Feriehuset

Vila Mas Vistador-Vella

(95136)

Central Catalonia

Vila Mas Vistador – Vella

Hvis du er på udkig efter et luksuriøst feriehus, som ligger meget tæt på en lille, autentisk catalansk by, men som stadig er omgivet af fantastisk natur, så er Vila Mas Vistador det perfekte sted for dig. Der ligger fire skønne, private ferieboliger på den store grund, som deler de lækre udendørs arealer. Disse områder omfatter både en indendørs og udendørs pool, en sauna, en legeplads, paddle tennisbane og to fantastiske chill out områder med bænke og borde.

Vila Mas Vistador har også en fantastisk udsigt, grundet den høje placering. Ferieboligen kigger ned på den autentiske lille by, som ligger ved foden af ​​grunden. Den hyggelige by har to restauranter, en lokal kirke, en stor legeplads og en fodboldbane, og kan nås til fods inden for 2-3 minutter. Haven er opdelt i fire forskellige niveauer, et niveau med tennisbanen, et med en legeplads, et med chill-out områder og sidst men ikke mindst det vidunderlige poolområde. Den grønne have er utrolig skøn, og vi forstiller os at man vil tilbringe mange timer her.

Ferieboligen Vella er det største feriehus på grunden, og kan rumme op til 10 (+4) gæster. Huset er af meget høj standard og kvalitet. Feriehuset har traditionelle catalanske stenvægge og buet lofter, hvilket giver et meget smukt og autentisk look. Der er fem dejlige soveværelser. Det første soveværelse er et tredoobbelt værelse placeret på den øverste etage af huset som er perfekt til børn. Dette værelse har også mulighed for at få en ekstra seng sat op. De andre 4 soveværelser ligger på første sal. Der er to dobbeltværelser med ensuite badeværelser og yderligere to dobbelt soveværelser med enkeltsenge, der deler et meget flot badeværelse.

I stueetage er det lækre og åbne køkken-alrum med en hyggelig spisestue. Det har store panoramavinduer, som giver et fantastisk lys og en endnu smukkere udsigt. Køkkenet er veludstyret med bl.a. fryser, køleskab, komfur, ovn, mikroovn osv. Der er også et badeværelse i stueetagen. Fra køkkenet kan man træde ud på den store, private terrasse, hvor man kan nyde udendørs måltider med den perfekte udsigt.

Vila Mas Vistador - Vella er den perfekte feriebolig til en gruppe, som er på udkig efter en stor ejendom med masser af udendørs muligheder og et hus af meget høj kvalitet med luksuriøst interiør. Udover det, skaber Vila Mas Vistadors perfekte beliggenhed et dejligt atmosfære, da det ligger tæt på en autentisk og hyggelig by, mens det samtidigt er omringet af smuk natur. Vi kan derfor kun anbefale denne fantastiske feriebolig.

 

Faciliteter:

• Kæmpe grund med fantastiske udendørs områder: indendørs og udendørs swimmingpool, sauna, legeplads, chill out områder og paddle tennisbane

• Dejligt åbent køkken med panoramavinduer som giver en smuk udsigt og det perfekte lys

• Stor, privat terrasse med borde og stole til spisning, og med chill out område med komfortable sofaer

• Et tredobbelt værelse på øverste etage - perfekt til børn

• To dobbeltværelser med to en mands senge, som deler et stort badeværelse

• To dobbeltværelser med dobbeltsenge og ensuite badeværelser

Vila Mas Vistador-Vella

10 personer

4 Mulige ekstra opredninger

5 Værelser

1 3-personers værelser

350 (m2)

6 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

3 Badeværelser

2 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse