Om os

Sydens Feriehuse - udvalgte ferieboliger og lokalkendskab!

Sydensferiehuse.dk tilbyder ophold i områder i Catalonien, Spanien der tilbyder en udsøgt natur, en autentisk kultur med lokal charme og dermed de feriemål som vi mener, vil danne den ultimative base for en fantastisk, uforglemmelig og fri ferie. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KLIK HER OG FÅ VORES HJÆLP TIL AT FINDE DEN PERFEKTE FERIEBOLIG TIL JER
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I Sydens Feriehuse betragter vi det som vores fornemmeste opgave at sikre, at hver enkel gæst får en fantastisk ferie. For at sikre at det sker, har vi sat os fire mål, som vi dagligt sætter en stor ære i at indfri. Sydens Feriehuse arbejder ud fra følgende fire målsætninger:

Indgående lokalt kendskab til samtlige feriemål

At bo lokalt og på landets egne præmisser vil fordoble din ferieoplevelse. Vi gør vores yderste for konstant at vide hvad der sker i de mange små landsbyer. På den måde kan vi præsentere det bedste af regionens muligheder for vores gæster. Det er fx de mange fantastiske lokale markeder, byens bedste pølsemager, det bedste kursted eller hvor man kan ride, hvis det er det man har lyst til. Regionernes mange aktiviteter og muligheder kan du læse mere om her på vores hjemmeside eller du kan kontakte os, hvis du har specifikke oplysninger, du ønsker besvaret.

Kvalitet i udvælgelsen af hver enkelt feriebolig

Vores udlejningshuse og lejligheder er i original traditionsbevist stil på landet eller i små lokale landsbyer og mindre byer i Catalonien, Spanien. Restaurationen er sket nænsomt. Respekten for historien og kulturen er kombineret med moderne ønsker til komfort, hvilket man møder i samtlige af vores ferieboliger. De fleste har vaskemaskine, opvaskemaskine og store behagelige senge. Mange har egen privat swimmingpool - alternativt er der adgang til en delt swimmingpool eller til landsbyens lokale svømmebad. Enkelte steder er der endda en sø eller flod, som man kan bade i.

Vi har gennem de senest år set mere end 500 feriehuse og har fravalgt flere end vi i dag kan præsentere. Det er så uendeligt nemt at tage 100 fantastiske fotos af en halvdårlig feriebolig, men det er ikke den måde vi opnår tilfredse gæster. Vi ønsker de bedste huse til vores kunder, så kunderne får en oplevelse vi kan stå inde for. 

Udsøgt personlig service og grundig vejledning til alle gæster

Vi vil hjælpe dig og dine rejsefæller til med at finde det helt rigtige feriehus. Vi kan også hjælpe med særlige ønsker.  Nogle gæster skal måske fejre en stor begivenhed, ønsker ekstra service i form af hushjælp og et festlokale. Andre ønsker at køre til Spanien - mens andre vil tage tog eller fly. Vi har erfaring med de fleste behov, og vi har sågar arrangeret et bryllup med 80 gæster, der alle ankom fra Irland, så intet er umuligt.

Det er vores målsætning at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.  Da Sydens Feriehuse er ejet og drevet af os (Lisbeth og Bertel) vil vores service være personlig. Hvis du skulle få brug for vores service under dit ophold, vil vi aldrig være mere end et telefonopkald væk. Vi kan også hjælpe ved eventuelle sprogvanskeligheder.

Troværdighed - vi lover ikke noget, vi ikke kan holde!

Vi beskriver samtlige boliger 100 % troværdigt og forskønner ikke husene ved hjælp af computereffekter. Vores huse er som du ser dem på billederne. . Vi ønsker tilfredse gæster, og det opnås ikke med en halv sandhed. En grundig beskrivelse af boligen, lokalsamfundet og regionens kultur giver dig de saglige forudsætninger for at vælge den rette bolig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SØG EFTER EN FERIBOLIG PÅ HJEMMESIDEN
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tilfredse gæster:

Med åbningen af den nye hjemmeside i november 2017, fik vores gæster endelig mulighed for at evaluere den feriebolig, som de havde været på ferie i, og de fleste af ferieboligerne har nu en eller flere evalueringer, som du kan støtte dig til, når du overvejer en feriebolig.

Desuden har nogle af vores gæster - uopfordret - været søde at evaluere vores firma på hjemmesiden Trustpilot. Vores danske gæster har evalueret SydensFeriehuse.dk og vores internationale gæster har evalueret CataloniaHolidayLettings.co.uk

Trustpilot Sydens Feriehuse: https://dk.trustpilot.com/review/www.sydensferiehuse.dk
Trustpilot Catalonia Holiday Lettings: https://www.trustpilot.com/review/cataloniaholidaylettings.co.uk

 

Domæner

Da vi har kunder fra hele verden har vi domæner på seks sprog men alle er ejet af sydensferiehuse.dk APS. Således kan der bookes feriehus hos sydensferiehuse på dansk, engelsk, tysk, Catalansk, spansk og fransk:

Dansk: www.sydensferiehuse.dk

Engelsk: www.cataloniaholidaylettings.co.uk

Tysk: www.nordspanienferienhauser.de

Fransk: www.maisonsdevacancescatalogne.fr  

Catalansk: www.casaruralcatalunya.com

Spansk: www.casasruralesencataluna.es

 

Fakta om sydensferiehuse.dk

  • Sydens Feriehuse har eksisteret siden 2005. Vi er en mindre virksomhed med kunder i hele verden.
  • Vi har base i København, Danmark og den primære handel foregår via Internettet.
  • Vi havde i 2017 mere end 15.000 gæster
  • Vores største gæstenationer er Frankrig, Holland, Belgien, Danmark og England.
  • Vi samarbejder med mere end 200 forskellige husejere, der tilsammen repræsenterer omkring ca. 500 ferieboliger i Pyrenæerne, Barcelona, Girona, Costa Brave, Central catalonien og øvrigt områder i Catalonien.
  • Vi samarbejder desuden med en bred vifte af lokale turistkontorer og aktivitetsudbydere.
  • Sydensferiehuse er ejet og drevet af Lisbeth & Bertel Dahlmand Stahn.
  • På kontoret er desuden Emma Parslov,  Gustav Bjerg  og Mathias Dall Bentzen som står for kundekontakt, hjemmesiden, sociale medier med mere.
  • Og vores regnskabsdame hedder Pia Mortensen.