Feriehuset

Casa Vilapont

(55101)

Solsona

Smukt antikt feriehus i Catalonien, Spanien med bare 80 km. til storbyen Bacelona.

Casa Vilapont er et smukt og  antikt catalansk landhus fra det 5. århundrede. Feriehuset, som har plads til 10 gæster (+4) ligger mellem Cardona og Manresa, bare 80 km. fra storbyen Barcelona. Huset er beliggende i særdeles smukke og fredelige omgivelser i centrum af en smuk natur.

Ferieboligen blev fuldstændig renoveret og istandsat i 2012 med henblik på at gøre gæsternes ophold til en unik og behagelig oplevelse. Huset har en stor privat swimmingpool (4x13 meter) med en lukket ende for mindre børn og den anden ende for større børn og voksne. Huset har flere terrasseområder, hvor I kan nyde skyggen, når du I brug for en pause fra solen og her er det også muligt at spise. Området har ligeledes en stor BBQ og her er også et toilet, så du ikke behøver at gå ind i huset, når du er udenfor. I skal prøve at handle nogle af jeres dagligvarer på de lokale markeder, hvor de lokale landmænd sælger deres friske grøntsager, æg, hjemmelavede pølser, ost osv.

Huset ligger i forbindelse med ejernes bondegård, så man kan følge lidt med i landlivet nedenfor huset (der er lidt niveauforskel), mens man slapper af på terrassen eller tager en dukkert i poolen, hvorfra man har den smukkeste udsigt til de skovklædte bjerge.

Huset har fem meget rummelige værelser, alle med eget bad med håndklæder og hårtørrer. Stuen har TV og pejs, og som soveværelserne, er denne også blevet dekoreret med stor omhyggelighed med henblik på at gæsterne har det så behageligt som muligt. Køkken / alrummet har en pejs, og køkkenet er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder såsom køleskab, fryser, ovn, mikroovn, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister.

De legesyge voksne og børn kan have det sjovt omkring husets bordtennis og bordfodbold, og mails kan besvares, da der er en Wi-Fi zone i huset.

Samlet giver Casa Vilapont jer en mulighed for et autentisk catalansk ferieophold i en fantastisk feriebolig i smuk natur med en ideel beliggenhed, hvor du er forholdsvis tæt på byer som Manresa, Cardona, Berga og Solsona. Det lokale område har flere vandreruter og cykelruter.

Faciliteter i Casa Vilapont

• 210 m2 smukt dekoreret feriebolig

• Fem dejlige værelser - alle med eget bad

• Overdækket terrasse og andre udendørs område med grill og flere siddepladser

• Fantastisk swimmingpool 4x13 - med et område for mindre børn.

• WI-FI-området, bordtennis og bordfodbold

• Smukt landskab

• Blot 80 km til Barcelona

Casa Vilapont

10 personer

4 Mulige ekstra opredninger

210 (m2)

4 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

1 Badeværelser

5 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse