Feriehuset

Masia Tapire

(33757)

Costa Brava-Girona

Kæmpe sommerhus perfekt til den store feriegruppe

Når man ankommer til Masia Tapire, mødes man af en stor gårdsplads, der har udsigt ud over det sindssygt smukke, åbne landskab. Man fornemmer straks, at huset er helt unik.
Det har en have på hele 10000 m2 have, en privat olivenlund, 1000m2 indrettet hus, fire terrasser og et fantastisk poolområde med en guddommelig udsigt. Ved swimmingpoolen er også toiletter og omklædningsrum. Masia Tapire kan være den ultimative ramme for en virkelig stor feriegruppe!

Masia Tapire består af tre separate lejligheder. Der er "Exida" med 5 soveværelser, og "Truit" og "Mirador" der begge har tre soveværelser. Hver lejlighed har sin egen spisestue, køkken og stue. Der er højt til loftet i Masia Tapire, hvilket giver en følelse af at være i et gammelt slot eller palæ. De store smukke spiseområder og opholdsstuer er alle indrettet med god respekt for den traditionelle catalanske stil. Masia Tapire har ikke mindre end 12 værelser og kan rumme 25 gæster (+6 ekstra opredninger mod et supplement). Der er 12 badeværelser, hvoraf ni af dem er en suite. Værelserne er indrettet i smuk traditionel catalansk stil og badeværelserne er rummelige.

Husets indgang ligger ved den store terrasse. Lige fremme efter indgangen ligger Truit-lejligheden. Den er meget rummelig med tre soveværelser. Det har et stort åbent køkken med masser af faciliteter (bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, ovn, kogeplader, vaskemaskine). Desuden er der en spiseplads med spisebord, et sofahjørne med TV og et toilet. Der er adgang til en egen terrasse med havemøbler, hængekøje og en smuk udsigt. Der er et dobbeltværelse med dobbeltseng og badeværelse ensuite og to store soveværelser med to dobbeltsenge i hver og også med badeværelser ensuite.

Trapperne op til først sal leder op til Mirador-lejligheden. Denne lejlighed har en stor terrasse med en vidunderlig udsigt over landskabet. Det er det oplagte sted at samles, når du er en stor gruppe. Også fællesrummet er stort og med højt til loftet. Der er et spisebord, et sofahjørne med TV og adgang til et separat køkken med en anden spiseplads og opvaskemaskine, ovn, kogeplader, mikroovn osv. Der er adgang til 3 soveværelser – to dobbeltværelser, hvor det ene har dobbeltseng og det andet to enkeltsenge. Derudover er der et enkeltværelse. Der er et badeværelse med bruser.

Exida-lejligheden ligger på den anden side af huset. Det første værelse er en stor fællesstue med en dobbelt spisebord samt et toilet. Der er en spiseplads og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, ovn, kogeplader, mikroovn etc.

Fra fællesrummet er der adgang til et dobbeltværelse med badeværelse en suite og badekar. På den anden side af fællesrummet ligger et andet dobbeltværelse med badeværelse ensuite med bruser. Der er et meget stort soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge og eget badeværelse med bruser. Der er en fjerde dobbeltværelse med badeværelse.
Huset er har en autentisk, historiske atmosfære, højt til loftet og masser af plads. Det er virkelig et fantastisk hus i flotte omgivelser.

Nedenunder er der et aktivitetsrum med bordtennis, billard og bordfodbold og et depot rum med 3 vaskemaskiner og 3 barnesenge og en høj stol, som kan sættes op, hvis det er nødvendigt.

Pool-området er beliggende i fantastiske, grønne omgivelser i et niveau under huset. Det er næsten beliggende i en olivenmark. Det er godt udstyret med masser af liggestole og en overdækket terrasse. Også appelsintræer bidrager til følelsen af ​​at være alene i den catalanske natur. Haven har en lille fodboldbane med fodboldmål. Huset har tre store terrasser med siddepladser og liggestole. Der er flere grillpladser.

Ejerne ejer mere end 100.000 m2 af skov og marker omkring huset, og der er masser af muligheder for at foretage små ture enten i skoven eller gøre din vej ned til Banyoles søen.

Faciliteter i ferieboligen:

  • Ejendom med en størrelse på 10000 m2
  • Ferie villa med en størrelse på 1000 m2
  • Plads til i alt 25 (+6) gæster
  • 12 badeværelser
  • Swimmingpool med en fantastisk udsigt
  • BBQ og stor terrasse
  • Aktivitetsrum
  • Veludstyrede køkkener

Masia Tapire

25 personer

6 Mulige ekstra opredninger

4 4-personers værelser

1000 (m2)

3 Enkeltsenge

11 Dobbeltsenge

10 Badeværelser

9 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse