Feriehuset

Mas Pui

(104516)

Solsona

Mas Pui

På en charmerende bjergside i Solsona ligger det betagende feriehus Mas Pui. Feriehuset er ideelt for en stor gruppe, og det er derudover også yderst familievenligt. Med tre køkkener, ni soveværelser og ni badeværelser, er det sikkert at sige, at Mas Pui er et meget rummeligt feriehus, som både har fantastiske steder hvor hele familien kan være samlet, men også steder hvor man kan trække sig tilbage og nyde et roligt øjeblik. Med husets eksklusive placering og moderne design lover vi, at du vil nyde Mas Pui!   

Mas Pui har nogle glimrende udendørs arealer, hvor man kan bruge uendelig tid på alverdens aktiviteter. Grundet Mas Puis fantastiske placering vil man også kunne opleve nogle helt fantastiske udsigter. På venstre side af huset vil man finde en stor terrasse, udstyret med de mest luksuriøse faciliteter, som blandt andet et fuldt udstyret udendørskøkken med pizzaovn, komfur, køleskab & fryser, grillområde og meget andet. Terrassen har et overdækket areal, som indeholder et spiseområde og et hyggeligt sofaområde med et kaffebord – oplagt til hyggeligt aftenstunder. På højre side af huset er det et overdækket poolområde, som har alle faciliter man kunne drømme om, heriblandt spafunktion, bad og badeværelse. Poolen og terrassen er udstyret med massere af solsenge, som giver mulighed for at slappe af og nyde det fantastiske Catalanske vejr.  

Udover poolen, kan Mas Pui også byde på tonsvis af andre aktiviteter, såvel børne- og voksenvenlige, blandt andet et imponerende legehus, bordtennis, en legeplads og muligheden for at fordybe sig og opleve husets fantastiske have. Husets ejere har også nogle bedårende kælegrise ved en lille gård ved siden af huset, som man kan gå ned og besøge. 

Når man kommer ind i huset stueetage, vil man finde et stort åbent køkken- og spiseområde. Køkken er fuldt udstyret og der er et stort middagsbord, hvor hele rejsegruppen kan sidde og nyde hinandens mad og selskab. Stueetagen har også et loungeområde med komfortable sofaer og stort fladskærmsfjernsyn, hvor man dermed også har gode mulighed for at slappe af indenfor i huset. 

Der er tre soveværelser i stueetagen, hvoraf de alle tre er udstyret med dobbeltsenge og luksuriøse private badeværelser. For at nå næste etage kan man enten benytte sig af trapperne eller en elevator. Denne etage er udstyret med yderligere fire soveværelser – to dobbeltværelser og to tremandsværelser, som alle er flot dekorerede og har private badeværelser. På anden etage ligger de to sidste dobbelt værelser som også har private badevlærelser. Når man når op til fællesrummet på anden etage finder man endnu et moderne og veludstyret køkken, samt et stort loungeområde med dejlige sofaer, fladskærmsfjernsyn og en hyggelig pejs. Hele rummet har panorama vinduer samt en dejlig balkon, som giver fantastisk mulighed for at opleve den ekstraordinære grønne have og udsigt, som Mas Pui tilbyder. 

Det er sjældent man finder et stort og luksuriøst feriehus som Mas Pui i Catalonien. De fantastiske udendørsområder, luksuriøse soveværelser og badeværelser er i særklasse, og vi lover at man ikke kommer til at bo i det fantastiske Mas Pui. 

Faciliteter:

  • Stort, moderne feriehus med meget eksklusiv beliggenhed 

  • Fantastisk udsigt

  • Lækkre udendørs områder, herunder: fuldt udstyret udendørs køkken, overdækket terrasse, overdækket poolområde
  • Sjove aktiviteter for børn, herunder: et imponerende legehus, stor have, bordtennis og en lille gård tæt på med kælegrise 
  • 9 luksuriøse værelser - alle med super flotte private badeværelser
  • To fuldt udstyret moderne indendørs køkkener 

Mas Pui

18 personer

10 Mulige ekstra opredninger

500 (m2)

12 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

9 Badeværelser

9 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse