Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

EGEN KOK I FERIEHUSET

   Slap af og nyd besøget af privat kok i jeres feriehus.

En oplevelse med et besøg af en privat kok og servering i jeres feriehus, har vist sig at være en overvældende succes. Mange børnefamilier føler det kan være svært at tage børn med på de gode restauranter og samtidigt kan ikke alle drikke vin, da der skal køres hjem.

Derudover spises der sent i Catalonien, Spanien da de fleste restauranter først slår dørene op for gæster omkring kl. 20.00, hvilket kan være en anelse sent for os nordboer!

Vi har i flere år samarbejdet med Xevi og Maria i Central Catalonien, med mange tilfredse tilbagemeldinger til følge. Muligheden for at kunne nyde et veltilberedt måltid uden at skulle tænke på at køre, og i eget feriehus så børnene kan gå ud og lege når de har lyst, har været en god oplevelse for mange.

Da vi jo gerne vil give alle muligheden for denne oplevelse, har vi allerede sidste år lavet en aftale med Carlos og Rosa, som dækker Costa Brava/Girona området, og i år har vi lavet en aftale med Aritz og hans folk i Tarragona, som kan komme ud og lave mad i vores feriehuse i Tarragona provinsen. I Urgell har vi endnu ikke en fast aftale, men regner med at kunne hjælpe.

Få en gourmet-oplevelse eller smag en typisk catalansk menu
Vi tilbyder tre forskellige oplevelser, som også ligger i tre forskellige prisniveauer.


Med den ”typiske catalanske menu” får du det traditionelle catalanske køkken ind i dit feriehus. Du får, som i enhver landrestaurant, en første tallerken (primer plato), en anden tallerken (segundo plato), og en dessert (postre). Dette vælger I samlet ud fra et menukort, som vi fremsender.


Hvis I vælger en ”gourmet menu pica pica” giver I vores kokke frie hænder til at servere en lind strøm af miniature udgaver af alt det lækre, som Catalonien byder på, naturligvis også med dessert. 
For jer som gerne vil have en ekstraordinær gourmetoplevelse i feriehuset, er ”gourmet menuen” værd at prøve. Her vil i opleve en række avancerede serveringer efterfulgt at små desserter.


- Og børnene
Børn er forskellige. Nogen spiser alt og andre er kræsne, nogen spiser meget og andre spiser lidt. For børn fra 0-15 år har vi derfor lavet nogle forskellige muligheder, gående fra muligheden for at spise de samme som de voksne til en menu med kendte favoritter som pizza og pasta og is. Til de allermindste kan en skål pasta og lidt is være nok til at skabe lykke.  


Bestilling foregår efter "først til mølle" princippet
. Kontakt os pr. mail info@sydensferiehuse.dk  eller på telefon 3333 9233 eller 5056 7624 for bestilling eller nærmere information.