Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Margarita-Cabanya - Costa Brava-Girona

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-98496
Størrelse (m²): 120

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.020 - 1.750
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2km):

Apartment La Cabanya 8P tæt på strand, skov og hyggelig landsby. 

Det specielle ved Mas Margarita-lejlighederne er deres placering. Stedet formår at give en følelse af, at man er helt alene, væk fra bylivet. På trods af dette, er der kun små 3 kilometer til hvide sandstrande og turkisblåt hav samt den hyggelige, autentiske by Calonge. Normalt må man gå på kompromis for at bo så tæt på strandene; man bliver nødt til at leje feriehuse i turistbefolkede områder med falske omgivelser. Mas Margarita-lejlighederne går med sine smukke, traditionelle bygninger, naturskønne miljø og skønne udsigt dog stik i mod dette.


Apartment La Cabanya er det eneste af de 4 Mas Margarita-lejligheder, der ikke er en del af hovedbygningen. Det nydeligt indrettede hus byder 8 personer velkommen med plads til 2 ekstra.
Når man går igennem den store have, ligger La Cabanya bagerst på en bakke et niveau højere end de andre lejligheder. De to huse er forbundet af en bro, der skaber en ”slots-følelse”.

Ved indgangen til det eksklusive hus på to etager er der et hyggeligt siddearrangement i skyggen. Den store stue er traditionelt indrettet med moderne elementer, og har spisebord, sofa, og fladskærm. Køkkenet har alle nødvendigheder med køleskab og fryser, vaskemaskine, komfur, ovn og mikroovn.

Går man ovenpå, er der 4 soveværelser og 1 badeværelse. 2 ud af de 4 stilfulde soveværelser er med dobbeltseng, hvor de resterende 2 er med to enkeltsenge. Badeværelset på stueetagen har en bruser, hvor at badeværelset på 1. etage har et dejligt badekar.


Mas Margarita-lejlighederne byder på et bredt udvalg af aktiviteter for både små og store. For de små er der bl.a. en fællessal i midten af hovedbygningen med legetøj, børnecykler og bordtennisbord, som alle 4 lejligheder har adgang til. Der er desuden trappetrin i den store fællespool (12x6 m), som derfor egner sig perfekt til børnene. Ud over dette er der en fodboldbane og en lille legeplads med skygge, så der altid er plads til at være aktiv.

Oliventræer, flotte bjerge og skov skaber rammerne for den utroligt smukke natur, der omgiver lejlighederne. Husene ligger i hjørnet af en naturpark, hvor der er to GR-vandreruter. Ellers er der mulighed for at gå en 15-20 minutters smuk tur ned ad bakke gennem skov til byen Calonge. Turen op igen tager dog højst sandsynligt lidt længere tid. Til indkøb, er det dog derfor nødvendigt med kørsel. Desuden er der op til flere vingårde i området; hvis man til vinsmagning for at smage på nogle af de eksklusive catalanske vine, skal man dog bestille et stykke tid før, specielt på de mest kendte. Der er dog også andre, mindre vingårde, der byder på rundtur bl.a. med muligheden for selv at plukke vindruerne, som kan bestilles senere. Ved leje får man også muligheden for at bestille en yderst talentfuld kok til frokost/aftensmad på forhånd. Prisen afhænger af måltidet.

Der er Wifi-internet på hele grunden samt alle husene undtagen La Cabanya, hvor forbindelsen er svag.

Facilitetsliste:

 • Privat hus til 8 personer
 • Fuldt udstyret køkken
 • Opholdsstue med TV, sofaer og spisebord
 • 4 dejlige dobbeltsoveværelser - 2 med dobbeltsenge og 2 med to enkeltsenge
 • Fuldt udstyrede badeværelser - 1 med bruseniche og 1 med badekar 
 • WIFI Internet
 • Stor have med legeplads
 • Bordtennis, fodboldbane, børnecykler og gynger
 • Stor swimmingpool 12m x 6m


Andre lejligheder i Mas Margarita:

Mas Margarita-Cort 4P: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=98494&cat=a
Mas Margarita-Forn 4P: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=98495&cat=a
Mas Margarita-Sala 7+1P: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=98493&cat=b

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (4 km), Mulighed for golf (15 km), Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Delt have, Delt udendørs pool (72 (12 x 6) m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 115
 • Costa Brava: 4,5
 • Girona: 42
 • Offentlig transport: 3,5
 • Restaurant: 2
 • Supermarked: 2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-10-062017-05-211.020540
2017-05-222017-06-301.365575
2017-07-012017-08-251.750690
2017-08-262017-09-101.365575
2017-09-112018-05-201.020540

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.