Feriehuset

Cal Fuente de Olivas

(101019)

Costa Brava-Girona

Cal Fuente de Olivas er beliggende i den smukke Girona region. Det dejlige feriehus er omgivet af den smukke catalanske natur og kan rumme op til 10 (+4) gæster. Feriehuset er meget autentisk og hyggeligt, og du vil uden tvivl være i stand til at slappe af og nyde din ferie ved dette smukke sted.

Ferieboligens rammer er rustikke og autentiske og ligger på en stor ejendom, omgivet af smuk natur. Poolområdet er placeret til højre for huset. Her finder man masser af liggestole langs ​​poolen. Der er også et overdækket område hvor man fx kan læse en bog i skyggen. Der er en helt fantastisk udsigt over områdets grønne marker, hvor man kan kigge ud over de græssende får, og se det lokale tog passere gennem dalen.

Når du fra poolområdet går ind i stueetagen, vil man komme ind til det store køkken alrum og spisestuen. Stilen i køkkenet er meget klassisk og flot med et stort træskab, træstole og en hyggelig pejs. Køkkenet er veludstyret med alt hvad man kunne få brug for, bl.a. køleskab, fryser, opvaskemaskine, mikroovn og endda en Nespresso-maskine. Spisestuen er også utroligt hyggelig med buede loft og catalanske stenmure. I det næste rum ligger stuen med sofaer og stole. Der er både TV og en DVD-afspiller og huset har også WiFi. Der er også et lille badeværelse med toilet på grundetagen, så man ikke behøver at gå ovenpå. I enden af stuen, er der en udgang, der fører ud til en overdækket terrasse med et stort bord - det perfekte sted at spise middag eller nyde en kølig drink om aftenen omringet af den smukke natur. 

På første sal er der tre soveværelser. Det første soveværelse er et dobbeltværelse med en stor dobbeltseng. Her vil det være muligt at slå en ekstra enkeltseng op. Det næste soveværelse er et stort tredobbelt værelse med tre enkeltsenge. Det tredje soveværelse er også et tredobbelt værelse, men med en dobbeltseng og en enkeltseng. Her er det også muligt at slå en ekstra seng op. Dette soveværelse har også en lille balkon med en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Der er også en stor overdækket terrasse på første sal, med træbænke og et lille bord. Det sidste soveværelse er placeret på anden sal, hvilket medfører ekstra privatliv. Det er et meget stort soveværelse med en dobbeltseng og med mulighed for to ekstra senge. Alle soveværelser har private ensuite badeværelser.

Selvom ferieboligen er beliggende i et meget stille, fredeligt og privat område, behøves man ikke at rejse langt for at finde en by. Der er for eksempel en meget sød og lille landsby placeret kun tre km væk fra ferieboligen. Her har man mulighed for at købe ind hos den lokale købmand, eller besøge den lille restaurant. Foretrækker man en større og mere travlt by, kan man på bare fem minutter komme til en motorvej, der vil føre dig til enten til Girona eller Barcelona. Du har også mulighed for at tage en tur til stranden, der ligger kun 30 km væk. Hvis man kan lide at spille golf, har man have mulighed for at besøge den lokale golfbane, som ligger lige på den anden side af den lille by.

Cal Fuente dels Olivas er den perfekte feriebolig for en gruppe, der øsnker at slappe af og nyde en ferie i det smukke Catalonien. Med sine mange gode udendørs faciliteter, herunder et vidunderligt poolområde og store overdækkede terrasser, vil I være i stand til at nyde masser af tid i det varme catalanske vejr. Om ikke andet, vil ferieboligens smukke beliggenhed og autentisk stil give en fantastisk atmosfære, hvor I vil være i stand til at slappe af og underholde jer med forskellige aktiviteter.

 

Faciliteter

  • Stor feriebolig med masser af lækre udendørs arealer så som 2 overdækket terrasser og stort pool område.
  • 4 lækre soveværelser, alle med private ensuite badeværelser.
  • TV og WIFI
  • Hyggelige fællesrum med autentisk stil
  • Perfekt belligenhed med en lille landsby 3 km væk, en strand 30 km væk og 5 minutter kørsel fra motorvej der går direkte til Barcelona og Girona

Cal Fuente de Olivas

10 personer

4 Mulige ekstra opredninger

4 Værelser

2 3-personers værelser

250 (m2)

4 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

4 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
Balkon
Fransk altan
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked15
Nærmeste restaurant2
Afstand til nærmeste bager2
Afstand til vingård (med vinsmagning)15
Nærmeste busstop (med bus til større by)20
Nærmeste togstation (lokaltog)20
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)20
Afstand til golfbane2
Link til golfbane2
Afstand til nærmeste strand6
Afstand til nærmeste landsby2
Afstand til Barcelona100
Afstand til Girona15
Afstand til Banyoles12
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)20
Afstand til Vic80
Afstand til Andorra la Vella215
Afstand til den franske grænse45
Afstand til Barcelona Lufthavn130
Afstand til Girona Lufthavn32
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PG-000912

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse