Feriehuset

Mas Felér Vista

(85957)

Plana de Vic

Mas Felér Vista er huset med den smukkeste udsigt, vi nogensinde har set. Ved slutningen af ​​den meget stor græsplæne, er der en utrolig panoramaudsigt over dalen med søen Sau i bunden. Til højre ses landsbyen på toppen af ​​bakken - ligesom som huset. Alt dette er omgivet af et smukt og farverigt bjerglandskab, og hvis du er heldig, kan du se svævende ørne.

Det er let at forestille sig, hvordan faderen til den nuværende ejer, der var en berømt catalansk forfatter og filosof, fik sin inspiration. Man har under den omhyggelige restaurering af huset bevaret et strejf af dette, hvilket især ses i den hyggelige stue med smukke stole i stueetagen og det meget store soveværelse på første sal, hvor et skrivebord med udsigt over haven og dalen stadig er der.

Huset er nyligt gennemrenoveret og har nu atmosfære, hvor du straks føler dig godt tilpas og hjemme. Fra stueetagen er der en udgang til poolområdet og terrassen, hvor der er plads til udendørs spisning og parasoller foran plænen. For de mindste er der en sandkasse.

Fællesområdet befinder sig på nederste etage og er delt i to. En del til spisning med et hyggeligt og meget stort, rundt spisebord, og en anden del med en suite stue med forskellige, smukke lænestole og et tv – dette er i forbindelse med det funktionelle og fuldt udstyrede køkken. Der er også to soveværelser og to badeværelser. Derudover er der i underetagen et soveværelse med 3 enkeltsenge, og et dobbeltværelse, som er i forbindelse med en lille udestue.

Når man kommer op på første sal, er der til venstre et meget flot soveværelse med dobbeltseng og med nogle meget smukke detaljer samt udsigt over haven. Desuden er der et lille toilet er installeret. Det næste er det største soveværelse, der har en dobbeltseng og to altaner med udsigt til poolområdet og bjergene. Skrivebordet, hvorpå der er skrevet mange bøger, er der stadig som en hyggelige påmindelse om historien huset. Hvis det er nødvendigt, er der nogle ekstra senge, der mod tillæg, kan stilles op her. Dette soveværelse har et en suite badeværelse. Endelig er der det tredje, rummelige dobbeltværelse med badeværelse en suite.

Poolområdet er den perfekte base i den varme, catalanske sommer. Det byder let de små børn velkommen, da der både er en lille trappe og et lavvandet området. Hoveddelen af poolen er 8x4 meter og dermed perfekt til en lille svømmetur. Træterrassen med liggestole er perfekt til solbadning, eller man kan vælge et skyggefuldt hjørne, hvis det bliver for varmt.

Vi kan meget vel anbefale dette hus til en dejlig ferie i Catalonien!

 

Omgivelser:

Huset har den fordel at ligge ved en hyggelig bjerglandsby bestående af kalksten huse inden for gåafstand. Den har fire restauranter og en købmand, så du ikke bliver nødt til at køre ned til den større landsby, som ligger 11 km væk hver dag.

Den lille bjergvej, der strækker sig forbi huset, vil også give dig nem mulighed for at besøge den smukke landsby Rupit, som ligger blot 8 km. væk. Køreturen er i selv er smuk, og fra Rupit, kan du tage en gåtur til vandfaldet Sallent, som man møder i et 7 km loop, - også velegnet til uerfarne vandrere. Du kan medbringe din frokost eller spise på en af ​​restauranterne i Rupit, når du kommer tilbage.

En anden dejlig udflugt er det køreturen ned til Vic. Det tager ca. 45 minutter, og vi anbefaler tirsdage eller lørdage morgener, hvor Catalonien største marked finder sted i det antikke centrum. Eller du kunne stå op tidligt og tage en dagsudflugt til Barcelona.

Faciliteter

  • 5 soveværelser (2 med dobbeltseng, 2 med to enkeltsenge og 1 triple)
  • 4 badeværelser (3 en suite)
  • Mulighed for ekstra senge og barnesenge til babyer
  • Køkken (køleskab, fryser, mikrobølgeovn, komfur, kogeplader, brødrister, opvaskemaskine, vaskemaskine)
  • TV, Wifi-Internet
  • Swimmingpool (indhegnet)
  • Kæmpe have med fantastisk udsigt
  • Smukt interiør
  • Landsby med restauranter og købmand i gåafstand
  • Mange udendørs aktiviteter i området (især vandring)

Mas Felér Vista

11 personer

2 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

200 (m2)

7 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

4 Badeværelser

3 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse