Feriehuset

El Riberella

(97754)

Urgell & Lleida

El Riberella.

Topmoderne feriebolig perfekt for den kræsne børnefamilie der ønsker et særligt luksuriøst hus med alle de bedste faciliteter.

Man kan ikke sætte en finger på feriehuset El Riberella, der har alt hvad et luksushus behøver. Når man ankommer til den gennemrenoverede feriebolig falder man først over den indhegnede pool med romerske trapper, lav børneafdeling og det tilhørende unikke, store, tildækkede chill-out område, der indeholder både et langt spisebord og et topmoderne udekøkken. De 5 badeværelser, soveværelserne, køkkenet, de flotte lyse stuer og den store terrasse på 1. sal er ligeledes meget moderne. Huset ligger på en bakketop og har fra de 2 terrasser exceptionelle 360 graders udsigt over det flotte catalanske landskab. 

 

Der er gode mulighed for at holde en aktiv ferie, da ferieboligen udover den lækre swimmingpool (9*5 meter) også besidder bordtennisbord, fodboldmål, volleynet, badmintonketchere og flere kort over gode vandreruter i omegnen. Hvis man er mere til afslapning kan man slappe af i liggestolene ved poolen, i skyggen på den overdækkede terrasse ved poolen eller i gyngesofa, der står placeret på 1. salens store terrasse. Fra denne terrasse kan man nyde den imponerende udsigt over det grønne catalanske bakkede landskab og de udendørs måltider kan nydes ved det lange spisebord. Der er rigtig god mulighed for selv at lave mad, da det hvide moderne køkken bliver suppleret af et lækkert, overdækket udekøkken. El Riberella er ydermere ekstremt børnevenligt. Der er en lille legeplads med rutchebane og gynger og der er god mulighed for at holde øje med børnene, når de bader i den indhegnede børneende i swimmingpoolen.

 

I grundplanen er et dejligt dobbeltværelse med dobbeltseng, der har egen udgang direkte til haven og et lækkert badeværelse ensuite. I grundplanen er også et toilet, en stue med et bord og en lille udsøgt minishop, hvor man bl.a. kan købe øl, kaffe og lækre lokale produkter. Som man går op på 1. sal kommer man ind i det topmoderne køkken med hvide corian bordplader, stort køleskab, fryser, ovn, mikroovn, elkedel - kort sagt: alt hvad et køkken behøver. Fra køkkenet er endda en udgang til en lille altan, hvor morgenkaffen kan nydes med den flotte udsigt. Hvis man ønsker at være indendørs har El Riberella en rigtig flot stor stue, med kæmpe vinduer der gør rummet lyst og rummeligt. De indendørs måltider kan nydes ved stuens spisebordet. I den lyse stue, der kan køles ned med airconditionen, er også et hyggeligt sofaområde, hvor man kan spille spil om aftenen. Fra stuen er en udgang til 1. salens store terrasse, der bl.a. byder på et langt spisebord, en gyngesofa og en utrolig udsigt. 

2. salen er indrettet med flere forskellige, flotte soveværelser med tilhørende lækre badeværelser. Husejeren, der er chefdesigner for et af de større spanske modebrands, har gjort meget ud af indretning og god lys, hvilket kommer til udtryk igennem hele huset. Der er 3 værelser på etagen, hvor 2 af dem af 3-personersværelser og 1 af dem er et dobbeltværelse med en dobbeltseng med mulighed for en ekstra enkeltmandsseng. Det ene af de 3 badeværelser på etagen har et eksklusivt badekar med sølv løvefødder.

 

El Riberella ligger midt på en skøn bakketop i den catalanske provins Lleida. Området er meget naturrigt og det er meget oplagt at gå nogle af vandreruterne omkring ferieboligen. Feriehuset ligger en 20 minutters køretur fra Solsona, hvor de daglige indkøb kan blive lavet.

 

El Riberella er huset for den kræsne feriegæst, der vil have det bedste af det bedste. Luksushuset der indvendigt og udvendigt er topmoderne og nyrenoveret har både flot natur, lækre værelser, lyse stuer, flotte terrasser, moderne, åbent køkken og lækker chill-out område med swimmingpool, udendørskøkken og terrasse.

 

Facilitetsliste:

-        Swimmingpool (9*5 meter), med indhegnet børneende

-        2 køkkener – 1 hovedkøkken og 1 udekøkken

-        5 soveværelser

-        Stor lys stue med adgang til kæmpe terrasse på 1. sal

-        Stor overdækket terrasse ved poolen

-        Internet

-        Bordtennis, fodboldmål, badminton, petanquebane og volleynet

-        5 badeværelser ensuite – 4 med brusekabiner og 1 med eksklusivt badekar 

El Riberella

10 personer

3 Mulige ekstra opredninger

5 Værelser

300 (m2)

4 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

5 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse