Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia la Traxa - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-69879
Størrelse (m²): 202

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 4
Pris per uge (€): 2.190 - 2.550
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4km):

Masia la Traxa er din mulighed for at bo i et autentisk feriehus. Det kan dateres tilbage til det 16. århundrede, hvor det tidligere blev brugt som base ved dyrkning af en mandelplantage. Dog blev det i 2013 fuldstændigt restaureret, så det er nu en feriebolig af høj kvalitet med en naturlig swimmingpool. Derudover er der en fantastisk udsigt over Tarragona-provinsen, og selv middelhavet kan ses i det fjerne.

Ejendommen er stor og stadig fuld af mandeltræer, der ikke dyrkes professionelt længere. Derfor kan i under mandelsæsonen spise alle de mandler, i ønsker.

Swimmingpoolen er fantastisk, som den er konstrueret: Den modtager vand direkte fra en kilde i bjergene. Det ledes gennem swimmingpoolen og gennem et lille springvand til et lavere niveau, hvor det benyttes til vanding. Swimmingpoolen har derfor noget utroligt rent vand og et organisk rensesystem bidrager til den naturlige oplevelse. Den er lavet af naturlige sten og er fremragende til børn, da dybden er omkring 75-95 cm.

Ved swimmingpoolen er der et terrasseområde, hvor du kan slappe af, og hvis det bliver for varmt, kan man bare flytte bordet hen under mandeltræerne for at finde skygge. Fra haven er udsigten meget imponerende med marker, mandler og vin og med Middelhavet i baggrunden på klare dage. 

Pool-området med swimmingpoolen er dog placeret et lille stykke fra huset, i den anden ende af haven - dette er gjort således at poolen kan modtage vand fra kilden samt så udsigten fra poolområdet kunne blive endnu bedre.

Foran huset er der en stor terrasse i forlængelse af husets store skydedøre. Ferieboligens stueetage er åben og har et spiseområde med et smukt træbord og et sofaområde med fladskærms-TV og DVD. Der er også WIFI i huset. Også på stueetagen finder du det åbne og moderne køkken, som er udstyret med alle nødvendige faciliteter. Eksempelvis er der keramiske kogeplader, ovn, køleskab, fryser og Nespresso. Endeligt finder du i stueetagen et ekstra toilet og også det mindste dobbeltværelse i huset med en lille dobbeltseng og et badeværelse en suite.

Ejerne har gjort meget for at bevare den autentiske atmosfære i huset. Eksempelvis har de bevaret den oprindelige mur og det gamle r de for eksempel bevaret den oprindelige mur, huset er bygget med.

På første sal finder du de resterende 3 rummelige dobbeltværelser. Der er to soveværelser med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. Alle værelser har en suite bad. Hvis i er mere end 8 personer, er der to ekstra senge til børn. Værelserne er ofte behagelige at være i, da kalkstenvæggene holder temperaturen nede om sommeren.

Området er specialiseret i vinproduktion, og når man opholder sig i Masia la Traxa , er det muligt at besøge naboen " bodega ", som er det spanske ord for vinproducent . Her er det muligt at få en rundvisning og en prøvesmagning.

Den nærmeste landsby ligger 4 km væk og er meget hyggeligt med sine smalle gader og buer. Der er et par restauranter, et bageri og et apotek. For større supermarkeder skal i til Valls, der ligger 10 km væk.

Huset er et perfekt udgangspunkt for udflugter. I kan eks. nå Barcelona på 1 time ad motorvejen eller Tarragona på blot 30 minutter, som er en meget interessant by med sine romerske amfiteatre og en hyggelig bymidte. Der er også en fremragende strand. Lige uden for Tarragona finder du forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura.

 

• 4 dobbeltværelser alle med en suite badeværelser

• 4 badeværelser og 1 toilet

• Rummelig stue med spisebord og sofahjørne

• Fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, ovn, kogeplader, køleskab, fryser, kaffemaskine osv.)

• TV, DVD og WIFI

• Udendørs terrasse direkte forbundet med huset

• Fantastisk poolområde med naturlig swimmingpool og smuk udsigt

• Vaskemaskine

• Vin -visit mulig i nærheden

• Landsby 4 km. væk

• 30 minutter til stranden, Tarragona og Port Aventura

• 60 minutter til Barcelona

• Vandre- og cykelruter

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (10 km), Mulighed for golf (35 km), Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (45 (9 x 5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Barcelona: 98
  • Tarragona: 33
  • Offentlig internetadgang: 4
  • Offentlig transport: 4
  • Restaurant: 4
  • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-12-012017-06-182.190-
2017-06-192017-09-172.550-
2017-09-182018-06-152.190-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.