Feriehuset

Casa Tagiales

(98111)

Solsona

Dejligt feriehus med alverdens muligheder for udendørs afslapning og aktivitet

Casa Tagiales er et hus på 330 m2, der er blevet optimeret til den dejlige catalanske sommer med et hav af chillout-zoner og diverse udendørs faciliteter spredt over den store grund. Læs en bog i de smarte køjer, der hænger fra træerne, tag et smut op i skyggen og smid dig på en madras med musik og bar få meter fra dig eller udnyt den catalanske sol fra liggestolene, etc. – mulighederne er der. Skulle varmen dog alligevel være en tand for meget, er der selvfølgelig også mulighed for en forfriskende dukkert i den indhegnede pool på 10x5 meter. Poolen har en ekstra, lavere del, som er egnet til de mindre i feriegruppen, så alle kan få gavn af den. Apropos de små er der også et legeområde med trampolin, sandkasse, rutsjebane og gynger. Omkring huset ligger der desuden flere terrasser, fra hvor man kan nyde den vidunderlige udsigt over det omkringliggende catalanske bondelandskab, hvor bønderne gror korn og køerne græsser. Faktisk hører en stor del af udsigten med til huset – grunden strækker sig nemlig over hele 100 hektarer.

Udover det, er der ved siden af poolen en fantastisk stor sal med grill, flere køleskabe, fuldt funktionelt køkken med kogeblus, mikroovn etc. og flere spiseborde. Bordene er lette at flytte, så man efter egen behag kan bestemme om man vil spise udenfor eller indenfor. Desuden er der sofaområde og legeområde samt bordfodboldbord. Med toilet og bad åbner salen også op for tidligere ankomst, således at ejerne af huset gør huset klar mens man kan gøre brug af de talrige faciliteter indtil huset er åbent.

Bevæger man sig ind i det farverige hus via en af de 3 indgange til henholdsvis hver af de tre dele af huset, bemærker man hurtigt den unikke stil, det er designet i. Ejerne af huset har lagt meget energi i den koloritte indretning, som kombinerer den farverige spanske modernisme med det moderne.

Huset er som nævnt delt op i 3 enheder, hvoraf den mindste har plads til 4 personer fordelt på 2 dobbeltværelser med hhv. 2 enkeltsenge og 1 dobbeltseng, den mellemste har plads til 6 personer fordelt på 3 dobbeltværelser med 4 enkeltsenge og 2 dobbeltsenge i alt og den største har plads til 10 personer på 5 dobbeltværelser med i alt 3 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge (eksklusivt ekstra opredninger).

Dét at huset er delt lidt op, er ideelt for de større feriegrupper, da det åbner op for muligheden for at trække sig fra det store fællesskab og tilbage til sin egen private del, hvor man kan slappe af. Deri ligger det også, at alle 3 dele af huset har egne faciliteter, bl.a. eget køkken. Til værelserne hører der i alt 7 badeværelser, hvor af 3 af dem er ensuite. Som en ekstra luksus er der på første etage en stor balkon og tilhørende fantastiske udsigt og desuden fransk balkon til et par af soveværelserne på samme etage. Der er op til flere stuer i villaen, og med stuerne følger også sofaer og fjernsyn. Derudover har huset også vaskemaskine og tørretumbler.

Skulle feriegruppen have lyst til at opleve omgivelserne på to hjul, står der 3-4 voksen- og børnecykler til rådighed (selvfølgelig med hjelm). Der er også mulighed for aktivering i form af bordtennis og badminton. Disse to faciliteter ligger ved ejernes hus, som også ligger på grunden, dog uden nogen form for kontakt mellem de to huse, så privatheden naturligvis forbliver intakt. Skulle der derimod være brug for hjælp, er det en fordel at kunne gå hen til de venlige ejeres hus og banke på, da bor i eget hus på ejendommen og altid er til rådighed for spørgsmål, men selvfølgelig respekterer jeres privatliv.

Den nærmeste by til feriehuset er Ollana, som ligger 5 kilometer væk. Her finder man alt det nødvendige: bager, supermarkede, etc., samt marked hver lørdag. Hvis lysten til noget større alligevel skulle opstå, kan man tage turen på de kun 20 km til Solsona, hvor markedet finder sted hver fredag.

Faciliteter

 • 10 dobbeltværelse – 5 med dobbeltseng, 5 med to enkeltsenge
 • 7 badeværelser – heraf 3 ensuite og 2 med badekar
 • 3 højt funktionelle køkkener i huset
 • 3 stuer med sofa og tv
 • BBQ-grill og tilhørende køkken samt spiseborde i en hal ved huset
 • Stor pool med liggestole
 • Diverse siddearrangementer og terrasser
 • Bordtennis, badminton og bordfodbold
 • Wifi-internet
 • Musikanlæg og bar
 • Cykler til rådighed

Casa Tagiales

20 personer

7 Mulige ekstra opredninger

475 (m2)

10 Enkeltsenge

5 Dobbeltsenge

5 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet


Inkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse