Feriehuset

Casa Salvét

(10004)

Central Catalonien & Solsonés

Casa Salvet – Hvile, afslapning og sjove aktiviteter i topklassesforhold for store grupper!

 Casa Salvet er en førsteklasses, smuk, rummelig og aktivitetsrig catalansk ferieejendom af højeste kvalitet. Ejendommen kan huse op til 30 personer og består af et vidunderligt, renoveret hus, der bevarer sin klassiske charme, samtidig med at det er fyldt til randen med faciliteter og luksus som der forventes af et moderne feriehus. Sammen med selve huset har det en massiv have med en stor swimmingpool, en trampolin, bordtennis og en fodboldbane – for ikke at nævne en sublim, mindre bygning kaldet Porxoen, udstyret med grill-udstyr, en højkvalitets stue/køkkenområde med en terrasse med udsigt over fodboldbanen; og under køkkenet er der en dejlig indendørs swimmingpool – også med frit udsyn til fodboldbanen udenfor, samt de omkringliggende områder. Ved siden af det indendørs swimmingpoolområde er der en lounge med et fladskærms-tv.

Du vil være svært presset på at finde et hus, der passer til dine behov som en stor gruppe af familiemedlemmer eller venner bedre end Casa Salvet. Velkommen!

Hovedhuset  

Det største, største af de to huse indeholder alle ejendommens soveværelser. Husets interiør har en arkitektonisk stil, der er i vidunderlig kontrast til det ydres udseende - hyggeligt og charmerendeydersiden; moderne, minimalistisk og elegant indvendigt. Med et indsutrielt design med glatte, polerede trægulve, moderne sten- og murstensvægge og lette paneloplyste trappeopgange sammen med udsøgte badeværelser af høj kvalitet – alle er ensuite.

Huset har tre etager.

I stueetagen finder du tre soveværelser i alt; To soveværelser med hver 2 enkeltsenge og et soveværelse med 1 enkeltseng og 1 dobbeltseng.

første sal finder du fire soveværelser mere; 1 tresengsværelse (dobbeltseng + enkeltseng) og 1 dobbeltværelse med 2 enkeltsenge og 2 dobbeltværelser med dobbeltseng.

anden sal finder du de sidste tre soveværelser; Et værelse indeholder 2 enkeltsenge og 1 dobbeltseng, et andet indeholder 1 enkeltseng og 1 dobbeltseng seng. Endelig er der et stort soveværelse som har 7 enkeltsenge.

2 yderligere senge kan placeres som det ønskes, så kapaciteten når op på 32 senge. Alle soveværelser har deres egne hhv. ensuite badeværelser.

Porxoen

Porxoen er ejendommens anden bygning – fyldt til randen med luksuriøse loungerum, underholdning og afslapning! Det er opdelt i tre etager: jorden sal, første sal og kælder.

Når du kommer ind fra jordniveau, finder du en bordfodbold-opstilling og et badeværelse. Også i stueetagen finder du et stort middagsbord, en grill-opstilling (med en muret grill), et vægmonteret fladskærms-tv og et lille poolbord.

Fra stueetagen kan du gå enten til første sal eller kælderen.

Når man kommer ned ad trappen fra stueetagen og ind i kælderen, afsløres et loungeområde sig med flere stole og en væg-monteret fladskærms-tv. Lige bag loungen er den indendørs swimmingpool – de to områder er adskilt af en glasvæg. Poolen er opvarmet og er 6 meter lang og 3 meter bred. Udover glasset, der adskiller longuen og swimmingpoolområdet, er der også store vinduer fra gulv til loft i rummet ud mod ejendommens have, så du kan kigge ud over fodboldbanen og de vidunderlige omgivelser i nærheden og udenfor fra komforten af det afslappende vand i poolen.

Første sal er lidt forhøjet over stueetagen. Når du træder ind, vil du finde et stort, rummeligt og hyggeligt værelse, der kombinerer et luksus-kvalitetskøkken på din venstre side med 2 køleskabe, ovne, et komfur strong og alt andet tilbehør, redskaber og hjælpemidler passer til et moderne, udsøgt køkken. På din højre side er et meget stort middagsbord, der kan passe til mange mennesker. Med et gulv-til-loft vinduer med udsigt over haven nedenfor, vil du have en fremragende udsigt, mens du spiser middag med venner og familie, spiller kort/brætspil eller nyder samtaler om natten over en flaske lækker catalansk vin. Hvis du ønsker at nyde udsigten under friluft, er der også en vidunderlig stor altan med små sofaborde og stole. Sidst men ikke mindst har rummet også et stort, komfortabelt sofahjørne med et tv og en pejs. Hvis du vil hvile benene lidt, eller nyde en god film med dine rejsekammerater, er sofa det perfekte sted at gøre det.

Haven

Ejendommens have er et stort og stemningsfuldt sted at slappe af, løbe rundt i, deltage i forskellige aktiviteter og køl dig selv ned i det beroligende vand i den udendørs swimmingpool.

Haven har en trampolin, perfekt for børnene at hoppe rundt på. Forældre kan observere børnene lege gennem vinduerne i Porxos indendørs pool og spisestue/stue og terrasse. Lige ved siden af trampolinen er der et område til at spille fodbold med to mål. Desuden har haven et volleyballnet opsat, og der er et bordtennisbord, du også kan bruge.

Hvis du ønsker at spise udenfor, er der adskillige borde og skamler/stole, du kan tage med udenfor i det fri. Nyd dine måltider, mens solen går ned, og skyerne lyser varme orange nuancer.

Endelig er der den indhegnede, luksuriøse pool – kommer med flere liggestole og med udsigt over den smukke udsigt over det catalanske landskab, er det beliggende ekstremt godt for alle, der leder efter en hurtig dukkert, sjov i vandet eller blot en fremragende sted at nyde udsigten. Puljen – være 13 meter lang og 4,5 meter bred – er også stor nok til at rumme mange mennesker ad gangen uden at føle sig overfyldt.

Alt i alt er haven i stand til at imødekomme mange forskellige ønsker, ønsker og aktiviteter og bidrager kun til Casa Salvets pragt.

Som det fremgår af billederne, går en mindre bivej forbi huset. I vil opleve meget lidt trafik og ikke være genereret af dem. Samtidig giver det den fordel, at det er let at køre på indkøb og på udflugt, da I har direkte adgang til en asfalt vej, og ikke skal køre på grus først.

De omkringliggende områder

Med base i Casa Salvet, vil du have den lokale Michelin-stjerne restaurant kun 3 km. væk. Der er også flere andre gode restauranter i området, mere "catalansk landlig stil".

Lokalt kan du shoppe i Prats 10 minutter væk og i Gironella 15 minutter væk. For større supermarkeder er Berga 20 minutter væk, det er den regionale hovedstad, som også har en dejlig antik bymidte. I den anden retning anbefaler vi et besøg på Vic, især tirsdag eller lørdag morgen, hvor markedet er på i den antikke bymidte.

Alt i alt er Casa Salvet alt du kan bede om i et stort, luksuriøst og lækkert catalansk sommerhus. Din rejse med venner og/eller familie venter – og det hele starter LIGE her, i Casa Salvet!

 

Faciliteter

  • Plads til op til 30 personer over 9 soveværelser
  • 9 ensuite badeværelser og 1 ekstra i Porxo
  • WiFi
  • Vaskemaskine
  • Indhegnet 13x4,5 m swimmingpool med liggestole
  • Have med masser af aktivitetsmuligheder
  • Overdækket terrasse med grillplads og udendørs vask
  • Moderne køkken med gode faciliteter
  • Dejligt spiseområde
  • Sofahjørne med TV
  • 6x3m indendørs swimmingpool
  • Altan med siddepladser og god udsigt
  • Aktivitetsrum med bordfodbold, bordtennis og legetøj
  • Godt placeret med hensyn til veje, og mange byer kan nås inden for relativt kort tid

Casa Salvét

30 Personer

10 Soveværelser i alt

6 Dobbeltværelser

3 3-personers værelser

1 4-personers værelser

120 (m2)

20 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

11 Badeværelser

10 Badeværelser ensuite


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Fodboldbane
Basketball kurv
Legeplads gynger
Aircondition
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Catalansk Turistskat


Pool (Udendørs)

Længde6
Bredde4


Afstande

Nærmeste supermarked8
Nærmeste restaurant3
Afstand til nærmeste bager8
Afstand til vingård (med vinsmagning)35
Nærmeste busstop (med bus til større by)8
Nærmeste togstation (lokaltog)30
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)73
Nærmeste offentlige internetadgang8
Afstand til golfbane39
Link til golfbanegolfmontanya.com
Afstand til nærmeste strand90
Afstand til nærmeste landsby8
Afstand til Barcelona80
Afstand til Girona74
Afstand til Banyoles71
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)90
Afstand til Tarragona115
Afstand til Vilafranca del Penedés78
Afstand til Vic30
Afstand til Solsona34
Afstand til Berga18
Afstand til Andorra la Vella67
Afstand til den franske grænse49
Afstand til Barcelona Lufthavn87
Afstand til Girona Lufthavn75
Afstand til Reus Lufthavn116
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle Anmeldelser af feriehuset.

Skriv en bedømmelse