Feriehuset

Casa Bardol

(7399)

The Pyrenees

Casa Bardol er beliggende i rolige, grønne omgivelser netop hvor Pyrenæerne rejser sig. Huset er den perfekte base for en ferie i Catalonien året rundt, da huset har alle moderne faciliteter og endda en swimmingpool som om vinteren er indendørs og opvarmet.  

Dette ferieparadis er et sted hvor alle tænkelige behov kan blive opfyldt. Med assistance fra en talentfuld indendørs-arkitekt I 2007 blev en gennemgribende modernisering perfekt gennemført. Resultatet er indtagende.  

Indenfor er det lykkedes at få den moderne stil til elegant at mode den historiske bygnings kampestensvægge. I stue-etagen er der en stor stue med sofaer, brændeovn, TV med satellitkanaler, DVD, WiFi internet til din bærbare computer og musikanlæg. Der er stort køkken med alle moderne bekvemmeligheder, ikke mindst opvaskemaskine, og i spisestuen er der et smukt spisebord med plads til alle. Yderligere er der et dobbeltværelse og badeværelse tilpasset til handicappede.

På 1.sal er der fire dobbeltværelser, et trippleværelse samt et rum med 8 senge, perfekt hvis børnene gerne vil sove sammen. Alle rum har badeværelser ensuite.

Udenfor er omgivelserne ualmindeligt smukke. Efter at have kørt 500 meter op ad den flotte indkørsel til den nærliggende lillebitte landsby, hvor der er en enkelt mindre restaurant, kører man 300 meter ned af en grusvej, hvor man mødes af synet af Casa Bardol, omgivet af en meget stor grøn græsplæne og marker, bjerge og skov så langt øjet rækker.

For den ene ende af huset er der en stor, overdækket terrasse med grill, velegnet til at spise udenfor. I den anden ende af huset er den smukke swimmingpool med Hydro-massage bænk indbygget perfekt til en dukkert året rundt. Om sommeren er de store glasporte åbne og swimmingpoolen fungerer som en udendørs, overdækket swimmingpool. Om foråret og efteråret samt om vinteren er portene lukket, og såvel rum som vand er opvarmet.

Huset er simpelthen året rundt det perfekte udgangspunkt for en ferie med venner eller familie i Catalonien!


Tilbagemelding fra tidligere gæster:

The house is fantastic and it's perfect for children. The owner is very kind!

Casa Bardol

20 personer

4 Mulige ekstra opredninger

2 3-personers værelser

2 4-personers værelser

350 (m2)

9 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

7 Badeværelser

7 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse