Feriehuset

El Monastério

(6773)

Central Catalonien

El Monastério ligger smukt placeret på toppen af en stor bakke, hvor tempelridderne i 1400-tallet brugte huset som base. Denne borg er nu blevet gennemrenoveret og for at sætte prikken over i’et, blev der i sommeren 2006 anlagt en stor og fantastisk swimming pool. Ferieboligen har plads til hele 14 personer, hvilket egner sig perfekt til en eller flere familier af sted på ferie sammen. Dette feriehus vil lægge en god og solid bund til en fremragende ferie i det Catalanske område.

Tempelridderne valgte i sin tid at bygge deres borg her, da de fra toppen af bakken havde et godt overblik over egnen nedenfor. Hvis man ser på billederne af udsigten, er man heller ikke i tvivl om, at det var et meget godt valg. En bedre udsigt fås stort set ikke. Udover udsigten giver placeringen også en meget fredfyldt atmosfære, da der ikke ligger nogle huse i nærheden. Hvis du er på udkig efter en afslappet ferie, så er dette stedet.

På trods af gennemrenoveringen er der stadig mange levn fra tiden, hvor det var tempelriddernes ejendom. Man kan bl.a. stadig se kanonhuller nogle steder i huset, men mest fremtrædende af alt, ligger der en lille autentisk kirke i baghaven, der stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. Hvis i er nysgerrige, kan der lånes en nøgle af ejerne hertil.

Specielt ferieboligens poolområde skiller sig ud fra andre. For det første er poolen stor med en størrelse på hele 32 m2, og for det andet er udsigten herfra ubeskrivelig god, da poolen befinder sig lige hen til kanten af bakken. Der er selvfølgelig af sikkerhedsmæssige årsager sat et hegn op. Derudover er der liggestole til alle gæsterne i huset. Lige ved siden af er der en overdækket terrasse, som sandsynligvis vil blive samlingspunktet på ferien. Der er endvidere en til terrasse med direkte indgang til køkkenet. Her kan den hjemmelavede mad nydes under de lange og lune catalanske aftener.

Der er i alt 6 værelser i El Monastério. Disse er fordelt på 4 dobbeltværelser og 2 tre-personersværelser. Generelt for værelserne er, at de har et klassisk design og højt til loftet. Til 4 af værelserne er der en suite badeværelse, mens de to sidste deles om et. Tre-personersværelserne egner sig perfekt til grupper af børn.

Det veludstyrede og flotte køkken befinder sig på første sal. Her er der bl.a. mikroovn, opvaskemaskine, ovn og meget andet. Det er endda muligt at bestille en privat kok hjem en aften - det kan stærkt anbefales. I forlængelse af køkkenet er der et stort og klassisk catalansk langbord, hvor i kan nyde maden. I samme rum er der et lille sofahjørne.

I stueetagen er der til børnene og de legeglade voksne et rum med fodboldspil og bordtennis. Her er der også et hyggehjørne med flotte møbler i gammel stil.

  • Historisk interessant feriebolig
  • Unik udsigt over dalen
  • Stor swimmingpool med liggestole
  • To overdækkede terrasser
  • Veludstyret køkken
  • Mulighed for besøg af kok
  • 6 værelser med 4 en suite badeværelser
  • Hyggelig by, Gironella, 4 km væk

Tilbagemeldinger fra tidligere gæster:

We were with a group of 15 persons all kind of ages and each of us had a fantastic holiday.We had a very hectic time in Holland so it was so relaxing to spend our time in a Catalonion monestery. Thank you!

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

 El Monastério

14 personer

6 Mulige ekstra opredninger

8 Soveværelser i alt

5 Dobbeltværelser

3 3-personers værelser

350 (m2)

11 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

7 Badeværelser

7 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Legeplads gynger
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC-00059

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse