Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Tapire - Costa Brava-Girona

Antal personer: 25
Ekstra opredninger: 6

Antal værelser: 12
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 4
Bolignummer: 10-33757
Størrelse (m²): 1000

Enkeltsenge: 3
Dobbeltsenge: 11
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 9
Pris per uge (€): 3.290 - 5.240
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Kæmpe sommerhus perfekt til den store feriegruppe

Når man ankommer til Masia Tapire, mødes man af en stor gårdsplads, der har udsigt ud over det sindssygt smukke, åbne landskab. Man fornemmer straks, at huset er helt unik.
Det har en have på hele 10000 m2 have, en privat olivenlund, 1000m2 indrettet hus, fire terrasser og et fantastisk poolområde med en guddommelig udsigt. Ved swimmingpoolen er også toiletter og omklædningsrum. Masia Tapire kan være den ultimative ramme for en virkelig stor feriegruppe!

Masia Tapire består af tre separate lejligheder. Der er "Exida" med 5 soveværelser, og "Truit" og "Mirador" der begge har tre soveværelser. Hver lejlighed har sin egen spisestue, køkken og stue. Der er højt til loftet i Masia Tapire, hvilket giver en følelse af at være i et gammelt slot eller palæ. De store smukke spiseområder og opholdsstuer er alle indrettet med god respekt for den traditionelle catalanske stil. Masia Tapire har ikke mindre end 12 værelser og kan rumme 25 gæster (+6 ekstra opredninger mod et supplement). Der er 12 badeværelser, hvoraf ni af dem er en suite. Værelserne er indrettet i smuk traditionel catalansk stil og badeværelserne er rummelige.

Husets indgang ligger ved den store terrasse. Lige fremme efter indgangen ligger Truit-lejligheden. Den er meget rummelig med tre soveværelser. Det har et stort åbent køkken med masser af faciliteter (bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, ovn, kogeplader, vaskemaskine). Desuden er der en spiseplads med spisebord, et sofahjørne med TV og et toilet. Der er adgang til en egen terrasse med havemøbler, hængekøje og en smuk udsigt. Der er et dobbeltværelse med dobbeltseng og badeværelse ensuite og to store soveværelser med to dobbeltsenge i hver og også med badeværelser ensuite.

Trapperne op til først sal leder op til Mirador-lejligheden. Denne lejlighed har en stor terrasse med en vidunderlig udsigt over landskabet. Det er det oplagte sted at samles, når du er en stor gruppe. Også fællesrummet er stort og med højt til loftet. Der er et spisebord, et sofahjørne med TV og adgang til et separat køkken med en anden spiseplads og opvaskemaskine, ovn, kogeplader, mikroovn osv. Der er adgang til 3 soveværelser – to dobbeltværelser, hvor det ene har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Derudover er der et enkeltværelse. Der er et badeværelse med bruser.

Exida-lejligheden ligger på den anden side af huset. Det første værelse er en stor fællesstue med en dobbelt spisebord samt et toilet. Der er en spiseplads og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, kogeplader, mikroovn etc.

Fra fællesrummet er der adgang til et dobbeltværelse med badeværelse en suite og badekar. På den anden side af fællesrummet ligger et andet dobbeltværelse med badeværelse ensuite med bruser. Der er et meget stort soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser. Der er en fjerde dobbeltværelse med badeværelse.
Huset er har en autentisk, historiske atmosfære, højt til loftet og masser af plads. Det er virkelig et fantastisk hus i flotte omgivelser.

Nedenunder er der et aktivitetsrum med bordtennis, billard og bordfodbold og et depot rum med 3 vaskemaskiner og 3 barnesenge og en høj stol, som kan sættes op, hvis det er nødvendigt.

Pool-området er beliggende i fantastiske, grønne omgivelser i et niveau under huset. Det er næsten beliggende i en olivenmark. Det er godt udstyret med masser af liggestole og en overdækket terrasse. Også appelsintræer bidrager til følelsen af ​​at være alene i den catalanske natur. Haven har en lille fodboldbane med fodboldmål. Huset har tre store terrasser med siddepladser og liggestole. Der er flere grillpladser.

Ejerne ejer mere end 100.000 m2 af skov og marker omkring huset, og der er masser af muligheder for at foretage små ture enten i skoven eller gøre din vej ned til Banyoles søen.

Faciliteter i ferieboligen:

 • Ejendom med en størrelse på 10000 m2
 • Ferie villa med en størrelse på 1000 m2
 • Plads til i alt 25 (+6) gæster
 • 12 badeværelser
 • Swimmingpool med en fantastisk udsigt
 • BBQ og stor terrasse
 • Aktivitetsrum
 • Veludstyrede køkkener
Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Billard, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (9x6 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 120
 • Barcelona: 110
 • Costa Brava: 35
 • Girona: 20
 • Offentlig transport: 1
 • Restaurant: 2
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-08-252017-09-144.110-
2017-09-152017-11-024.110-
2017-11-032017-12-213.290-
2017-12-232018-01-064.530-
2018-01-082018-03-303.290-
2018-03-312018-06-164.120-
2018-06-172018-07-074.540-
2018-07-082018-07-145.240-
2018-07-152018-07-284.540-
2018-07-292018-08-245.140-
2018-08-252018-11-024.120-
2018-11-032018-12-213.300-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.