Om Sydensferiehuse

Sydensferiehuse.dk tilbyder ophold i områder i Catalonien, Spanien der tilbyder en udsøgt natur, en autentisk kultur med lokal charme og dermed de feriemål som vi mener, vil danne den ultimative base for en fantastisk, uforglemmelig og fri ferie.

I Sydens Feriehuse betragter vi det som vores fornemmeste opgave at sikre, at hver enkel gæst får en fantastisk ferie. For at sikre at det sker, har vi sat os fire mål, som vi dagligt sætter en stor ære i at indfri. Sydens Feriehuse arbejder ud fra følgende fire målsætninger

  • Indgående lokalt kendskab til samtlige feriemål

At bo lokalt og på landets egne præmisser vil fordoble din ferieoplevelse. Vi gør vores yderste for konstant at vide hvad der sker i de mange små landsbyer. På den måde kan vi præsentere det bedste af regionens muligheder for vores gæster. Det er fx de mange fantastiske lokale markeder, byens bedste pølsemager, det bedste kursted eller hvor man kan ride, hvis det er det man har lyst til. Regionernes mange aktiviteter og muligheder kan du læse mere om her på vores hjemmeside eller du kan kontakte os, hvis du har specifikke oplysninger, du ønsker besvaret.

 

  • Kvalitet i udvælgelsen af hver enkelt feriebolig


Vores udlejningshuse og lejligheder er i original traditionsbevist stil på landet eller i små lokale landsbyer og mindre byer i Catalonien, Spanien. Restaurationen er sket nænsomt. Respekten for historien og kulturen er kombineret med moderne ønsker til komfort, hvilket man møder i samtlige af vores ferieboliger. De fleste har vaskemaskine, opvaskemaskine og store behagelige senge. Mange har egen privat swimmingpool - alternativt er der adgang til en delt swimmingpool eller til landsbyens lokale svømmebad. Enkelte steder er der endda en sø eller flod, som man kan bade i.

Vi har gennem de senest år set mere end 500 feriehuse og har fravalgt flere end vi i dag kan præsentere. Det er så uendeligt nemt at tage 100 fantastiske fotos af en halvdårlig feriebolig, men det er ikke den måde vi opnår tilfredse gæster. Vi ønsker de bedste huse til vores kunder, så kunderne får en oplevelse vi kan stå inde for. 

  • Udsøgt personlig service og grundig vejledning til alle gæster


Vi vil hjælpe dig og dine rejsefæller til med at finde det helt rigtige feriehus. Vi kan også hjælpe med særlige ønsker.  Nogle gæster skal måske fejre en stor begivenhed, ønsker ekstra service i form af hushjælp og et festlokale. Andre ønsker at køre til Spanien - mens andre vil tage tog eller fly. Vi har erfaring med de fleste behov, og vi har sågar arrangeret et bryllup med 80 gæster, der alle ankom fra Irland, så intet er umuligt.

Det er vores målsætning at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.  Da Sydens Feriehuse er ejet og drevet af os (Lisbeth og Bertel) vil vores service være personlig. Hvis du skulle få brug for vores service under dit ophold, vil vi aldrig være mere end et telefonopkald væk. Vi kan også hjælpe ved eventuelle sprogvanskeligheder.

  • Troværdighed - vi lover ikke noget, vi ikke kan holde!


Vi gør vores bedste for at være troværdige og upartiske. Vi beskriver samtlige boliger præcist og prøver så vidt muligt at inkludere alle detaljer - også de negative. Vi ønsker tilfredse gæster, og det opnås ikke med en halv sandhed. En grundig beskrivelse af boligen, lokalsamfundet og regionens kultur giver dig de saglige forudsætninger for at vælge den rette bolig.