Feriehuset

Casa del Olmo

(39629)

The Pyrenees

Casa del Olmo – “huset ved elmen” er et hyggeligt og smukt meget typisk Catalansk landhus, beliggende i en lysning i skoven hvor nogle græsmarker ned mod den nærliggende å, giver plads til græssende heste.

Huset ligger en lille vandretur (omkring 3 km.) fra landsbyen Sant Pau ved bredden af Ter-floden, som starter i Pyrenæerne og baner sig vej ned gennem Catalonien og forbi regionshovedstaden Girona, inden den løber ud i Middelhavet.

Når du træder ind af hoveddøren befinder du dig i det meget store og autentiske landkøkken, som er bevaret i autentisk stil, som også understøttes af det flotte langbord i massivt træ, og den rustikke vitrine til porcelæn. Til sikring af komforten, er der tilføjet bekvemmeligheder som opvaskemaskine, komfur, køleskab med mere.

Fra køkkenet har man direkte udgang til den smukke overdækkede terrasse med en betagende udsigt over engen og med skoven i baggrunden. Dobbeltdøren gør, at man næsten føler, at man laver mad på terrassen, hvilket er hyggeligt når man er mange samlet. Alternativt kan man smide nogle bøffer på den murede grill, som er indbygget i selve terrassen.

På husets to etager har man rådighed over i alt 5 dobbeltværelser, hvoraf fire har to enkeltsenge, mens det femte har en dobbeltseng. Mod tillæg er der desuden mulighed for to yderligere senge. Huset har fuldt 2 badeværelser og oppe under tagskægget er der indrettet et hyggeligt plateau med sofaer, Tv og DVD.

Udenfor lokker den indbydende swimmingpool til en dukkert, godt hjulpet af den varme Catalanske sommer. Bagefter er en tur i liggestolen med en god bog eller blot for tilbagelænet at nyde udsigten, den perfekte måde at få den sidste rest af stress ud af kroppen.

Beliggenheden i 980 meters højde gør sommeren behagelig, mens vinteren byder på sne af og til og dermed god brug for husets to brændeovne. Det er en virkelig smuk og grøn del af Catalonien og et ideelt sted for dem, som gerne vil være i nærheden af bjergene, uden at miste muligheden for at besøge resten af Catalonien spændende steder på halv- eller heldagsture.

Man kan eksempelvis køre ned forbi Figueres og ud til Costa Brava, hvor man enten kan prøve den smukke sandstrand ved Roses eller snorkle ved klippekysten lidt længere nord på i retning af Llancá. På hjemvejen er Museo Teatro Dalí i Figueres et besøg værd, også med børn, som fanges af hans skøre kunst. Aftensmaden kan eksempelvis nydes i enten Besalú eller Olot. Og så sover man også godt når man kommer hjem!

En anden dag kan man eksempelvis køre en tur ned til Barcelona og udforske den spændende storby. Hvis man vil nøjes med en lidt kortere tur, er Vic en smuk by, og oplagt at besøge tirsdag eller lørdag formiddag, hvor Cataloniens største marked indtager centrum. Endnu tættere på ligger hyggelige Ripoll eller blot de nabobyerne Sant Joan de Abadesses eller Camprodón.

Faciliteter:

 • 5 soveværelser (4 med to enkeltsenge, 1 med dobbeltseng + mulighed for 2 ekstrasenge)
 • 2 badeværelser
 • Meget stort autentisk køkken (opvaskemaskine, komfur, køleskab mm.)
 • Hyggeligt Sofahjørne med TV og DVD
 • Overdækket terrasse
 • Swimmingpool med liggestole
 • Vaskemaskine
 • Den smukkeste beliggenhed omgivet af eng og skov

Aktiviteter:

 • Besøg dyrene på ejernes bondegård
 • Vandring eller blot en spadseretur
 • Cykling (der er cykeludlejning i nabobyen)
 • Fiskeri
 • Kortere udflugter til Ripoll, Vic, Olot eller Girona
 • Længere udflugter til Barcelona eller Costa Brava

Casa del Olmo

10 personer

2 Mulige ekstra opredninger

150 (m2)

8 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse