Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Cal Mareña de Costa Brava - Costa Brava-Girona

Antal personer: 11
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-91983
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 5
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 3
Pris per uge (€): 2.890 - 3.800
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4 kmkm):

Fantastisk, moderne ferieparadis i landsby

Når man kommer gående op ad den hyggelige catalanske landsbygade, bemærker man knapt Cal Mareña de Costa Brava, da det smelter sammen med de andre autentiske huse. Man tænker nok ikke, at dette hus er noget specielt - men det skal snart ændre sig. Det indendørs udseende opnår nemlig nemt en plads blandt de flotteste huse, vi nogensinde har besøgt.

Når man træder ind i huset, vil man finde et soveværelse på hver side; begge indrettet til perfektion med en-suite badeværelse (ét af dem med badekar) samt fladskærmsfjernsyn og moderne flotte dekorationer. Længere nede af gangen er de to sidste soveværelser på første sal, det første med en dobbeltseng og en enkeltseng - også med en-suite badeværelse. Det andet har køjeseng. Ligeledes er disse to organiseret i en meget moderne og komfortabel stil. Fire ud af de i alt fem soveværelser befinder sig på stueetagen – det sidste, på anden sal, har to enkeltsenge, men der er selvfølgelig mulighed for at slå dem sammen. Ved trappen til anden sal, er der desuden en hyggelig lille opholdsstue, der er åbent helt op til tredje sal.

På anden sal er der, udover det førnævnte soveværelse, en stue, et køkken, et badeværelse og en spisestue. Stuen er arrangeret i en hyggelig stemning, hvor ejeren har lagt opmærksomhed i alle detaljer. Stuen har en stor sofa og samt to komfortable stole. Køkkenet har alt det, man har brug for og nok mere til. Her er der desuden en balkon med udsigt over den stille gade og tilholdsstedet, der tilhører huset.

Tredje sal gør intet andet end at tilføre endnu mere til det allerede vidunderlige hus. Rummet er oplyst af sollyset gennem de store panorama-vinduer, som kan åbnes efter behov. Faciliteter såsom bordfodbold, bar, musikanlæg, diverse stole og selvfølgelig den store sofa bidrager til at skabe det perfekte afslapningsmiljø. Desuden er der fantastisk udsigt fra den store terrasse, som er forbundet med rummet. Snup et glas, fyld det med hvad end der lyster, smid dig i sofaen og nyd den catalanske solnedgang bag bjergene i distancen. Rummet er minder om de andre, når det kommer til indretning; det er meget moderne og imponerende dekoreret. Ejeren af huset er professional indretter og er kendt for at indrette for store firmaer – dette er i høj grad reflekteret i det smagfulde hjem.

For at vedholde det høje niveau, er der desuden et lille vidunderligt, privat BBQ-område med en mindre pool. Her er desuden et rigtig godt ekstra køkken, så I også kan vælge at nyde jeres middage ude. Læs en bog eller andet, mens du holder øje med børnene der leger i poolen – mulighederne for afslapning og aktiviteter er uendelige for dette feriehus, som bestemt formår at skabe den perfekte feriestemning. Poolområdet ligger tre skridt fra hoveddøren på den anden side af huset.

Faciliteter

 • 300 m2 stort hus + afslapningsområde med pool og BBQ på den anden side af den stille gade i den autentiske landsby
 • 4 soveværelser for 2 personer samt 1 badeværelse for 3 personer
 • 4 badeværelse i alt, heraf 3 af dem en-suite
 • Veludstyret køkken (2 køleskabe, fryser, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og mere)
 • Privat swimmingpool
 • BBQ-område
 • Wifi-internet
 • Vaskemaskine og tørretumbler
 • 2 km til en lille by med fiskebutikker og marked hver søndag
 • 8 km til en større by med restauranter og strand
 • Overdækket terrasse med spektakulær udsigt
 • Musikanlæg
 • Bordfodbold
 • 3 fjernsyn – 1 i stuen, de 2 andre i soveværelser.
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (12 km), Mulighed for golf (15 km), Bordfodbold, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool ( m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 125
 • Costa Brava: 12
 • Girona: 28
 • Vic: 95
 • Offentlig transport: 4
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-012017-12-242.8901.095
2017-12-252018-01-013.6901.390
2018-01-022018-07-302.8901.095
2018-07-312018-08-313.8001.500

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.