Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can de Cuells - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 6
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-99555
Størrelse (m²): 150

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 1.820
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (3km):

Can de Cuells. 

Lækkert feriehus med alt det bedste. – stor swimmingpool og have, flotte terrasser, fantastisk udsigt og lækker indretning. 

Ferieboligen Can de Cuells med plads til 6+2 personer er for de små feriegrupper, der ønsker alt det bedste. Udover den store pool på 15*7 meter og den store velplejede have, er huset omringet af vinmarker og har nogle utrolige naturskønne omgivelser. Stilheden, de flotte udsigter over det catalanske bakkede landskab, lækre rummelige værelser med udgang til stor åben terrasse ved poolen og den udendørs grill er nogle af de ting der vil gøre en ferie i Can de Cuells til noget helt særligt.  

Ved den 105 m2 store swimmingpool, kan man lette fordrive mange timer i den spanske sol. Enten med leg i poolen, hvor man bl.a. kan hoppe fra poolens vippe eller i liggestolene ved poolen, hvor man kan læse en bog, nyde solen og holde øje med børnene i poolen. Liggestolene er på en terrasse i den ene ende af poolen, hvor der også er anbragt et spisebord med 6 pladser og en parasol. Her kan de udendørs måltider med god ret nydes, mens man nyder udsigten af de bakkede catalanske vinmarker. Den store have er velplejet og har masser af blomster og grønne arealer, hvor man kan spille bold eller sole sig på græsset. Fra haven kan man via den overdækkede veranda gå ind i huset. Først kommer man til udestuen, hvor man ofte vil spise de indendørs måltider. I udestuen er der et stort bord med plads til 8 og store vinduer så man stadig kan nyde det frodige natur, poolen og solnedgange. Fra udestuen træder man ind i stueplanet, som er et stort rum delt i et sofaområde og et åbent køkken, der besidder alt hvad man har brug – komfur, ovn, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, fryser, elkedel og Nespresso maskine.  

På 1. sal er 2 af husets dejlige soveværelser. Mellem de 2 dobbeltværelser med dobbeltseng er et badeværelse med toilet og brusekabine og via det ene dobbeltværelse kan man få adgang til den flotte store udendørs terrasse, hvor der både er liggestole og stole og bord så man kan spille brætspil og spise frokost. I hele huset er der internetforbindelse og aircondition, til de varme somre. Kun 20 meter fra hovedhuset er et nyrenoveret anex, der bla. indeholder enkeltsenge og en dobbelt sovesofa, hvor man med fordel kan placere børnene. Til anexet følger også et stort nyt badeværelse med brusekabine. 

Can de Cuells ligger kun omkring 2 km. fra den hyggelige større landsby Falset, hvor der er flere små delikatessebutikker, der ofte er et besøg værd. Byen Falset byder ligeledes på flere restauranter, hospital, supermarked, caféer og en togstation, der kan bringe jer til Tarrogana eller Barcelona med direkte tog. 

Faciliteter: 

 • Landligt feriehus placeret med udsigt over vinmarkerne 

 • Naturskønne og fredfyldte omgivelser 

 • Kæmpe swimmingpool på 15*7 meter med bl.a. en vippe 

 • Stor udendørs terrasse 

 •  Overdækket veranda 

 •  2 dobbeltværelser i hovedhuset anex (inkl. 2 enkeltsenge, dobbeltsovesofa og badeværelse)  

 • 2 badeværelser med bl.a. brusekabine 

 • Veludsturet køkken 

 • Udendørs grill 

 • Aircondition  

 •  WiFi 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (4 km), Fodbold, Internet, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (105 (15 x 7) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 135
 • Tarragona: 39
 • Offentlig transport: 3
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-10-152017-12-211.820625

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.