Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

La Masia del Monastério - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 11
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-78367
Størrelse (m²): 330

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.300 - 2.900
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (11km):

Få muligheden for at bo i helt unik feriebolig i forbindelse med stor katedral

La Masia del Monastério er, kort sagt, et fuldstændig unikt feriehus. Denne slags placering og historie omkring en feriebolig er svær at finde. Ferieboligen ligger integreret i en stor antik katedral, og blev tilbage i tiden flittigt brugt af katedralens præster – det har bl.a. været en bolig for tidligere præster. Derudover er der et indendørsmiljø i særklasse: Værelserne har meget højt til loftet og er udstyret med antikke og flotte møbler. 

Når man ankommer til den overvældende katedralplads gennem den nærmest majestætiske indgang, ligger feriehuset henne i venstre hjørne – lige op af kathedralen, hvor det første spadestik blev taget tilbage i det 12.  århundrede, og dermed er det en af de rent historisk vigtigste bygninger i området. Derfor er det et rent privilegie at sidde på en af feriehusets balkoner og kigge ud over den smukke og historiske klosterplads.

Selve feriehuset blev bygget i 1700-tallet og er blevet ’fredet’ som en antik bolig, der dermed skal holdes som det er. Det har ligeledes en rig historie og var oprindeligt bygget som en bolig for pensionerede munke. Det er nu blevet gennemrenoveret af ejerne, hvis familie længe har været i forbindelse med kathedralen.
Hvis i ønsker en autentisk oplevelse, er der messe hver søndag inde i klostret.

Efter indgangen til La Masia del Monestério mødes man af en af husets tre stuer: Et stort rum med et rustikt og langt spisebord, hvor der bagved er et dejligt sofaområde med TV. Fra dette rum er der adgang til gårdhaven, hvor der er udendørsmøbler, spiseområde og madlavningsområde. Der er ligeledes en dør ind til et stort køkken, der er godt udrustet med nødvendige køkkenredskaber. På stueetagen er der ligeledes et toilet.

Man lægger straks mærke til, at der er højt til loftet – helt præcist 3.8 meter. Disse dimensioner skyldes, at huset blev bygget som en bolig for pensionerede munke, der havde levet et barsk og betænksomt liv. Den store rummelighed skulle give dem mere frihed og undgå at de tænkte for meget på dem selv.

 På første sal og anden sal er der to stueområder, et køkken og i alt 6 dobbeltværelser. Ligesom resten af feriehuset er soveværelserne meget rummelige, og der er to kæmpestore suites. De har begge en stor dobbeltseng, en sofa og et skrivebord samt direkte udgang til en balkon med udsigt over klosterpladsen. Derudover er der 4 andre dobbeltværelser – alle flot indrettede i den klassiske stil. Til disse soveværelser er der 5 flotte badeværelser: 4 med brusebad og 1 med badekar.

Huset har en kæmpe gårdshave på 3000 m2, der er helt privat og kun til gæsternes brug. Den er meget aflang og løber langs klostrets vægge. Ved udgangen fra huset finder i et overdækket spiseområde, og ved siden af dette et madlavningsområde med stor BBQ-grill og udendørs vask.


Haven er ikke en klassisk prydhave, men derimod en mere autentisk have med høje, gamle træer. I den anden ende af den lange have finder i husets pool. Her har ejerne været kreative: Da huset er fredet, kunne de ikke få lov at bygge en hel swimmingpool. I stedet valgte de at omdanne det gamle vandbassin til en pool – det betyder, at vandet i poolen faktisk er naturligt vand oppe fra bjergene, og overskudsvandet herfra løber videre til en springvand i haven. Der kan lukkes en stor låge ned mod poolen, så mindre børn ikke kan gå i vandet uden forældrenes opsyn. Hvis man ønsker en større swimmingpool – eventuelt til at svømme baner – er der en offentlig swimmingpool  blot 800 m væk i landsbyen.

Derudover er der også et volley/badmintonnet i haven til de aktive. 

I nærområdet finder i tre restauranter og tre barer, som er et besøg værd – her mærker man det lokale liv. Derudover er der marked i den større by Valls hver onsdag og lørdag – samt hver tirsdag i en mindre by 5 km væk. I kan finde strande omkring 20 minutters kørsel fra huset, og ejerne vil gerne dele ud af deres viden om de mindre besøgte, lidt ’hemmelige’ strande.

Gib chancen og bo i et helt igennem unikt feriehus - med massevis af historie. 

Faciliteter:

 • Feriehus beliggende unikt op af autentisk kloster
 • Spændende historie og autencitet
 • Udsigt over stor klosterplads fra flere balkoner
 • Rummelige værelser med flotte, klassiske møbler
 • 6 dobbeltværelser, hvoraf 2 er store suites
 • 5 badeværelser
 • Tre stuer og to køkkener
 • Kæmpe gårdshave på 3000 m2
 • Mindre swimmingpool
 • Udendørs spise- og madlavningsområde

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (8 km), Mulighed for golf (30 km), Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (21 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 250
 • Barcelona: 100
 • Costa Brava: 150
 • Restaurant: 0,05
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-142017-06-301.3001.100
2017-07-012017-07-082.240-
2017-07-092017-07-152.240-
2017-07-162017-07-222.240-
2017-07-232017-07-292.400-
2017-07-302017-08-052.800-
2017-08-062017-08-122.800-
2017-08-132017-08-192.900-
2017-08-202017-08-262.000-
2017-08-272017-09-032.000-
2017-09-042017-10-011.300-
2017-10-022018-05-261.4001.200

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.