Feriehuset

Casa Mirador - Porxet 5P

(7489)

The Pyrenees

Casa Mirador er et utroligt naturskønt beliggende midt i Pyrenæerne og med udsigt til et af Cataloniens mest berømte bjerg "Pedraforca" - noget i retning af "de to toppe".

Casa Mirador Porxet er 130m2 anneks, som udlejes seperaat (eller sammen med Casa Mirador). Annekset er (som det ses på fotoene) i stueplan med direkte adgang til haven.  Det har har et dobbeltværelse og et tre-sengs værelse, samt mulighed for to ekstrasenge. Der er desuden badeværelse med brusekabine. 

Annekset har et stort køkken/alrum. Der er et åbent køkken med keramiske kogeplader, ovn, mikroovn, køle/fryseskab og vaskemaskine. I stuen er der spisebord, pejs og et sofahjørne med satellit-tv og DVD. Huset har centralvarme. For børnefamilier er der en babyseng og en højstol til rådighed.

Udenfor er huset omgivet af en stor græsplæne, og der er grill og havemøbler som frit kan benyttes. Annekset har sin egen terrasse.

Huset ligger i gåafstand af den hyggelige bjerglandsby Saldes, som ligger lige på den anden side af floden. Der er flere restauranter et mindre supermarked og et udendørs offentlig swimming pool. Om sommeren meget livligt med flere naturcampingpladser i området, mens der er mere roligt om efteråret, vinteren og foråret, især i midtugen. På turistkontoret er der gratis WIFI internet samt en computer man kan benytte gratis. 

Casa Mirador - Porxet 5P

5 personer

2 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

130 (m2)

3 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse