Feriehuset

Casa Santador

(10492)

Central Catalonia

På en bjergskråning i det centrale Catalonien ligger det enestående feriehus Casa Santador. Det er helt nyrenoveret og rummer derfor alt, hvad der er nødvendigt, for at skabe de perfekte rammer til en gennemført ferie. Der er i ferieboligen plads til 10 personer, hvilket giver rigeligt med plads til selv 2-3 familier.

Helt unik for dette feriehus er placeringen. For det første giver placeringen på bjergskrænten en helt fantastisk udsigt - ifølge ejeren kan man i godt vejr se helt til bjergkæden Montserrat nær Barcelona. Endvidere er der hos to soveværelser en fælles balkon, hvor udsigten kan nydes. For det andet giver placeringen en helt speciel privathed og fredfyldt stemning: Her er ingen larmende naboer, kun jer selv og naturen. Privatheden betyder dog ikke, at den nærmeste landsby ligger langt væk. Der går en sti fra huset ned til en lille autentisk landsby, hvor i kan finde nogle små caféer og et supermarked. Gironella, en hyggelig by med cirka 5000 indbyggere, befinder sig blot 4 km væk, mens regionhovedstaden er 12 km væk. Casa Santadors placering er altså fuldstændig perfekt - i private omgivelser med forholdsvis tæt på restauranter og supermarkeder. I området er der stor mulighed for at vandre. Den mest oplagte rute, og måske mest spændende, er op til toppen af bjerget. Herfra kan man med kikkert se Middelhavet og Mallorca.

Husets stueetage består af en rummelig stue, hvor der er et hyggeligt sofahjørne, TV og pejs. I forlængelse ligger husets spisestue sammen med det moderne køkken, som bl.a. har opvaskemaskine, mikroovn, køleskab og fryser. Endvidere ligger der på nederste etage et dobbeltværelse med et tilhørende badeværelse med brusebad.

Hvis man går ad trappen op til første sal er der fire soveværelser, hvoraf to af dem har balkon. Fra denne kan man nyde solnedgangen om aftenen - eller solopgangen om morgenen. Der er desuden et badeværelse med badekar.

Specielt husets udendørsfaciliteter springer i øjnene. Det største, og klart favoritten blandet børn, er selvfølgelig husets pool, som har en størrelse på 32 m2. Den er indhegnet, så man selv kan styre, hvornår de mindre børn benytter poolen. Ydermere kan man fra balkonen holde øje med børnene i poolen. Lige ved siden af ligger den enorme overdækkede terrasse med udendørs spisebord og BBQ grill. Her kan i tilberede og nyde hjemmelavede måltider. Dette vil sandsynligvis blive det naturlige samlingspunkt på ferien. Der er også bordtennisbord her.

 

  • Helt unik placering på bjergskråning
  • Fantastisk udsigt, som kan nydes fra balkonen
  • Privat og fredfyldt atmosfære
  • Mange muligheder for vandreture
  • Stue med sofa, TV og pejs
  • Moderne køkken med nødvendige redskaber
  • 5 rummelige dobbeltværelser
  • Pool på 32 m2
  • Overdækket terrasse med BBQ og spisebord
  • 1,5 km til nærmeste landsby og 4 km til GironellaTILBAGEMELDINGER FRA TIDLIGERE GÆSTER:

Casa Santador er en dejlig feriebolig til den store familie eller flere vennefamilier. Den ligger for enden af vejen helt uden trafik med skøn udsigt over landskabet. Ingrid Markussen, Birkerød

Peoples who maintain the house are very nice and helpful. It's a super area for rest and relax yourself  Noel, France

Superbes vacances. la location est super. Nous avons appréciés la cuisine extérieure et la pscine! Les personnes qui gèrent la location en local, sont très sympa et très attentives.

Tag en tur til Barcelona en lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

 

 

 

 

 

 

Casa Santador

10 personer

2 Mulige ekstra opredninger

5 Værelser

175 (m2)

2 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Basketball kurv
Legeplads gynger
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Romerske trin
Stige
Indhegnet


Afstande

Link til golfbanewww.golflaroqueta.es
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse