Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Tagiales - Solsona

Antal personer: 20
Ekstra opredninger: 7

Antal værelser: 10
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 10
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-98111
Størrelse (m²): 475

Enkeltsenge: 10
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 3.790 - 4.190
   


Beskrivelse:

Dejligt feriehus med alverdens muligheder for udendørs afslapning og aktivitet

Casa Tagiales er et hus på 330 m2, der er blevet optimeret til den dejlige catalanske sommer med et hav af chillout-zoner og diverse udendørs faciliteter spredt over den store grund. Læs en bog i de smarte køjer, der hænger fra træerne, tag et smut op i skyggen og smid dig på en madras med musik og bar få meter fra dig eller udnyt den catalanske sol fra liggestolene, etc. – mulighederne er der. Skulle varmen dog alligevel være en tand for meget, er der selvfølgelig også mulighed for en forfriskende dukkert i den indhegnede pool på 10x5 meter. Poolen har en ekstra, lavere del, som er egnet til de mindre i feriegruppen, så alle kan få gavn af den. Apropos de små er der også et legeområde med trampolin, sandkasse, rutsjebane og gynger. Omkring huset ligger der desuden flere terrasser, fra hvor man kan nyde den vidunderlige udsigt over det omkringliggende catalanske bondelandskab, hvor bønderne gror korn og køerne græsser. Faktisk hører en stor del af udsigten med til huset – grunden strækker sig nemlig over hele 100 hektarer.

Udover det, er der ved siden af poolen en fantastisk stor sal med grill, flere køleskabe, fuldt funktionelt køkken med kogeblus, mikroovn etc. og flere spiseborde. Bordene er lette at flytte, så man efter egen behag kan bestemme om man vil spise udenfor eller indenfor. Desuden er der sofaområde og legeområde samt bordfodboldbord. Med toilet og bad åbner salen også op for tidligere ankomst, således at ejerne af huset gør huset klar mens man kan gøre brug af de talrige faciliteter indtil huset er åbent.

Bevæger man sig ind i det farverige hus via en af de 3 indgange til henholdsvis hver af de tre dele af huset, bemærker man hurtigt den unikke stil, det er designet i. Ejerne af huset har lagt meget energi i den koloritte indretning, som kombinerer den farverige spanske modernisme med det moderne.

Huset er som nævnt delt op i 3 enheder, hvoraf den mindste har plads til 4 personer fordelt på 2 dobbeltværelser med hhv. 2 enkeltsenge og 1 dobbeltseng, den mellemste har plads til 6 personer fordelt på 3 dobbeltværelser med 4 enkeltsenge og 2 dobbeltsenge i alt og den største har plads til 10 personer på 5 dobbeltværelser med i alt 3 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge (eksklusivt ekstra opredninger).

Dét at huset er delt lidt op, er ideelt for de større feriegrupper, da det åbner op for muligheden for at trække sig fra det store fællesskab og tilbage til sin egen private del, hvor man kan slappe af. Deri ligger det også, at alle 3 dele af huset har egne faciliteter, bl.a. eget køkken. Til værelserne hører der i alt 7 badeværelser, hvor af 3 af dem er ensuite. Som en ekstra luksus er der på første etage en stor balkon og tilhørende fantastiske udsigt og desuden fransk balkon til et par af soveværelserne på samme etage. Der er op til flere stuer i villaen, og med stuerne følger også sofaer og fjernsyn. Derudover har huset også vaskemaskine og tørretumbler.

Skulle feriegruppen have lyst til at opleve omgivelserne på to hjul, står der 3-4 voksen- og børnecykler til rådighed (selvfølgelig med hjelm). Der er også mulighed for aktivering i form af bordtennis og badminton. Disse to faciliteter ligger ved ejernes hus, som også ligger på grunden, dog uden nogen form for kontakt mellem de to huse, så privatheden naturligvis forbliver intakt. Skulle der derimod være brug for hjælp, er det en fordel at kunne gå hen til de venlige ejeres hus og banke på, da bor i eget hus på ejendommen og altid er til rådighed for spørgsmål, men selvfølgelig respekterer jeres privatliv.

Den nærmeste by til feriehuset er Ollana, som ligger 5 kilometer væk. Her finder man alt det nødvendige: bager, supermarkede, etc., samt marked hver lørdag. Hvis lysten til noget større alligevel skulle opstå, kan man tage turen på de kun 20 km til Solsona, hvor markedet finder sted hver fredag.

Faciliteter

 • 10 dobbeltværelse – 5 med dobbeltseng, 5 med to enkeltsenge
 • 7 badeværelser – heraf 3 ensuite og 2 med badekar
 • 3 højt funktionelle køkkener i huset
 • 3 stuer med sofa og tv
 • BBQ-grill og tilhørende køkken samt spiseborde i en hal ved huset
 • Stor pool med liggestole
 • Diverse siddearrangementer og terrasser
 • Bordtennis, badminton og bordfodbold
 • Wifi-internet
 • Musikanlæg og bar
 • Cykler til rådighed
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (20 km), Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (50 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 60
 • Barcelona: 150
 • Offentlig internetadgang: 9
 • Offentlig transport: 9
 • Restaurant: 9
 • Supermarked: 9
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-012018-01-053.7901.700
2018-01-062018-06-024.0901.675
2018-06-032018-09-014.190-
2018-09-022019-01-054.0901.675

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.