sitges. Selvom storbyen Barcelona kun ligger 30 minutters kørsel fra huset er her absolut fred og ro. Endnu et unikt element ved Mas Paraíso.

Den 650m2 store ejendom har 10 smukke og virkelig rummelige soveværelser, de fleste med dobbelt senge (King size sengene kan arrangeres til to enkeltsenge), og her er 7 badeværelser. De fleste af værelserne har enten direkte udgang til egen lille terrasse eller har udgang til husets store terrasse på første sal.  Der er plads til 20 gæster i Mas Paraíso og det meget store hus gør det ideelt til den store ferie-gruppenda der altid vil være et sted i huset eller haven, hvor du kan finde fred og ro. Værelserne er fordelt på to etager og et af ​​de 10 værelser, er beliggende i en eksklusiv lille privat "bolig" i haven. Nogle af værelserne har aircondition, de andre har fans.

Køkkenet er mere end "bare" godt udstyret. Alle faciliteter er af den bedste kvalitet, og ejerne har gjort en ekstra ordinær indsats for skabe de bedst mulige  rammer for en uforglemmelig ferie. I forbindelse med køkkenet er et ekstra opbevaringsrum og der er direkte udgang til husets BBQ område.

Stuen og spisestuen er ligeledes smukt indrettet og stuen har direkte adgang til en chill out zone i haven. Stuen har desuden en pejs, 50 tommer plasma-tv og Internet. I stueetagen er et gæstetoilet og der er endnu et i haven med brusere.

Mas Paraíso har absolut alt, hvad du kunne drømme om og er en sand drøm af en feriebolig. Det er et perfekt ferie retreat for den store familie (masser af plads og  store udendørs område) og til en gruppe af venner eller en virksomhed, der kun ønsker det allerbedste for deres medarbejdere eller samarbejdspartnere.

 

Faciliteter I Mas Paríso

• 4000m2 privat have

• 650 m2 smukt indrettet hjem

• Kæmpe privat pool (7x23 m) og masser af solsenge

• Haven har flere Chill out zoner, stor spiseplads, BBQ Zone, springvand, sauna og toilet med brusere

• 10 virkelig rummelige soveværelser fleste med direkte adgang til lille privat terrasse eller med direkte adgang til den store terrasse på første sal

• Mange værelser med AC - resten har fans

• 7 dejlige badeværelser

• Kæmpe virkelig godt udstyret køkken

• Luksuriøs opholds-og spisestuer

• TV og Internet

Det er muligt at bestille ekstra hus service

Morgenmad

Catering frokost og middag

babysitter

Transport

Tøjvask Service

Daglig stuepige

Madlavning klasser

Vin / cava smagning med sommelier

Restaurant bookinger

privat kok

 

Soveværelser i Mas Paraíso

Stueetagen:

- Cottage - Bedroom I: queensize seng og én enkelt seng, en suite badeværelse med bruser og toilet samt AC

- Soveværelse II & III: tilsluttet suite, kingsize seng, udtræksseng, aktier badeværelse med bruser og toilet, adgang til gårdhave samt AC

- Soveværelse IV: queensize seng, en suite badeværelse med bruser, dressroom, adgang til gårdhave samt AC

-Værelses V: queensize seng, eget badeværelse med bruser, privat terrasse

Første sal:

- Bedroom VI: kingsize seng, delt badeværelse med badekar, bruser, toilet, udsigt til haven

- Soveværelse VII: kingsize seng, delt badeværelse med badekar, bruser, toilet, privat terrasse, AC

- Bedroom VIII: kingsize seng, delt badeværelse med badekar, bruser, toilet, privat terrasse

- Bedroom IX & X: tilsluttet suite, begge med kingsize senge, fælles badeværelse med badekar, bruser, toilet, privat terrasse

 

 

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Mas Paraiso

20 personer

5 Mulige ekstra opredninger

650 (m2)

2 Enkeltsenge

9 Dobbeltsenge

7 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse