Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia de las Viñas - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 6
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-66994
Størrelse (m²): 200

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 1.770 - 2.275
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (11km):

Masia de las Viñas er det bedste af det bedste. Det er meget sjældent, at man kan finde så meget luksus og komfort i et hus til bare 6 personer. I feriehuset er der styr på alting og med en fantastisk beliggenhed, behøver man ikke at anstrenge sig for at få en gennemført ferie. Her er alt fra en 16m lang swimmingpool, spa og legeplads til et fuldt udstyret køkken, sofahjørne med stort fladskærm og badekar med hydromassage.
Der er i ferieboligen plads til 6 personer med mulighed for 3 ekstra opredninger.

Haveområdet er helt formidabelt. Placeret centralt er den 16m lange swimmingpool, der med sin unikke opdeling tilfredsstiller hele familien: De første 4m er et lavt soppebassin til de mindste i feriegruppen. I den anden ende er der et 8m langt og dybt ’voksenbassin’. I denne ende er der placeret et slags vandfald, der sikrer vandcirkulering. Endvidere er den indhegnet, hvilket er en stor lettelse, da man ikke skal holde øje med de mindre børn hele tiden. Poolen er et oplagt tilflugtssted, når der skal slappes af eller køles af i den catalanske varme, og for at det ikke skulle være nok, ligger der også et spa/boblebad på den ene side af poolen. Herfra er der en fantastisk udsigt over de omkringliggende vin-, oliven- og mandelmarker.
På den anden side af poolen er der legeplads med gyngestativ og legehus med rutsjebane, mens der for enden er en overdækket terrasse. Her kan man nyde aftensmaden i de flotte omgivelser eller bare slappe af i liggestolene.
I haven er der også et græsareal med badminton og bordtennisbord, og der er mange muligheder for løbe- og vandreture i det omkringliggende område. Hvem vil ikke være aktiv i så smukke omgivelser?
Mellem selve huset og swimmingpoolen er der en hyggelig gård, hvor man kan tilberede mad ved BBQ-grillen og det mindre udendørs køkken. Den tilberedte mad kan derefter nydes ved spisebordet i gården, og hvis man skal en tur på toilettet, er der også et toilet i gården: Der er virkelig tænkt på alt, hvilket er en gennemgående detalje i huset.

I forlængelse af den førnævnte gård er der et stort alrum, der fungerer som husets centrum. Sammen med et flot og moderne design, er der alt, hvad man har brug for her: I den ene ende er der et veludstyret og åbent køkken med alle nødvendige redskaber og maskiner. Der er placeret barstole på den anden side af køkkenet og herefter en glidende overgang til spiseområdet. Rummet ender i et hyggeligt sofahjørne med fladskærm
Med højt til loftet, de klassiske stenvægge og den klare belysning er dette rum et perfekt ’mødested’, hvor hele feriegruppen kan være sammen på samme tid.
I Masia de las Viñas er der 3 dobbeltværelser: Fælles for dem alle er, at de hver har sit eget fladskærms-TV. Udover det er der separat aircondition i hvert værelse, så man kan selv bestemme klimaet i ens eget soveværelse, hvilket bestemt er noget, man vil sætte stor pris på i sommervarmen.
Der er et ’master-bedroom’ med en 180 cm dobbeltseng og stort en suite badeværelse, hvor der er brusebad med ’hydromassage’ og et karbad med ’farveterapi’ - her kan man selv skifte farve i karret. Her er også to andre soveværelser, hvor det ene har en dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Disse deler et meget moderne og ekstremt komfortabelt badeværelse med mange detaljer.

Fra haven kan man se den ene ende af den meget lille og autentiske landsby, der ligger i gåafstand fra ferieboligen. Her ligger der nogle få hyggelige restaurante

I huset er der i øvrigt Wi-Fi.

Masia de las Viñas er virkelig et drømmehus til gæsten, der vil bo komfortabelt og luksuriøst. Her tænkt på alle behov, og så er det omgivende landskab i en klasse for sig selv.

Faciliteter:

 • 16m lang swimmingpool
 • Udendørs terrasse med spisebord og vidunderlig udsigt
 • Udendørs spa - ligeledes med udsigt
 • Legeplads med gynger og rutsjebane
 • Badminton og bordtennis
 • Gård med BBQ, vask, spisebord og toilet
 • Alrum med åbent køkken, spiseområde og sofahjørne med TV
 • Tre rummelige dobbeltværelser
 • To luksuriøse badeværelser
 • Wi-Fi
 • Separat aircondition i hvert soveværelse
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (25 km), Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (64 (16 x 4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 143
 • Tarragona: 66
 • Offentlig transport: 11
 • Restaurant: 0.4
 • Supermarked: 0.4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-182017-05-311.770750
2017-06-032017-09-232.250750
2017-09-242018-05-311.790760
2018-06-012018-09-232.275-
2018-09-242018-12-211.790760

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.