Feriehuset

Casa Consol

(7406)

Central Catalonia

Casa Consol er et autentisk Catalansk Feriehus, omgivet af marker, med smuk udsigt til Pyrenæerne og alligevel kun mindre en 2 km. fra den livlige landsby Gironella, hvor der er en lang butiksgade og i det antikke bycentrum på den venstre side af Llobregát floden som deler byen er der et ugentligt marked.

Huset er den perfekte base både for den aktive og den afslappede feriegæst. Du kan vælge at slappe af på en liggestol ved poolen eller i skyggen under de gamle egetræer, eller spadsere nede til landsbyen og drikke en café con leche eller en glas lokal vin på en af cafeerne.

Alternativt for de aktive, har huset et utal af faciliteter. Indenfor er der et aktivitetsrum med bordtennis, bordfodbold og billard, lidt mærket af tidens tand men funktionelt. Udenfor giver den flotte multibane mulighed for at spille fodbold, basketball og tennis. Der er nogle ketsjere og bolde, men hvis man er fanatiker, er det nok bedst at medbringe egne remedier.

I 2010 blev det antikke kampestenshus udvidet med en smuk glaspavillon, som er indrettet med komplet køkken, en muret grill samt et langbord, så alle kan spise sammen. I ydersæsonen får du en følelse af at spise uden for uden af fryse og om sommeren kan hele facaden åbnes, så pavillonen fungerer som en kæmpe overdækket terrasse. Herfra kan man slappe af, og samtidig have overblik over, hvad der foregår i haven og poolen.

Selve huset har 3 etager med i alt 8 soveværelser, 7 af dem har badeværesle en suite, hvor det sidste har badeværelse lige uden for værelset. På første sal et meget stort alrum med langt spisebord, endnu et fuldt udstyret køkken samt et sofaområde med TV og pejs.

I stueplan er der til venstre et dobbeltværelse med dobbeltseng og adgang til aktivitetsrummet. Til højre er der et stort soveværelser med fire enkeltsenge. På første sal er der alrummet i midten og i hver ende et soveværelse, henholdsvis et tresengs-værelse og et dobeltværelse. På anden sal er der fire dobbeltværelser med dobbeltsenge.  Hele huset er udstyret med WIFI-internet.

Ekstra service:

Hvis du ønsker at nyde den boblende fornøjelse af den indendørs Spa, tilbydes denne service mod tillæg. Hvis det har interesse, forespørg.

Faciliteter:

 • 8 soveværelser hvor 7 har badeværelse ensuite
 • 8 badeværelser
 • Førstesals alrum med køkken, stue og spisebord
 • Glaspavillon med fuldt udstyret køkken og grill
 • Mindre overdækket terrasse
 • Swimmingpool trappetrin i den lave ende og med udendørs bruser
 • WIFI internet og TV
 • Multi-bane (Tennis, fodbold, basket etc.)
 • Aktivitetsrum med bordtennis, bordfodbold og billard
 • Store have med græsplæne
 • Livlig landsby i gåafstand
 • Let adgang til Barcelona ad C-16 (1-1½ time afhængig af trafik)
 • Offentlig transport til Barcelona i landsbyen

 

Lokker storbyen Barcelona?

Alle vores feriehuse er beliggende 1-1 1/2 times kørsel fra Barcelona. Storbyen er en af Europas mest spændende og besøgte byer – og af gode grunde!  I kan enten vælge at tage ind til Barcelona under jeres ophold, men I kan også vælge at kombinere jeres tur, så I bor i Barcelona nogen dage før eller efter jeres ophold i et feriehus.

 

Vi tilbyder derfor et udvalg af Barcelona ferielejligheder, således at vi kan være jer behjælpelige med at kombinere jeres ferie bedst muligt.  

 

Casa Consol

17 personer

9 Mulige ekstra opredninger

8 Værelser

1 3-personers værelser

1 4-personers værelser

300 (m2)

8 Badeværelser

7 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Køleskab
Fryser
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Billard
Fodboldbane
Basketball kurv


Inkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse