Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Carabassa - Urgell & Lleida

Antal personer: 16
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 03-66974
Størrelse (m²): 600

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 7
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 6
Pris per uge (€): ?
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (12km):

Et ophold i Mas Carbassa er et ophold, der indeholder alle ønskelige faciliteter og detaljer. Alt fra stor udendørs swimmingpool, BBQ-område og tagterrasser til smukt indrettede suites, luksuriøse en suite badeværelser og et moderne samt veludstyret køkken. Her er alt, hvad i behøver. Gennemgående for ferieboligen er rummelighed, moderne design, autentisk atmosfære, massere af aktiviteter  og private omgivelser.

Jeres ferie i Mas Carbassa vil blive meget fredfyldt, da huset ligger forholdvist privat. Dog er den autentiske by Ponts kun 12 km væk, hvor i bl.a. kan handle, gå på café og tage på restaurant.  
Feriehuset er placeret på toppen af en mindre bakke, hvilket giver en betagende udsigt over det bølgende landskab, der domineres af marker og træer. I baggrunden af huset rejser Pyrenæerne sig med sine sneklædte toppe.

Ejerne af ferieboligen har gjort et stort stykke arbejde ud af det indendørs design. Det er med vilje, at man kan fornemme husets oprindelige fundament og stil bag det moderne og smukke design. Derudover er der lagt vægt på, at huset skal opleves rummeligt og stort, hvilket gør, at man automatisk slapper mere af på ferien.
Den indendørs pool med opvarmet vand bidrager til feriehusets luksuriøse stil. Fra selve poolen kan man gennem store vinduer nyde udsigten.

Der er i huset to store suites. Den ene består af to etager, hvor der forneden er et flot træbord med tilhørende stole og en sofa, der vender ud mod vinduerne. Her er det oplagt at nyde den flotte udsigt. Går man op ad trappen, er der en stor dobbeltseng og fladskærms-TV, hvilket der faktisk er i alle husets soveværelser. Den anden suite er meget rummelig og har to dobbeltsenge. Derudover er der to store halv-cirkulære udsigtsvinduer samt siddearrangement. Til suiten er et en suite badeværelse med et stort badekar.

Til alle soveværelser er der en suite badeværelser. Disse er alle meget moderne og rummeligt indrettet, og der er i alt 3 badekar og 6 brusebad fordelt på de 7 badeværelser.

Køkkenet er ligesom resten af huset af høj kvalitet, og der er bl.a. mikroovn, opvaskemaskine og ovn. I rummet ved siden af er et langt spisebord med plads til alle. I forlængelse af dette spiseområde er der et hyggeligt sofaområde med pejs og god udsigt udover landskabet.

Der er til hvert soveværelse franske balkoner, og til huset to store tagterrasser, hvor man kan nyde aftensmaden efterfulgt af den altid flotte solnedgang.

Lige foran huset er der placeret liggestole, hvorfra solen kan nydes. Ved siden af det kan man trække ind i skyggen under den overdækkede terrasse, hvor der er BBQ-grill og spiseområde – et meget oplagt sted at lade mad om sommeren. Her er også et køleskab og håndvask.

Nedenfor huset er der lige blevet bygget en stor pool, der med stor sandsynlighed vil være et hit blandt børnene. Slap af i det afkølende vand eller nyd den varme sol på liggestolene. Der er desuden privat tennisbane og mountain bikes til rådighed.

Faciliteter:

 • 1 fire-personers værelse
 • 2 tripleværelser
 • 3 dobbeltværelser
 • Alle soveværelser med en suite badeværelse
 • Både indendørs (opvarmet) og udendørs pool
 • Tennisbane
 • Bordfoldbold
 • Mountain Bikes
 • BBQ-område
 • Flere stueområder med sofaer og stole
 • Moderne og veludstyret køkken
 • To tagterrasser
 • Franske balkoner
Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool ( m2) , Privat indendørs opvarmet pool ( m2), BBQ, Terasse

Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Regionen Urgell og Lleida strækker sig fra regionshovedstaden Lleida langs Segre-floden og vejen C-14 op igennem Pyrenæerne imod Andorra. Området omkring Lleida er en af Spaniens største højsletter, og det flade terræn gør det ideelt til landbrug, oliven- og frugtplantager samt i stigende grad vinproduktion.

Området Urgell derimod er bjergrigt, mindre befolket og har masser af flot natur. Vågn op til duften af græs og blomster og lyden af fuglefløjt, græshoppernes svirren og længere væk køernes klokker. Føl den tørre varme langsomt tage over i takt med dagens komme. Hop i poolen og lad solen tørre dig mens du slapper af i en liggestol. Det er basen når du holder ferie i Lleida og Urgell regionen.  

Kultur

Imponerende middelalder borge

Lleida provinsen er kendt I Catalonien for sine middelalderborge. I alt 17 borge i forskellige udformninger og standarder gør provinsen til et populært udflugtsmål for folk som interesserer sig for middelalder historie, eller som blot synes at historier om riddere, prinsesser, hertuger, grever og baroner og den medfølgende ekstravagance er spændende. Og børnene elsker det!

Nogle borge er meget velholdte og enkelte endda beboede, mens andre kun er ruiner. En sjov måde at opleve det på er, at bo i en middelalderlandsby, som er bygget sammen med et af slottene. Spørg os, hvis dette lyder interessant. 

Aktiviteter

Vandring på alle niveauer 

Regionen er det perfekte udgangspunkt for vandring på alle niveauer fra en kort gåtur til heldags- eller endda flerdages ture. Sværhedsgraden har stor variation og der er noget for enhver. Der er mulighed for lette ruter som går over højsletten, dale og mindre bjerge eller nogle af sværere sværhedsgrad i de højere Pyrenæer. Ruterne er skiltet og lette at følge.

Aktiv sport

Regionen er et af de bedste udgangspunkter for aktiv-sport med mere end 150 firmaer specialiserede i aktiviteter som kajaksejlads, paragliding, hang-gliding og kanosejlads. Omgivelserne er umådeligt smukke, og kan af naturelskere udforskes til fods, på mountain bike eller på hesteryg. Omgivelserne er meget afvekslende med mere end 500 søer, brusende floder velegnede til rafting giver mange grunde til at besøge regionen. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke forespørgsler.

Golf

Regionen har flere golfbaner og specielt dem som er beliggende I Pyrenæerne skulle være fantastiske med deres bjergrige omgivelser.

Udflugter

Selvom området kan virke lidt afsides, giver Cataloniens veludbyggede vejnet gode muligheder for éndagsudflugter til andre dele af provinsen. Nedennævnte seværdigheder kan alle nås på mindre end 2 timer i bil.

Penedés Wine district

Distance: 1-1½ timer i bil
Et af Spaniens bedste vindistrikter er beliggende mellem Urgell og Barcelona. Hvis vin har din interesse, kan du med lethed bruge en dag på at udforske de mange vingårde og smage på de gode produkter. Med børn kan et besøg på Codórniu godset anbefalers, da rundturen inkluderer en tur i et mini-tog i de 40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinene modnes inden de påfyldes flasker.Tarragona/Port Aventura

Distance: 1½-2 timer i bil
Hvis du er interesseret i romersk historie, er Tarragona virkelig et besøg værd. Der er mange velbevarede seværdigheder, blandt andet et amfi-teater og en aquadukt. Hvis børnene skal bestemme, vil det nok i højere grad være de flotte strande på Costa Daurada eller endnu bedre en dag i Universal Studios Port Aventura der trækker.

Barcelona

Distance: 1½-2 timer i bil
Barcelona er uden diskussion også et besøg værd, hvad end din interesse er kunst, kultur, sport, arkitektur eller blot at nyde en dag i en pulserende storby. Og efter en hektisk dag i storbyen nyder man endnu mere dagen derpå i sit fredelige landhus omgivet natur og med en forfriskende swimmingpool i baghaven.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.