Feriehuset

Masia Laveña

(53934)

Solsona

Helt unik feriebolig i naturskønne omgivelser, med bedst mulig terrasse og gennemsyret af kvalitet!

I solsona regionen i Catalonien, Spanien ligger det meget smukke feriehus Masia Leveña, der mere fremstår som et Castell (slot) end et Masia (meget stort hus). Parret Jemma og Martí har lagt en solid portion energi, kærlighed og investering I at skabe de allerbedste rammer for den store feriegruppe. Her er der tænkt på alle detaljer, både praktisk og designmæssigt! Feriehuset består af 360 m2 og har plads til 14+4 gæster. Huset er fordelt på tre etager, hvor der i alt er 7 soveværelser, der alle har eget bad på værelserne. Samtlige værelser er særdeles rummelige og badeværelserne er ualmindelig lækre.  Her kan man, om nogen steder, virkelig føle sig omgivet af luksus og følelsen af velvære må berige enhver ferieoplevelse i Masia Leveña. Ingen af møbler er indkøbt i Ikea eller lignende møbelhandlere, men familien har bidraget med at finde de helt rigtig antikke møbler til boligen, hvilket medvirker til at skabe en unik og autentisk følelse når man opholder sig i huset.

Ud over de mange smukke værelser er der i ferieboligen en elegant spisestue, hvor køkkenet – meget praktisk – er placeret i forlængelse heraf. Køkkenet er lyst og smagsfuldt og her er alle moderne bekvemmeligheder så som: Opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner, lækker oven, køl/frys, mikroovn etc.  Husets stue støder desuden op til spisestuen, så her kan man sidde og nyde et glas vin mans maden tilberedes.

I huset er desuden en computer og der er WI-FI i ferieboligen.

Man vil nok foretrække at spise udenfor i stedet og i Masia Leneña er der den bedste udendørsterrasse vi i vores tid har set (og vi har vel besøgt 500 feriehuse). Der er her lavet et superlækker udekøkken med BBQ, gasblus, køl/frys og opvaskemaskine. Udekøkkenet ligger i forlængelse af det store terrasse bord og på den overdækkede terrasse er desuden en rigtig lækker lille sofagruppe. Terrassen er desuden perfekt placeret da den ligger med udsyn til pool området. Her kan man altså ligge og flyde omkring poolen, hurtigt tage lidt koldt at drikke og skal der tilberedes mad kan man gøre det her og nyde sommerlivet med de andre samtidigt. Med indgang fra terrassen er desuden endnu en spisestue bygget meget smukt i rustikke omgivelser.

 Selve swimmingpoolen er 11x4 meter og har en lille feature med kaskade funktion. Der er her et utal af rigtig gode liggestole og fra pool området er desuden en billedskøn udsigt. Bag huset er et lille bibliotek med billard og der er desuden bordtennis i Masia Leveña. Lige ved husets indgang er desuden toilet, så I ikke behøver at gå op.

Huset ligger meget privat i naturskønne omgivelser. Herfra er der mulighed for en masse gode heldagsture. Der er 90 km. til lilleput staten Andorra, der blandt andet har nogle af verdens bedste kursteder (hvis I vil lade jer forkæle en dag). Storbyen Barcelona ligger 137 km. fra huset (her kan i også gå på stranden) og Costa Brava kysten ligger små 200 km. fra Masia Leveña. Nærmeste golfbane ligger 15 km. fra huset.

I Masia Leveña er der tænkt på alt og ønsker i at bo i smukke, private og naturskønne omgivelser med de bedst mulige rammer er feriehuset er oplagt valg!!

 

Faciliteter i Masia Leveña:

  • 360m2 omhyggeligt indrettet feriebolig fordelt på 3 etager
  • 7 soveværelser alle med eget bad på værelserne
  • 8 badeværelser (2 med badekar)
  • Smukt lyst køkken med alle moderne bekvemmeligheder.
  • 2 spisestuer og en meget hyggelig stue
  • Det bedst mulige terrasse område med BBQ, udekøkken med gaskomfur, køl/frys og opvaskermaskine.
  • 11x4 meter swimmingpool med kaskade funktion og et utal af gode liggestole
  • Wi-FI, billiard, bordtennis og 4 flad TV skærme

Masia Laveña

14 personer

4 Mulige ekstra opredninger

7 Værelser

360 (m2)

2 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

7 Badeværelser

7 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Køleskab
Fryser
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse