Feriehuset

Casa Bosque

(8477)

Urgell & Lleida

Casa Bosque er et stort og rummeligt feriehus på 450 m2 med plads til 18 personer. Tre elementer af feriehuset træder tydeligt frem: Placeringen, poolområdet og dets interiør. Huset er blevet istandsat, hvilket betyder, at dets indretning er meget moderne og komfortabel. Dog er der under denne istandsættelse taget højde for husets lange historie, som stadig kan fornemmes gennem det moderne look.

Området og placeringen af ferieboligen er som før nævnt et af husets store plusser. Højt placeret på en bakke ligger Casa Bosque, og herfra er der en betagende udsigt ud over en stor bjergsø. Dette er en opdæmning af floden Segre. Området er meget bakket, hvilket gør, at befolkningstætheden er meget lille. Derfor er der ingen larmende naboer i nærheden, og derved foregår ferien i fuldstændig fredfyldte omgivelser.

Casa Bosques stil er meget autentisk og typisk catalansk. Der er blandt andet et lille kapel ved siden af huset, og flere af de gamle stenvægge ses stadig indenfor. Dette forhindrer dog ikke ferieboligen i at være utrolig behagelig og moderne designet. Helt centralt og som naturligt samlingspunkt ligger stuen. Her er der et stort sofahjørne, hvorfra man kan se TV og samtidig nyde udsigten ud af de store panoramavinduer. Det ene køkken af de husets to køkkener, som er fuldt udstyret med alle nødvendige redskaber, er forbundet til dette alrum. Her er der bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, ovn. Det andet køkken på anden sal er også grundig udstyret, hvortil der ligger en flot stue og et spiseområde.

Der er i alt 9 soveværelser - alle dobbeltværelser fordelt på 8 enkeltsenge og 5 dobbeltsenge. Generelt for alle disse er den store rummelighed og rustikke, men stadig moderne, look. Soveværelserne er jævnt fordelt ud over huset: I stueetagen er der et værelse, som er tilpassede til handicappede. På første sal er der hele 5 værelser, og på anden sal er der 2 værelser. Endeligt er der i toppen på tredje sal også værelser. Alle enkeltsengene kan naturligvis skubbes sammen, hvis dette ønskes. Til alle disse soveværelser er der 4 rummelige badeværelser.

Foran huset ligger der et stort havebord med udsigt til søen. Da der er en BBQ zone med to store grill lige ved siden af, er det nærliggende at nyde de hjemmelavede måltider her. De lange og varme catalanske aftener er perfekte til dette.

Et sted, der helt sikkert vil blive et stort hit, er husets swimmingpool. Med en størrelse på 50 m2 og en fantastisk udsigt derfra er det et fantastisk sted af køle af. Området er forsynet med liggestole. Der er endvidere et udendørs brusebad ved siden af.

Til de små børn er der også en lille legeplads med rutsjebane og gynger.

Alt i alt er det en perfekt feriebolig til grupper, der søger høj kvalitet og rolige omgivelser.

Facilitetsoversigt:

  • Ferieperle med plads til 18 personer
  • 9 soveværelser
  • 4 badeværelser
  • Swimmingpool på 50m2 (5m x 10m)
  • To køkkener med alle nødvendige redskaber
  • Flere loungeområder
  • Fantastisk udsigt til stor sø
  • Baggrunden består af træbeklædte bakker

 

Casa Bosque

18 personer

4 Mulige ekstra opredninger

9 Værelser

450 (m2)

8 Enkeltsenge

5 Dobbeltsenge

5 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse