Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can Bosquita - Costa Brava-Girona

Antal personer: 17
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 8
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-53171
Størrelse (m²): 425

Enkeltsenge: 13
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 6
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 3.095 - 4.190
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Ferievilla i høj standard med lækkert poolområde og naturlige omgivelser

Can Bosquita - huset i den lille skov - ligger i de smukkeste omgivelser, privat og helt isoleret og alligevel i gåafstand (15 minutter til fods) til nærmeste landsby med restaurant, købmand og bager.

I 2006 besluttede efterkommerne af denne familieejendom sammen at reformere de antikke bygninger, som kan dateres helt tilbage til 1500-tallet, til en feriebolig af høj kvalitet, men som i stil og design giver respekt til den oprindelige stil og bevarer mange originale detaljer. Projektet varede to år, og i 2008, kunne Can Bosquita tage imod deres første gæster.

Du vil nu finde en feriebolig, der er af høj standard i alle detaljer, og er designet til at skabe de perfekte rammer for en fantastisk ferie, uanset om i er en stor familie eller gruppe venner og uanset alder og interesser.

Ejendommen over Can Bosquita består faktisk af to separate bygninger, beliggende på en skrånende ejendom på mere end 4,000 m2, alle til jeres eksklusive brug. Først hovedbygningen Can Bosquita og lige overfor, adskilt af terrasse, El Vistador. Fra begge huse, har du en fantastisk udsigt over dalen nedenfor, hvor Brugent floden arbejder sig vej ned mod Girona og ovenoverhuset rejser det smukke Guilleries bjerg-massiv sig.

Lige neden for huset, ligger det dejlige swimmingpool område, perfekt til børn i alle aldre. Hvis I har små børn, kan I roligt slappe af, da swimmingpoolen er indhegnet. Desuden vil de nyde swimmingpoolen, fordi swimmingpoolen har trappetrin, så de kan bevæge sig ned i vandet i eget tempo. Et niveau under pool-området, er der en stor græsplæne, hvor der er mulighed for at spille fodbold, volleyball, badminton eller basket.

Hovedbygningen Can Bosquita har i alt 6 soveværelser og 4 badeværelser. Huset har indgang i niveau med parkeringspladsen. Da huset ligger på en skråning, har huset flere niveauer, hvilket er meget charmerende. Et par trin oppe ligger de første tre soveværelser, alle meget rummelige. De er udstyret med enkeltsenge, som kan sættes op som dobbeltsenge hvis det foretrækkes. Et af værelserne har egen udgang til haven. Disse tre soveværelser deler to badeværelser, alle fuldt udstyret og brusebad. Længere oppe er der 3 ekstra soveværelser, et af dem er mindre end de andre i ”loft-stil”.

Der er et fantastisk køkken, hvor den oprindelige vask og pejs er blevet integreret med alt moderne udstyr af høj standard, såsom mikrobølgeovn, stort komfur med 5 kogeplader (gas) og masser af arbejdsplads, så madlavningen kan klares sammen, måske ledsaget af et glas vin eller cava.

"Vistador-bygningen" har i alt 2 soveværelser og 2 badeværelser og er beliggende på den anden side af terrassen og har i stueplan et triple-værelse, som består af to sammenhængende værelser. Desuden er der et badeværelse. På første sal er der et stort rum med en stor spiseplads, sofahjørne og et andet køkken med direkte adgang til en trappe ned til to forskellige terrasser, en af ​​dem med grill. Der er også en anden dobbeltværelse og et badeværelse.
 
Huset er det perfekte sted at nyde en afslappende ferie og også meget godt placeret for udflugter til Cataloniens mange seværdigheder eller til stranden (35 minutter).

Faciliteter i ferievillaen Can Bosquita:
• 8 soveværelser (7 soveværelser med dobbeltsenge og 1 triple soveværelse)
• 6 badeværelser (alle med bad)
• 2 meget store stuer med adgang til altaner fremragende udsigt, DVD, TV mv
• Vaskemaskine og grill
• 2 barnesenge og 2 høje stole til rådighed
• Flere terrasser (dækket og ikke er dækket som din foretrækker)
• Stor indhegnet poolområde med en swimmingpool (8 x 4 meter) og liggestole
• Felt til fodbold, basket, badminton og volleyball
• Village med restaurant, købmand og bageri i gåafstand
• Offentlig transport fra landsbyen til Girona og Barcelona
• Meget godt område for cykling (hovedvejen fra Olot til Girona passerer tæt forbi)
• Flere angivne ruter til gå tæt på huset
• Let adgang til Barcelona, ​​Girona og Costa Brava strande
• Den Dalí trekant mindre end 1 times kørsel væk

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Mulighed for golf (20 km), Fodbold, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8 x 4) m2)

Afstand til (km):

  • Andorra: 160
  • Barcelona: 120
  • Costa Brava: 59
  • Girona: 29
  • Vic: 47
  • Offentlig internetadgang: 1,5
  • Offentlig transport: 1,5
  • Restaurant: 1,5
  • Supermarked: 1,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-022017-06-303.0951.495
2017-07-012017-08-314.190-
2017-09-012017-12-313.0951.495

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.