Feriehuset

Masia Paret de Sitges

(81311)

Sitges

Flot villa nær Sitges med 20.000 m2 privat have

Masia Paret de Sitges er en eksklusiv villa til 20 (+2) gæster beliggende i naturparksområdet El Garraf. Huset er ligger virkeligt godt med strandbyerne, Sitges (15 minutter væk) og Vilanova (10 minutter væk) og med hovedstadsområdet Barcelona tæt på.
Stedet, som kan dateres tilbage til det 16. århundrede, har en 20.000 m2 stor, privat have og er det perfekte sted for familier, venner og til særlige lejligheder for grupper op til 150 gæster. Dens betagende botaniske have med romantiske saloner, tilbyder privatliv og den ultimative afslapningsferie. Middelhavets kyst garanterer et fremragende klima året rundt.

For at komme til denne skjulte skat, kører man gennem nogle smukke vinmarker. Herefter mødes du af porten, som giver dig adgang til indkørslen, som er omgivet af et enormt udvalg af planter og træer. For enden af denne ligger naturligvis den store villa. Herfra er der udsigt til poolen og havet i horisonten.
Den enorme swimmingpool på hele 135 m2 har flere parasoller og liggestole. For både børn og voksne er der flere pool- og udendørs spillemuligheder. Poolområdet er placeret på det laveste niveau - omgivet af 500 m² græsplæne. Hvis du er på udkig efter en smule skygge på de varme sommerdage, kan du køle- og slappe af i den lille Balihytte ved poolområdet.

Villaen har tre forskellige bygninger.

Hovedbygningen, der oprinder fra det 16. århundrede har en rummelig entré. Til højre ligger ’biblioteket’, som har to etager: Stueetagen har et skrivebord med lokal telefon, iPod docking station og turistinformation. Derudover er der en lounge med plasma-tv med lokale og satellitkanaler samt en dvd-afspiller med et dvd-udvalg – både for voksne og børn. På første salen er der en stor bogsamling – smukt og autentisk dekoreret i træ.

Når man træder ind i ferievilla gennem den massive trædør, mærker man den autentiske atmosfære: Det høje loft, pejsen, det hyggeligt bibliotek og det meget karakteristiske design gør det til en oplevelse ud over det sædvanlige. Forhallen har to enorme sten buer og danner rammer for en hyggelig lounge med pejs. På venstre side af hovedindgangen ligger spisestuen, der har plads til 22 gæster. Herfra er der adgang til et gammel vaskeområde med originale stenvaske og en samling af antikke terracotta-håndarbejde. Derefter kommer køkkenet, som er udstyret med alle moderne faciliteter. Fra køkkenet er der adgang til verandaen, hvor der er en udendørs grill - beliggende ud til et romantisk springvand og et udendørs loungeområde.

Trapperne i indgangshallen leder op til to af de lækre soveværelser, der er på ejendommen. Det store masterbedroom er placeret her, og byder på et privat badeværelse og privat terrasse på 25 m² med en storslået udsigt over vinmarkerne. Efter at have taget trappen op til anden sal vil man finde yderligere to soveværelser med deres fælles badeværelse. Disse værelser deler en dejlig 20m² terrasse.

Masia Paret de Sitges er et perfekt valg for en gruppe af flere generationer, da det har to mindre huse på den enorme ejendom.
Det første hedder "The White House" og ligger 15 m fra hovedbygningen. Det har tre soveværelser og passer dermed til seks gæster. Det har en fantastisk udsigt over omgivelserne, egen terrasse og ligger lige ved siden af køkkenhaven.
Det andet mindre hus hedder "The Cottage", som er placeret 30 meter fra de hovedvillaen og er omgivet af store, smukke Aloe Vera planter. Denne bygning har to soveværelser, et badeværelse og et køkken, perfekt for par med børn i gruppen. Her er også en terrasse med udsigt over haven.

Alle badeværelser har sæbe, hårtørrer, toiletpapir. Alle værelser har myggenet, blæsere og egen lås med nøgle. Senge har per person 1 pude, 1 dyne, dets sengelinned, 2 håndklæder og et poolhåndklæde.

  • Soveværelse 1 – hovedbygning på første etage, king-size seng, walk-in closet, privat terrasse på 25 m2, en-suite badeværelse med dobbelt håndvask, toilet, bidet, bruser og adskilt badekar og AC.  
  • Soveværelse 2 - hovedbygning på første etage, queen-size seng, fælles badeværelse med bruser, dobbelt håndvask, toilet, bidet
  • Soveværelse 3 - hovedbygning på første etage, queen-size seng, fælles badeværelse med soveværelse 2, med bruser, dobbelt håndvask, toilet, bidet
  • Soveværelse 4 - hovedbygning på første etage, queen-size seng, fælles terrasse, fælles badeværelse med bruser, dobbelt håndvask, bidet, toilet.
  • Soveværelse 5 - hovedbygning på første etage, to enkeltsenge, fælles terrasse med soveværelse 4, fælles badeværelse med soveværelse 4 med bruser, dobbelt håndvask, bidet, toilet
  • Soveværelse 6 + 7 i ”The Cottage”. Soveværelse 6 har king-size seng, og soveværelse 7 har queen-size seng, fælles badeværelse med toilet, håndvask og bruser, køkken, terrasse.
  • Soveværelse 8 + 9 + 10 i ”The White House”. Soveværelse 8 og soveværelse 9 har king-size seng, og soveværelse 10 har to enkeltsenge, fælles badeværelse med toilet, bidet, håndvask og bruser, to terrasser.

Masia Paret de Sitges

20 personer

2 Mulige ekstra opredninger

700 (m2)

4 Enkeltsenge

8 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

1 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse