Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

El Riberella - Urgell & Lleida

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 03-97754
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 2.390 - 3.090
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (15km):

El Riberella.

Topmoderne feriebolig perfekt for den kræsne børnefamilie der ønsker et særligt luksuriøst hus med alle de bedste faciliteter.

Man kan ikke sætte en finger på feriehuset El Riberella, der har alt hvad et luksushus behøver. Når man ankommer til den gennemrenoverede feriebolig falder man først over den indhegnede pool med romerske trapper, lav børneafdeling og det tilhørende unikke, store, tildækkede chill-out område, der indeholder både et langt spisebord og et topmoderne udekøkken. De 5 badeværelser, soveværelserne, køkkenet, de flotte lyse stuer og den store terrasse på 1. sal er ligeledes meget moderne. Huset ligger på en bakketop og har fra de 2 terrasser exceptionelle 360 graders udsigt over det flotte catalanske landskab. 

 

Der er gode mulighed for at holde en aktiv ferie, da ferieboligen udover den lækre swimmingpool (9*5 meter) også besidder bordtennisbord, fodboldmål, volleynet, badmintonketchere og flere kort over gode vandreruter i omegnen. Hvis man er mere til afslapning kan man slappe af i liggestolene ved poolen, i skyggen på den overdækkede terrasse ved poolen eller i gyngesofa, der står placeret på 1. salens store terrasse. Fra denne terrasse kan man nyde den imponerende udsigt over det grønne catalanske bakkede landskab og de udendørs måltider kan nydes ved det lange spisebord. Der er rigtig god mulighed for selv at lave mad, da det hvide moderne køkken bliver suppleret af et lækkert, overdækket udekøkken. El Riberella er ydermere ekstremt børnevenligt. Der er en lille legeplads med rutchebane og gynger og der er god mulighed for at holde øje med børnene, når de bader i den indhegnede børneende i swimmingpoolen.

 

I grundplanen er et dejligt dobbeltværelse med dobbeltseng, der har egen udgang direkte til haven og et lækkert badeværelse ensuite. I grundplanen er også et toilet, en stue med et bord og en lille udsøgt minishop, hvor man bl.a. kan købe øl, kaffe og lækre lokale produkter. Som man går op på 1. sal kommer man ind i det topmoderne køkken med hvide corian bordplader, stort køleskab, fryser, ovn, mikroovn, elkedel - kort sagt: alt hvad et køkken behøver. Fra køkkenet er endda en udgang til en lille altan, hvor morgenkaffen kan nydes med den flotte udsigt. Hvis man ønsker at være indendørs har El Riberella en rigtig flot stor stue, med kæmpe vinduer der gør rummet lyst og rummeligt. De indendørs måltider kan nydes ved stuens spisebordet. I den lyse stue, der kan køles ned med airconditionen, er også et hyggeligt sofaområde, hvor man kan spille spil om aftenen. Fra stuen er en udgang til 1. salens store terrasse, der bl.a. byder på et langt spisebord, en gyngesofa og en utrolig udsigt. 

2. salen er indrettet med flere forskellige, flotte soveværelser med tilhørende lækre badeværelser. Husejeren, der er chefdesigner for et af de større spanske modebrands, har gjort meget ud af indretning og god lys, hvilket kommer til udtryk igennem hele huset. Der er 3 værelser på etagen, hvor 2 af dem af 3-personersværelser og 1 af dem er et dobbeltværelse med en dobbeltseng med mulighed for en ekstra enkeltmandsseng. Det ene af de 3 badeværelser på etagen har et eksklusivt badekar med sølv løvefødder.

 

El Riberella ligger midt på en skøn bakketop i den catalanske provins Lleida. Området er meget naturrigt og det er meget oplagt at gå nogle af vandreruterne omkring ferieboligen. Feriehuset ligger en 20 minutters køretur fra Solsona, hvor de daglige indkøb kan blive lavet.

 

El Riberella er huset for den kræsne feriegæst, der vil have det bedste af det bedste. Luksushuset der indvendigt og udvendigt er topmoderne og nyrenoveret har både flot natur, lækre værelser, lyse stuer, flotte terrasser, moderne, åbent køkken og lækker chill-out område med swimmingpool, udendørskøkken og terrasse.

 

Facilitetsliste:

-        Swimmingpool (9*5 meter), med indhegnet børneende

-        2 køkkener – 1 hovedkøkken og 1 udekøkken

-        5 soveværelser

-        Stor lys stue med adgang til kæmpe terrasse på 1. sal

-        Stor overdækket terrasse ved poolen

-        Internet

-        Bordtennis, fodboldmål, badminton, petanquebane og volleynet

-        5 badeværelser ensuite – 4 med brusekabiner og 1 med eksklusivt badekar 

Faciliteter:

Aktiviteter: Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (9x5 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 100
  • Barcelona: 123
  • Tarragona: 105
  • Offentlig internetadgang: 18
  • Offentlig transport: 18
  • Restaurant: 18
  • Supermarked: 18
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2018-06-302018-08-313.090-
2018-09-012018-09-282.390-
2018-09-292019-01-062.3901.290

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Regionen Urgell og Lleida strækker sig fra regionshovedstaden Lleida langs Segre-floden og vejen C-14 op igennem Pyrenæerne imod Andorra. Området omkring Lleida er en af Spaniens største højsletter, og det flade terræn gør det ideelt til landbrug, oliven- og frugtplantager samt i stigende grad vinproduktion.

Området Urgell derimod er bjergrigt, mindre befolket og har masser af flot natur. Vågn op til duften af græs og blomster og lyden af fuglefløjt, græshoppernes svirren og længere væk køernes klokker. Føl den tørre varme langsomt tage over i takt med dagens komme. Hop i poolen og lad solen tørre dig mens du slapper af i en liggestol. Det er basen når du holder ferie i Lleida og Urgell regionen.  

Kultur

Imponerende middelalder borge

Lleida provinsen er kendt I Catalonien for sine middelalderborge. I alt 17 borge i forskellige udformninger og standarder gør provinsen til et populært udflugtsmål for folk som interesserer sig for middelalder historie, eller som blot synes at historier om riddere, prinsesser, hertuger, grever og baroner og den medfølgende ekstravagance er spændende. Og børnene elsker det!

Nogle borge er meget velholdte og enkelte endda beboede, mens andre kun er ruiner. En sjov måde at opleve det på er, at bo i en middelalderlandsby, som er bygget sammen med et af slottene. Spørg os, hvis dette lyder interessant. 

Aktiviteter

Vandring på alle niveauer 

Regionen er det perfekte udgangspunkt for vandring på alle niveauer fra en kort gåtur til heldags- eller endda flerdages ture. Sværhedsgraden har stor variation og der er noget for enhver. Der er mulighed for lette ruter som går over højsletten, dale og mindre bjerge eller nogle af sværere sværhedsgrad i de højere Pyrenæer. Ruterne er skiltet og lette at følge.

Aktiv sport

Regionen er et af de bedste udgangspunkter for aktiv-sport med mere end 150 firmaer specialiserede i aktiviteter som kajaksejlads, paragliding, hang-gliding og kanosejlads. Omgivelserne er umådeligt smukke, og kan af naturelskere udforskes til fods, på mountain bike eller på hesteryg. Omgivelserne er meget afvekslende med mere end 500 søer, brusende floder velegnede til rafting giver mange grunde til at besøge regionen. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke forespørgsler.

Golf

Regionen har flere golfbaner og specielt dem som er beliggende I Pyrenæerne skulle være fantastiske med deres bjergrige omgivelser.

Udflugter

Selvom området kan virke lidt afsides, giver Cataloniens veludbyggede vejnet gode muligheder for éndagsudflugter til andre dele af provinsen. Nedennævnte seværdigheder kan alle nås på mindre end 2 timer i bil.

Penedés Wine district

Distance: 1-1½ timer i bil
Et af Spaniens bedste vindistrikter er beliggende mellem Urgell og Barcelona. Hvis vin har din interesse, kan du med lethed bruge en dag på at udforske de mange vingårde og smage på de gode produkter. Med børn kan et besøg på Codórniu godset anbefalers, da rundturen inkluderer en tur i et mini-tog i de 40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinene modnes inden de påfyldes flasker.Tarragona/Port Aventura

Distance: 1½-2 timer i bil
Hvis du er interesseret i romersk historie, er Tarragona virkelig et besøg værd. Der er mange velbevarede seværdigheder, blandt andet et amfi-teater og en aquadukt. Hvis børnene skal bestemme, vil det nok i højere grad være de flotte strande på Costa Daurada eller endnu bedre en dag i Universal Studios Port Aventura der trækker.

Barcelona

Distance: 1½-2 timer i bil
Barcelona er uden diskussion også et besøg værd, hvad end din interesse er kunst, kultur, sport, arkitektur eller blot at nyde en dag i en pulserende storby. Og efter en hektisk dag i storbyen nyder man endnu mere dagen derpå i sit fredelige landhus omgivet natur og med en forfriskende swimmingpool i baghaven.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.