Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

Kontakt

Det er vores målsætning at være tilgængelige når vores kunder og måske kommende kunder har brug for svar. Vi bestræber os derfor på, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer - og gerne før!

Hvis du har brug for vejledning i dit valg af feriebolig, er det en stor hjælp, hvis du så specifikt som muligt beskriver de tanker og ønsker I har om jeres ferie og hvilke ting der er vigtige at få opfyldt. Husk også at skrive din e-mail adresse og evt. telefonnummer, så vi har mulighed for at vende tilbage.

 

Telefon: (+45) 5056 7624 eller (+45) 3133 8730

 

Efter aftale (vi er der ikke dagligt) kan du også kigge forbi vores butik i Nansensgade. Her vil det også være muligt at få brouchurer om Catalonien og Barcelona og kort over Catalonien.

Sydensferiehuse.dk APS

Nansensgade 53, gaden, tv

1366 København K

CVR: DK-34603707

 

Følg os på facebook: På Facebook ligger vi gode fif om aktiviteter, gode små butikker, ture o.lign. op. Gå ind på sitet og like siden, hvorefter du vil blive løbende informeret så du kan blive ekspert inden din afgang. 
 

 

Information om dig:
*Navn:
*Landekode:
*Telefonnummer:
*E-mail:
Tekst:
* Skal udfyldes