Feriehuset

Mas Baron de Abilla

(59951)

Solsona

Mas Baron de Abilla er et ideel hus, hvis du sætter pris på indendørsområder af høj kvalitet og uforstyrret panoramaudsigt fra den store private have uden naboer. Det er næsten overraskende, at der er mindre end 2 km til centrum i den livlige landsby Cardona fra dette fredsfyldte feriehus. Byen har det smukkeste antikke bycenter og et meget flot torv med restauranter og barer.

Pilar og hendes mand har taget sig af alle detaljer, sådan at de kan tilbyde de besøgende en autentisk atmosfære.  Flot har de kombineret rustikke og moderne elementer, der på samme tid skaber en rolig og hyggelig atmosfære, så der er fuld mulighed for at nyde huset og dets omgivelser.

I stueetagen finder du stort og åbent køkken samt stue og soveværelse. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige apparater, herunder komfur, ovn, mikroovn, to opvaskemaskiner, vaskemaskine, to køleskabe og frysere,  blender, brødrister, saftpresser og alle husholdningsartikler, som gør, at du kan forberede hjemmelavede måltider komfortabelt.

De store vinduer i spisestuen gør, at du kan beundre udsigten over de catalanske Pyrenæer, både solopgang og solnedgang, mens du kan nyde maden og aftenerne. Især i lavsæsonen er dette meget værdsat af vores gæster. Stuen har en pejs, LCD-tv med parabol, computer med internetadgang via ADSL, PS2 og WIFI zone.

Der er fire værelser, som maksimalt udgør plads til 8 voksne plus 3 børn. Nedenunder finder du et soveværelse (indrettet til handicappede) med tilhørende en suite badeværelse, hvortil der er brusebad. På første sal er de andre tre soveværelser. Alle er rummelige og lyse, og de har hver deres eget badeværelse med badekar. Der er satellit-LCD-tv på hvert værelse, hårtørrer, sengetøj og håndklæder.

Udenfor er der sommerens spisestue under verandaen. I haven ligger poolen, som er overdækket og opvarmet om vinteren, hvor den om sommeren selvfølgelig er åben. Den stenbyggede grill giver dig mulighed for at stege nogle af de lokale steaks og andre kødprodukter - prøv for eksempel deres "butifarras", catalanske pølser af meget høj kvalitet, eller måske nogle lammekoteletter.

Vi må sige, at det er svært finde et bedre sted at tilbringe en catalansk ferie. Hvis i overhovedet kan trække jer væk fra huset, er området er godt forbundet via C-55 vejen til Manresa, og herfra kan du fortsætte på: C-55 for at besøge Montserrrat, C-16 motorvejen for at besøge Barcelona eller C27 / C -15 for at komme ned til strandene nær Sitges.

I lokalområdet er der mange udendørs aktiviteter, og Pilar har udarbejdet en meget nyttig brochure med information om de mange ting at bruge tiden på.

Faciliteter:

• 4 dobbeltværelser - alle med badeværelser en suite (+3 ekstra senge muligt)

• Stue med sofahjørne med pejs og fladskærms-tv og satellit-kanaler

• Køkken med masser af udstyr

• Computer, WIFI, PS2

• Air condition

• Høj stol og barneseng til rådighed

• Overdækket terrasse ideel til udendørs spisning

• Privat have med flot udsigt

• Barbecue

• Swimming pool 8 x 4 meter (Sommer: Uncovered & Off-season: Overdækket og opvarmet til 31 grader)

• Hyggelig by i lang gåafstand

• Nem adgang (1 time +) til Barcelona og strandene

 

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Mas Baron de Abilla

9 personer

3 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

350 (m2)

5 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

4 Badeværelser

4 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse