Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Felér Vista - Plana de Vic

Antal personer: 11
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-85957
Størrelse (m²): 200

Enkeltsenge: 7
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 3
Pris per uge (€): 1.290 - 2.420
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (11km):

Mas Felér Vista er huset med den smukkeste udsigt, vi nogensinde har set. Ved slutningen af ​​den meget stor græsplæne, er der en utrolig panoramaudsigt over dalen med søen Sau i bunden. Til højre ses landsbyen på toppen af ​​bakken - ligesom som huset. Alt dette er omgivet af et smukt og farverigt bjerglandskab, og hvis du er heldig, kan du se svævende ørne.

Det er let at forestille sig, hvordan faderen til den nuværende ejer, der var en berømt catalansk forfatter og filosof, fik sin inspiration. Man har under den omhyggelige restaurering af huset bevaret et strejf af dette, hvilket især ses i den hyggelige stue med smukke stole i stueetagen og det meget store soveværelse på første sal, hvor et skrivebord med udsigt over haven og dalen stadig er der.

Huset er nyligt gennemrenoveret og har nu atmosfære, hvor du straks føler dig godt tilpas og hjemme. Fra stueetagen er der en udgang til poolområdet og terrassen, hvor der er plads til udendørs spisning og parasoller foran plænen. For de mindste er der en sandkasse.

Fællesområdet befinder sig på nederste etage og er delt i to. En del til spisning med et hyggeligt og meget stort, rundt spisebord, og en anden del med en suite stue med forskellige, smukke lænestole og et tv – dette er i forbindelse med det funktionelle og fuldt udstyrede køkken. Der er også to soveværelser og to badeværelser. Derudover er der i underetagen et soveværelse med 3 enkeltsenge, og et dobbeltværelse, som er i forbindelse med en lille udestue.

Når man kommer op på første sal, er der til venstre et meget flot soveværelse med dobbeltseng og med nogle meget smukke detaljer samt udsigt over haven. Desuden er der et lille toilet er installeret. Det næste er det største soveværelse, der har en dobbeltseng og to altaner med udsigt til poolområdet og bjergene. Skrivebordet, hvorpå der er skrevet mange bøger, er der stadig som en hyggelige påmindelse om historien huset. Hvis det er nødvendigt, er der nogle ekstra senge, der mod tillæg, kan stilles op her. Dette soveværelse har et en suite badeværelse. Endelig er der det tredje, rummelige dobbeltværelse med badeværelse en suite.

Poolområdet er den perfekte base i den varme, catalanske sommer. Det byder let de små børn velkommen, da der både er en lille trappe og et lavvandet området. Hoveddelen af poolen er 8x4 meter og dermed perfekt til en lille svømmetur. Træterrassen med liggestole er perfekt til solbadning, eller man kan vælge et skyggefuldt hjørne, hvis det bliver for varmt.

Vi kan meget vel anbefale dette hus til en dejlig ferie i Catalonien!

 

Omgivelser:

Huset har den fordel at ligge ved en hyggelig bjerglandsby bestående af kalksten huse inden for gåafstand. Den har fire restauranter og en købmand, så du ikke bliver nødt til at køre ned til den større landsby, som ligger 11 km væk hver dag.

Den lille bjergvej, der strækker sig forbi huset, vil også give dig nem mulighed for at besøge den smukke landsby Rupit, som ligger blot 8 km. væk. Køreturen er i selv er smuk, og fra Rupit, kan du tage en gåtur til vandfaldet Sallent, som man møder i et 7 km loop, - også velegnet til uerfarne vandrere. Du kan medbringe din frokost eller spise på en af ​​restauranterne i Rupit, når du kommer tilbage.

En anden dejlig udflugt er det køreturen ned til Vic. Det tager ca. 45 minutter, og vi anbefaler tirsdage eller lørdage morgener, hvor Catalonien største marked finder sted i det antikke centrum. Eller du kunne stå op tidligt og tage en dagsudflugt til Barcelona.

Faciliteter

 • 5 soveværelser (2 med dobbeltseng, 2 med to enkeltsenge og 1 triple)
 • 4 badeværelser (3 en suite)
 • Mulighed for ekstra senge og barnesenge til babyer
 • Køkken (køleskab, fryser, mikrobølgeovn, komfur, kogeplader, brødrister, opvaskemaskine, vaskemaskine)
 • TV, Wifi-Internet
 • Swimmingpool (indhegnet)
 • Kæmpe have med fantastisk udsigt
 • Smukt interiør
 • Landsby med restauranter og købmand i gåafstand
 • Mange udendørs aktiviteter i området (især vandring)
Faciliteter:

Aktiviteter: Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8x4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 103
 • Costa Brava: 90
 • Girona: 100
 • Vic: 29
 • Offentlig transport: 11
 • Restaurant: 1
 • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-12-122017-01-012.1901.650
2017-01-022017-03-311.290640
2017-04-012017-05-311.540750
2017-06-012017-06-301.850873
2017-07-012017-07-272.2901.148
2017-07-282017-08-252.420-
2017-08-262017-09-031.949970
2017-09-042017-12-101.650882
2017-12-112018-01-012.1901.650
2018-01-022018-03-311.290650

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.