Aktiviteter i Catalonien

Aktiviteter i Catalonien 

Catalonien har tonsvis af aktiviteter, som du og din familie kan tage del i. Alt fra hesteridning til kanoture, vandring, hav og flod kajakroning, Michelin oplevelser, dyreparker, tennis, fede ruter til mountainbikes, golf, markeder og meget, meget mere!

Med mere end 15 års erfaring, anser vi os selv som eksperter i Catalonien. Som følge heraf har vi sammensat flere aktivitetsdokumenter, som er kategoriseret efter Cataloniens forskellige regioner. Med andre ord har vi forsøgt at lave detaljerede beskrivelser over, hvad de forskellige catalanske regioner kan tilbyde af aktiviteter og oplevelser. Aktivitetsdokumenterne indeholder, efter vores mening, mange helt fantastiske oplevelser. Når I har booket et feriehus, vil I automatisk modtage det aktivitetsdokumentet, som svarer til husets region. Ikke desto mindre skal I ikke tøve med at kontakte os, hvis I også gerne vil se nogle af vores andre aktivitetsdokumenter - det kunne jo være naboregionen har en unik aktivitet, som I ikke vil misse!

I er også velkomne til at finde og følge os på facebook, hvor vi også laver opslag om nye aktiviteter, store markeder, vandreture etc.