Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Laveña - Solsona

Antal personer: 14
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 7
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-53934
Størrelse (m²): 360

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 6
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 7
Pris per uge (€): 2.760 - 3.370
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (19km):

Helt unik feriebolig i naturskønne omgivelser, med bedst mulig terrasse og gennemsyret af kvalitet!

I solsona regionen i Catalonien, Spanien ligger det meget smukke feriehus Masia Leveña, der mere fremstår som et Castell (slot) end et Masia (meget stort hus). Parret Jemma og Martí har lagt en solid portion energi, kærlighed og investering I at skabe de allerbedste rammer for den store feriegruppe. Her er der tænkt på alle detaljer, både praktisk og designmæssigt! Feriehuset består af 360 m2 og har plads til 14+4 gæster. Huset er fordelt på tre etager, hvor der i alt er 7 soveværelser, der alle har eget bad på værelserne. Samtlige værelser er særdeles rummelige og badeværelserne er ualmindelig lækre.  Her kan man, om nogen steder, virkelig føle sig omgivet af luksus og følelsen af velvære må berige enhver ferieoplevelse i Masia Leveña. Ingen af møbler er indkøbt i Ikea eller lignende møbelhandlere, men familien har bidraget med at finde de helt rigtig antikke møbler til boligen, hvilket medvirker til at skabe en unik og autentisk følelse når man opholder sig i huset.

Ud over de mange smukke værelser er der i ferieboligen en elegant spisestue, hvor køkkenet – meget praktisk – er placeret i forlængelse heraf. Køkkenet er lyst og smagsfuldt og her er alle moderne bekvemmeligheder så som: Opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner, lækker oven, køl/frys, mikroovn etc.  Husets stue støder desuden op til spisestuen, så her kan man sidde og nyde et glas vin mans maden tilberedes.

I huset er desuden en computer og der er WI-FI i ferieboligen.

Man vil nok foretrække at spise udenfor i stedet og i Masia Leneña er der den bedste udendørsterrasse vi i vores tid har set (og vi har vel besøgt 500 feriehuse). Der er her lavet et superlækker udekøkken med BBQ, gasblus, køl/frys og opvaskemaskine. Udekøkkenet ligger i forlængelse af det store terrasse bord og på den overdækkede terrasse er desuden en rigtig lækker lille sofagruppe. Terrassen er desuden perfekt placeret da den ligger med udsyn til pool området. Her kan man altså ligge og flyde omkring poolen, hurtigt tage lidt koldt at drikke og skal der tilberedes mad kan man gøre det her og nyde sommerlivet med de andre samtidigt. Med indgang fra terrassen er desuden endnu en spisestue bygget meget smukt i rustikke omgivelser.

 Selve swimmingpoolen er 11x4 meter og har en lille feature med kaskade funktion. Der er her et utal af rigtig gode liggestole og fra pool området er desuden en billedskøn udsigt. Bag huset er et lille bibliotek med billard og der er desuden bordtennis i Masia Leveña. Lige ved husets indgang er desuden toilet, så I ikke behøver at gå op.

Huset ligger meget privat i naturskønne omgivelser. Herfra er der mulighed for en masse gode heldagsture. Der er 90 km. til lilleput staten Andorra, der blandt andet har nogle af verdens bedste kursteder (hvis I vil lade jer forkæle en dag). Storbyen Barcelona ligger 137 km. fra huset (her kan i også gå på stranden) og Costa Brava kysten ligger små 200 km. fra Masia Leveña. Nærmeste golfbane ligger 15 km. fra huset.

I Masia Leveña er der tænkt på alt og ønsker i at bo i smukke, private og naturskønne omgivelser med de bedst mulige rammer er feriehuset er oplagt valg!!

 

Faciliteter i Masia Leveña:

 • 360m2 omhyggeligt indrettet feriebolig fordelt på 3 etager
 • 7 soveværelser alle med eget bad på værelserne
 • 8 badeværelser (2 med badekar)
 • Smukt lyst køkken med alle moderne bekvemmeligheder.
 • 2 spisestuer og en meget hyggelig stue
 • Det bedst mulige terrasse område med BBQ, udekøkken med gaskomfur, køl/frys og opvaskermaskine.
 • 11x4 meter swimmingpool med kaskade funktion og et utal af gode liggestole
 • Wi-FI, billiard, bordtennis og 4 flad TV skærme
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (15 kmwww.golfriberasalada.com), Bordtennis, Billard, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (10x4 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 90
 • Barcelona: 138
 • Costa Brava: 198
 • Girona: 190
 • Restaurant: 7
 • Supermarked: 18
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-12-192017-01-083.2601.525
2017-01-092017-06-042.7601.425
2017-06-052017-07-022.7701.425
2017-07-032017-09-033.370-
2017-09-042017-12-242.7701.375
2017-12-252018-01-073.0701.475

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.